IRAN
- armin071
#47301 Re: IRAN
brlja, nebeski narod, nobelovci, znači košer sendviči legli…. tema je narednih 5 dana kontaminirana cionističkim izmetom.
- skupljac_zeljeza
#47302 Re: IRAN
Imaju i razloga i za ovakav narativ zbog toga što ih je izrael napao kršeći dva razloga pokretanja sukoba po UN-u, a oni njima od famoznog, čuvenog Iron Dome napravili đevđir. Ne znam kakva je tu pobjeda Izraela o kojoj večeras pričaju.SaraFina wrote: ↑24/06/2025 22:40 Ubiše Zidove Iranci nogama.
Vrhovno sigurnosno vijeće Irana: Izrael je prihvatio poraz, naši prsti su na okidačuVrhovno vijeće za nacionalnu sigurnost Irana izdalo je izjavu o „nacionalnoj odluci o nametanju prekida rata cionističkom neprijatelju i njegovim podlim pristašama“.

-
sumirprimus
#47303 Re: IRAN
Ovakvom politikom i razmisljanjem necete nikad vise imati jednog recimo emerika bluma u sarajevu. Ljude koji prave razliku.
Pa vi gledajte i uzivajte. Mala je razlika izmedju vas i dodikovaca. Dovoljni sami sebi.
Pa vi gledajte i uzivajte. Mala je razlika izmedju vas i dodikovaca. Dovoljni sami sebi.
- mist
#47304 Re: IRAN
Ako već mjeris vrijednost naroda brojem Nobelovaca, mozda bi trebao i sam aplicirati za jednu nagradu – za najvise samopouzdanja po kvadratnom centimetru intelektualne praznine. Što se tiče 'zaobilazenja' – ne brini, zdrav razum te je već elegantno zaobisao.
Smaras ljudino mjesecima
Smaras ljudino mjesecima
- SaraFina
#47305 Re: IRAN
Ma da su Zidovi bili u prednosti i da je USA nastavila izigravati židovsku marionetu, ne bi se ovo zaustavilo ko zna kada. Nego su popusili i to debelo. A Iran je majstorski nadigrao i žutog govnara i židovskog genocidaša. Svaka im čaše. Slobodno mogu reci da su pobijedili. I to im niko osporiti ne može.skupljac_zeljeza wrote: ↑24/06/2025 22:47Imaju i razloga i za ovakav narativ zbog toga što ih je izrael napao kršeći dva razloga pokretanja sukoba po UN-u, a oni njima od famoznog, čuvenog Iron Dome napravili đevđir. Ne znam kakva je tu pobjeda Izraela o kojoj večeras pričaju.SaraFina wrote: ↑24/06/2025 22:40 Ubiše Zidove Iranci nogama.
Vrhovno sigurnosno vijeće Irana: Izrael je prihvatio poraz, naši prsti su na okidačuVrhovno vijeće za nacionalnu sigurnost Irana izdalo je izjavu o „nacionalnoj odluci o nametanju prekida rata cionističkom neprijatelju i njegovim podlim pristašama“.
![]()
-
sumirprimus
#47306 Re: IRAN
i dalje gubis vrijeme na forumu armine? Pitaj anexa antisemitu za savjet kako se zaposlit u bingu. I dalje ne vrijedam samo konstatujem fakte . Vasa Je nemoc sve dalje od psovki, uvreda, do zabrane postova i banova.
- jeza u ledja
#47307 Re: IRAN
Lupio si totalno.JovicSA wrote: ↑24/06/2025 13:1799% njih doselilo negdje iz I. Evrope i Evrope općenito. Da je pravde kao što nema Izrael bi trebao biti u Bavarskoj a Minhen da bude Jerusalem njihov glavni grad. To bi bila istorijska i moralna pravda pa neka po Evropi šestokuti nobelovci dijele svoje znanje i blagodeti.Škobo Habu wrote: ↑24/06/2025 13:14Kako je pravo prezime Bibija?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑24/06/2025 13:06
Pa evo Benjamin Netanjahu rodjen u tel avivu a on djed vec njegova zena Sara rodjena isto u izraelu
Milkovsky, zar ne?
