Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#85651 Re: Liverpool FC
Bice tu para. Elliott jos, Morton i Doak, tako da ne sumnjam da idu bar jos 2 pojacanja do kraja prelaznog.
Kad pukne BBC "BREAKING" za Isaka, ima da lete hastali.
Kad pukne BBC "BREAKING" za Isaka, ima da lete hastali.
- drug_profi
#85652 Re: Liverpool FC
A nema logike da ga NU pusti, osim za sulude pare.
- BHF_Manijak
#85653 Re: Liverpool FC
Ako igrac brate hoce, dzaba ti ga je drzati (hint Trent, Suarez, Coutinho...), ne radi se o tome da je neophodna prodaja Newcastleu, ali ako pozitivni mig dobije Liverpool od Isakovog kampa, nema onda tu NU sta vise trazit, osim gledati izvuci najveci moguci maksimum sebi u smislu obestecenja.
Isto sam govorio za Wirtza. Ako igrac hoce preci, tu onda sve pada u vodu. Ovo dosad sto sam citao, ne cini mi se da bi Isaku i menadzerima mrsko bilo da dodje do transfera.
- drug_profi
#85654 Re: Liverpool FC
Da. To spada u onaj drugi dio mog komentara - "sulude pare".
- vaučer
#85655 Re: Liverpool FC
Newcastle ima doslovno sve karte u rukama, jedino što ih po meni može pomaknuti je da bi im prodaja Isaka otvorila priličan PSR manevarski prostor - puno više nego sama cifra koju bi dobili za njega. Mogli bi s tim transferom otvoriti prostor da potroše 2x toliko sredstava - gdje su trenutno malo stjerani u kut i moraju ozbiljno balansirati svaku funtu. S druge strane, ogroman rizik bez obzira na pare. Rizik da im navijači jebu mater, rizik da ne uspiju opet dohvatiti Ligu prvaka, rizik da jebiga gube garantiranih 20+ golova po sezoni. Da sam oni - ne bih ni pod razno prodavao Isaka, držao bi ga do kraja, dok god mogu. Ali bilo je i luđih scenarija.
Iz naše perspektive, ogromne pare, također velik rizik - ali je barem najsigurnija opcija objektivno na tržištu. Sigurna u smislu da je dokazani killer koji će ti zabijati golove. Ali ne bi mi bilo baš svejedno da izvalimo Wirtz+ pare za njega, nimalo. Daleko rizičniji transfer a za više para.
Iz naše perspektive, ogromne pare, također velik rizik - ali je barem najsigurnija opcija objektivno na tržištu. Sigurna u smislu da je dokazani killer koji će ti zabijati golove. Ali ne bi mi bilo baš svejedno da izvalimo Wirtz+ pare za njega, nimalo. Daleko rizičniji transfer a za više para.
- drug_profi
#85656 Re: Liverpool FC
A Gordon se pominjao također nekad.
Šta je sa tom pozicijom?
Šta je sa tom pozicijom?
- ismar2215
#85659 Re: Liverpool FC
Valjda ce Miloša danas objavit. Da nije šta sa starim zapelo 
- King_Kenny
#85660 Re: Liverpool FC
Kad će sezona...
-
Mustang1
#85661 Re: Liverpool FC
Eno onaj se osiso. Mozda ce sad biti pametniji 
- King_Kenny
#85663 Re: Liverpool FC
Jesmo li sigurni da ga želimo prodati? 
- drug_profi
#85664 Re: Liverpool FC
Ja ne, ali ne bih rekao da ima istu ulogu u LFC i reprezentaciji.
Slot bi trebao probati staviti ga na krilo.
-
Mustang1
#85665 Re: Liverpool FC
Ima i do protivnika. U Engleskoj bi bio oboren bar 3 puta a bar jednom bi mu bila uzeta lopta bez faula. Ovi mi izgledaju kao da mu se sklanjaju i govore kuda ce ici.
- BHF_Manijak
#85666 Re: Liverpool FC
Ma kakvi brate, svaki put kada je bio na krilu apsolutno je ugasen bio i bas smo svi ovdje govorili da nema sanse da on bude projektovan kao potencijalna zamjena za Salaha. Prespor je za krila, nejak, centarsut mu je "balon" u velikoj vecini slucajeva, tako da on je mogao samo 10 biti, ima sjajan pregled, pas, zna otkljucati protivnika, ali u Slotovom sistemu je za te pozicije prespor, fizicki nejak, slabog pressinga itd.drug_profi wrote: ↑25/06/2025 23:07 Ja ne, ali ne bih rekao da ima istu ulogu u LFC i reprezentaciji.
