Ma daj kakvo je to generalizovanje, cuj svi do jednog ne daju zmigavac, imam i ja to pa dajem zmigavac, znas koliko ljudi i ne zna da ima tu opciju? eto Bata prvi se pitao sta je.Evolution_IV wrote: ↑24/06/2025 11:24Svi sve do jednog koji imaju to ne zele da koriste zmigavac, jer kao ja trebam na osnovu maglenjaka procjenit da hoce da skreneITNet wrote: ↑24/06/2025 10:12E JBg sad seljacki fatureEvolution_IV wrote: ↑23/06/2025 22:29 seljacki feature, niakakve svrhe ne vidim, jer je maglenjak nisko svakako...i ja bi to iskljucio da imam![]()
Dobro dodje i te kako po noci kad ga motas negdje po nekim mracnim ulicicama, uskim mahalama, sumama i slicno, top feature fino ti osvijetli da ne razmisljas ima li neki stubic, neka rupa, nesto koju ne vidis na prvu dok ne smotas.
iz toga smatram bezpotrebnim i seljackim feature![]()
I ono znas li da kod nekih automobila se to i ne pali dok ne das zmigavac? kod nekih se pali samo kad bude odredzeni ugao volana, ne vidis sigurno da se to pali/gasi lijevo/desno dok neko vozi neko magistralom, pa da kazes vidi seljacine blica na sve strane.
Tako da reci za taj feature da je seljacki, mislim znamo sta znaci da je nesto seljacki, a ne znam sta bi rekao za tebe, ti isto kao da si ispao iz nekog kamenog doba
Meni licno maglenke pomogle dosta puta, u nekim mrtvim maglama i snjeznim mecavama (U nekim slucajevima ugasis glavna svijetla ostavis samo poziciju i maglenke pa se jos bolje vidi) bar da vidim gdje je kraj ceste, eto onako ih stavljaju proizvodjaci, samo tebi nemaju svrhe