Djed mu u Pelestinu doselio iz Bjelorusije.
Vecina jevreja u Izraelu su Mizrahi, tj. bliskoistocnog/sjevernoafrickog porijekla, od Maroka do Irana. Nekad su ovi iz Evrope (Ashkenazi) bili vecina, ali vise nije tako, cak i sa dolaskom miliona jevreja iz bivseg SSSRa.
I politicke podjele u Izraelu idu na tom fonu - Mizrahi plus ovi iz Rusije glasaju za desnicare, dok Ashkenazi uglavnom podrzavaju ljevicarske stranke. Slicna podjela i po socioekonomskoj ljestvici.
Posto se odnos broja jednih i drugih tokom decenija promjenio, u korist ovih bliskoistocnih, tako je i politika otisla skroz udesno.
A sa svim tim i sam Izrael sve vise pocinje liciti na samo jos jednu bliskoistocnu drzavu.
Naravno, druga je stvar ko su same vodje partija i glavni politicari.
- SaraFina
#47308 Re: IRAN
Kad pogledaš smijuriju i nominirane tijekom godina, i taj nobel je ravan ….. Zuti senilni govnar ima veliku šansu i nominacija mu je već upucena.mist wrote: ↑24/06/2025 22:50 Ako već mjeris vrijednost naroda brojem Nobelovaca, mozda bi trebao i sam aplicirati za jednu nagradu – za najvise samopouzdanja po kvadratnom centimetru intelektualne praznine. Što se tiče 'zaobilazenja' – ne brini, zdrav razum te je već elegantno zaobisao.
Smaras ljudino mjesecima![]()
A Perzija je bila civilizacija prije novela na koliko!
-
sumirprimus
#47309 Re: IRAN
Ma.nemaju pojma o izraelu i zidovima.lupaju samo sto prociraju na ovim islamistickim sajtovima. Postaju pravi rasisti i antisemiti.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#47310 Re: IRAN
haj dobro je, nije gorivo poskupilo
.
- MarlboroGold
#47311 Re: IRAN
Kako ti više ne dosadi. Ti ovdje na forumu isključivo vodiš neki svoj rat protiv "glupih Bošnja" iz samo tebi poznatih razloga. Svugdje i na svakoj sličnoj temi. Svi mogu osuditi Izrael, ali Bošnjo ne smije i glup je ako to uradi i te priče. Treba da bude vazda ponizan i da šuti na licemjerje i genocid u svijetu koji se dešava pred očima svijeta.sumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:48 Ovakvom politikom i razmisljanjem necete nikad vise imati jednog recimo emerika bluma u sarajevu. Ljude koji prave razliku.
Vidi Bošnjo da ljudska prava i sve ostale međunarodne povelje i propisi ne važe za određene države koje ih krše bez ikakve frke ili grižnje savjesti kad god im je ćejf, a ostalima morališu i prodaju muda pod bubrege o važnosti istih i da se poštuju.
Ti si baš zaglibio u tom svom nekom privatnom ratu.
-
sumirprimus
#47312 Re: IRAN
SaraFina wrote: ↑24/06/2025 22:56Kad pogledaš smijuriju i nominirane tijekom godina, i taj nobel je ravan ….. Zuti senilni govnar ima veliku šansu i nominacija mu je već upucena.mist wrote: ↑24/06/2025 22:50 Ako već mjeris vrijednost naroda brojem Nobelovaca, mozda bi trebao i sam aplicirati za jednu nagradu – za najvise samopouzdanja po kvadratnom centimetru intelektualne praznine. Što se tiče 'zaobilazenja' – ne brini, zdrav razum te je već elegantno zaobisao.
Smaras ljudino mjesecima![]()
A Perzija je bila civilizacija prije novela na koliko!
- Toffee karamela
#47313 Re: IRAN
Za Barbu i neupućene, još jednom obavijest!
Brljator iz Kalesije je na kolektivnom foe!
Vratio se nakon proglašenja primirja da upeca kog neupućenog za nastavak boravka ovdje.