Ima momak nesto i to se uvijek znalo, ali za Liverpoolovu igru je jednostavno u 80% utakmica beskoristan i nikad ne bi prerastao ulogu periodiste, to je jednostavno tako. Bolje je uzeti pare kad se vec mogu, a moze se uzeti finih 40-50 miliona.
- HarunKovac
- drug_profi
- King_Kenny
#85670 Re: Liverpool FC
Sjajan posao u Liverpoolu... 
- HarunKovac
#85671 Re: Liverpool FC
Nisam znao da je Kerkez ovakva sila
Cast Robertsonu legenda je, al nikad nije znao ovakve golove zabijat
Cast Robertsonu legenda je, al nikad nije znao ovakve golove zabijat
- vaučer
#85672 Re: Liverpool FC
Tip je bio bez konkurencije najbolji lijevi bek prošle sezone.
Vrlo moguće i najbolji mladi igrač.
Odličan transfer.
Vrlo moguće i najbolji mladi igrač.
Odličan transfer.
- BHF_Manijak
#85674 Re: Liverpool FC
Ovako kada se sada pogleda prelazni rok, cak sad bih se usudio reci da je ekipa jaca nego li prosle sezone, cak evo i da se hipoteticki ne dovede napadac, a radit ce se na jos 2-3 igraca sigurno!
Prvo pojacao si lijevog beka, a to je rekao bih rak rana bila prosle godine. S Kerkezom si dobio masinu!
Desno je tacno da Supak fali, sa svojom kreatvinoscu, ali dobio si Frimponga i Bradleya, koji ce te defanzivno pokriti, a koji Boga mi imaju i naprijed dosta toga reci. Tu si hajmo reci isti.
Najbitnija stvar dobio si Wirtza! Strasnu kreativnost naprijed, kretnju, otvaranje prostora, sut s distance. Ne mozda toliko intenzivnu trku kao sa Szoboszlaijem, ali ovaj ce puno toga nadomjestiti sa svojom tehnikom.
I jos uz to jedna bitna stavka, dobio si s Wirtzom luksuz da mozes gurnuti malo nazad Dominika, tako da ta trka nece izostati ni pressing, imat ces odmornijeg i Mac Allistera, a nekad i Gravenbercha, tako da se nece ni osjetiti toliko sto Dom ne ganja naprijed, uglavnom pojacao si drasticno vezni red.
To je moj neki zakljucak, a ubjedjen sam da minimalno jos jedan "boom" imaju u rukavu + 1-2 "obicna" igraca.
Prvo pojacao si lijevog beka, a to je rekao bih rak rana bila prosle godine. S Kerkezom si dobio masinu!
Desno je tacno da Supak fali, sa svojom kreatvinoscu, ali dobio si Frimponga i Bradleya, koji ce te defanzivno pokriti, a koji Boga mi imaju i naprijed dosta toga reci. Tu si hajmo reci isti.
Najbitnija stvar dobio si Wirtza! Strasnu kreativnost naprijed, kretnju, otvaranje prostora, sut s distance. Ne mozda toliko intenzivnu trku kao sa Szoboszlaijem, ali ovaj ce puno toga nadomjestiti sa svojom tehnikom.
I jos uz to jedna bitna stavka, dobio si s Wirtzom luksuz da mozes gurnuti malo nazad Dominika, tako da ta trka nece izostati ni pressing, imat ces odmornijeg i Mac Allistera, a nekad i Gravenbercha, tako da se nece ni osjetiti toliko sto Dom ne ganja naprijed, uglavnom pojacao si drasticno vezni red.
To je moj neki zakljucak, a ubjedjen sam da minimalno jos jedan "boom" imaju u rukavu + 1-2 "obicna" igraca.
- drug_profi
#85675 Re: Liverpool FC
Stoper tipa Guehi bi bio šlag na tortu.
Ne bih se bunio ni za Hatoa, Ekitikea, ali nije nužno.
Ne bih se bunio ni za Hatoa, Ekitikea, ali nije nužno.