Šekelima se u zube ne gleda
Vratio se nakon proglašenja primirja da upeca kog neupućenog za nastavak boravka ovdje.
Šekelima se u zube ne gleda
-
Tyke
#47314 Re: IRAN
Niko u ovom mini ratu nije pobjednik, samo su i jedni i drugi otkrili slabe tacke, a itekako ih ima.
Iran bi u startu se trebao posvetiti otkrivanju petokolonasa, pojacati kontrolu i provjeru izlaza iz zemlje da isti ne bi sad smugnuli. A onda nastaviti i sto prije sklopiti atomsku ili sta vec zarad mira na BI i spustanja djeciubica na zemlju. Takodjer umutsrnju politiku i odnos prema svom narodu pod hitno moraju moderirati.
A ne znam kako imate stomaka i dalje citirati i objasnjavati nesto ovom kontrasu koji uziva na pomen ubijanja u Gazi i generalno muslimana. Takve po Tuzli treba pljuvati i letke lijepiti s njihovim glavama da se zna sutra ko nas mrzi kad zagusti.
Iran bi u startu se trebao posvetiti otkrivanju petokolonasa, pojacati kontrolu i provjeru izlaza iz zemlje da isti ne bi sad smugnuli. A onda nastaviti i sto prije sklopiti atomsku ili sta vec zarad mira na BI i spustanja djeciubica na zemlju. Takodjer umutsrnju politiku i odnos prema svom narodu pod hitno moraju moderirati.
A ne znam kako imate stomaka i dalje citirati i objasnjavati nesto ovom kontrasu koji uziva na pomen ubijanja u Gazi i generalno muslimana. Takve po Tuzli treba pljuvati i letke lijepiti s njihovim glavama da se zna sutra ko nas mrzi kad zagusti.
-
sumirprimus
#47315 Re: IRAN
Evo ga jos jedan forumski licemjer jos forumska policija i to iz.zenice.
- skupljac_zeljeza
#47316 Re: IRAN
Da su se Nobelove dijelile prije 900 godina ne mali broj Perzijanaca bi dobilo tu nagradu. Nauka je tok i proces od točka do AI. Ne bi bilo AI da nije neko prvo skonto točak.
A teško je biti Ben Gvir bilo gdje. Što li?
- BarbaDue
#47317 Re: IRAN
Naravno da se čujem, i ne treba niko da mi suflira drugačije, niti mi čak sa megafonom može promijeniti percepciju o zločinu i čločinačkom narodu. U zadnje vrijueme sam blizu mišljenja da su Ameri i cionisti ista govna i da ih se treba pod svaku cijenu kloniti.sumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:43Koje mnoge drzave barba?BarbaDue wrote: ↑24/06/2025 22:39Znaš koliko me boli ćošak što Iran ne šljivi ni 2%, ja ga šljivim i to mi je dovoljno. Znam da sam na pravoj strani, kao i mnoge države...dozivamo se!sumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:28
Au teske rijeci. I ti si barba indoktriniran nazalost.
Pogledaj malo vijesti van bosne, niko ne sljivi Iranni 2 %, vecina je za bombardovanje drzave koja decenijama sponzorira terorizam. Izadjite iz okvira jbmu misa.
Ne dovodite se u ravan sa proiranskim pripagandistima, Rusima i cetnicima.![]()
Dupeuvlakači cionistima ne vide dalje od nosa, ali da malo uprate istinite news programe, onako samo od sebe progledaju, vidjeli bi da i izrahell sve više gubi podršku i čak šta više postaju narod koji će za 10 godina svi zaobilaziti. Easy boy![]()
Narod koji ima vise nobelovaca nego mnogi filmskih zvijezda se ne moze zaobici barba. Zalosno
Cujete li vi sebe sta pisete, mislite i govorite?
A što se tiče nobelovaca, čast izuzecima ali među njima ima i onih koji su zaslužili rešetke. Pa ovaj narandžasti klovn sutra može dobiti nobela za mir. Ne bi se iznenadio kada bi neka budala i ratnog zločinca natanjahua prodložio za nobela.
P.S. da zna koga se predlaže za nagradu Alfred bi se u grobu okrenuo
-
sumirprimus
#47318 Re: IRAN
Bujrum druze prvi pljuni kad.vidis. Al mojne.licemjerestva ondaTyke wrote: ↑24/06/2025 23:03 Niko u ovom mini ratu nije pobjednik, samo su i jedni i drugi otkrili slabe tacke, a itekako ih ima.
- armin071
#47319 Re: IRAN
Toffee karamela wrote: ↑24/06/2025 23:02 Za Barbu i neupućene, još jednom obavijest!
Šekelima se u zube ne gleda![]()
- SaraFina
#47320 Re: IRAN
Ma da. Drzava na guzove, nobel takodjer. Mislim nije da nema nijedne istinske face, aki daleko je to od naduvavanja koje prate cijelu priču.skupljac_zeljeza wrote: ↑24/06/2025 23:03Da su se Nobelove dijelile prije 900 godina ne mali broj Perzijanaca bi dobilo tu nagradu. Nauka je tok i proces od točka do AI. Ne bi bilo AI da nije neko prvo skonto točak.
A teško je biti Ben Gvir bilo gdje. Što li?
Nego Teheran slavi:
Veliki skup na ulicama Teherana, građani izašli da podrže iranske oružane snage i odgovor Izraelu i Americi
- drag_gost
#47321 Re: IRAN
Kopitar,sarielsumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:48 Ovakvom politikom i razmisljanjem necete nikad vise imati jednog recimo emerika bluma u sarajevu. Ljude koji prave razliku.
-
sumirprimus
#47322 Re: IRAN
Cuj cast izuzecima a on iz gorazda dolazi ne mozemo tunel do,gorazda da probijemo 30 godina, a nalazio bi mahane nobelovcimaBarbaDue wrote: ↑24/06/2025 23:05Naravno da se čujem, i ne treba niko da mi suflira drugačije, niti mi čak sa megafonom može promijeniti percepciju o zločinu i čločinačkom narodu. U zadnje vrijueme sam blizu mišljenja da su Ameri i cionisti ista govna i da ih se treba pod svaku cijenu kloniti.sumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:43Koje mnoge drzave barba?BarbaDue wrote: ↑24/06/2025 22:39
Znaš koliko me boli ćošak što Iran ne šljivi ni 2%, ja ga šljivim i to mi je dovoljno. Znam da sam na pravoj strani, kao i mnoge države...dozivamo se!![]()
Dupeuvlakači cionistima ne vide dalje od nosa, ali da malo uprate istinite news programe, onako samo od sebe progledaju, vidjeli bi da i izrahell sve više gubi podršku i čak šta više postaju narod koji će za 10 godina svi zaobilaziti. Easy boy![]()
Narod koji ima vise nobelovaca nego mnogi filmskih zvijezda se ne moze zaobici barba. Zalosno
Cujete li vi sebe sta pisete, mislite i govorite?
A što se tiče nobelovaca, čast izuzecima ali među njima ima i onih koji su zaslužili rešetke. Pa ovaj narandžasti klovn sutra može dobiti nobela za mir. Ne bi se iznenadio kada bi neka budala i ratnog zločinca natanjahua prodložio za nobela.
P.S. da zna koga se predlaže za nagradu Alfred bi se u grobu okrenuo
- SaraFina
-
sumirprimus
#47324 Re: IRAN
Tacno ko sns mladez nikakve razlike . Isti mentalni sklop. Sitni jadni rasisticko nacionalisticki.drag_gost wrote: ↑24/06/2025 23:07Kopitar,sarielsumirprimus wrote: ↑24/06/2025 22:48 Ovakvom politikom i razmisljanjem necete nikad vise imati jednog recimo emerika bluma u sarajevu. Ljude koji prave razliku.
-
sumirprimus
#47325 Re: IRAN
Slave prestanak spektakularnog i sokantnog lupanja? I ja bi slavio lolSaraFina wrote: ↑24/06/2025 23:08 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/veli ... /250624171
U Teheranu dernek na ulicama.
Sara suti i dalje