"Majstori" parkiranja Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Euphoria
-
Naslovnica
-
noviclan
#4328 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Realno da su ga zeleni zapisali, mogao je popusiti e ovo je ono bas bezobrazluk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4329 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Jesu to oni sto snimaju reelove kako piju kafu na trotoaru
-
TLOP
#4330 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Stae
Elitno naselje

Elitno naselje
-
noviclan
#4331 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Jes jes i ministar kaNtica je u tom istom
-
DonieBrasco
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4333 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Gdje je TRoc, gdje je radar 
- drug_profi
#4334 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Pocelo je parkiranje na travi i kod Vistafona, tj. na pojasu izmedju Vistafona i balona Sparte. Uredno auta poredana.
Kandahar jbt. Papanijada nema osjecaj stida ni reda.
Kandahar jbt. Papanijada nema osjecaj stida ni reda.
-
tokio25
#4335 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
samo treba zvati policiju i zatrpavati ih pozivima sto vise razlicitih koji zovu jos bolje
-
Drugclanbiblioteke
#4336 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Jedino da nazoves Glovo i narucis kilu bureka da dostave na navedeno auto.
Ali bi patrola kao i sada bila zbunjena vjecitom moralnom dilemom svake patrole u KS, “ da li stavljati kaznu a burek dzaba?”
-
mali_balon
- Laplace
#4338 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Koliko god misliio da samsve vidio, papanluk u Visokom me nanovo iznenadi. Lik je parkirao autobus ispred sportske dvorane i čeka. Na blicanje i sviranje ne reaguje, a nema šanse da prođem do parkinga ispred škole. Znači, okreni se i plati parking (nije problem, dnevna 3 KM i ne vrijedi se nervirati zbog toga, ali je pitanje principa).
Nisam mu ništa govorio jer sam odavno naučio da sa papcima i pijanicama ne vrijedi diskutovati (s tim da s pijanicom možda nešto i postigneš, sa papkom nimalo). Zvati polčiciju nema svrhe jer dok oni dođu ovaj može biti u Maleziji. Na kraju će biti najpametnije plaćati mjesečnu kartu jer nemam više živaca strahovati hoću li sa posla moći da se vratim kući ili ću morati čekati da neki papak posvršava poslove.
Nisam mu ništa govorio jer sam odavno naučio da sa papcima i pijanicama ne vrijedi diskutovati (s tim da s pijanicom možda nešto i postigneš, sa papkom nimalo). Zvati polčiciju nema svrhe jer dok oni dođu ovaj može biti u Maleziji. Na kraju će biti najpametnije plaćati mjesečnu kartu jer nemam više živaca strahovati hoću li sa posla moći da se vratim kući ili ću morati čekati da neki papak posvršava poslove.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4339 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
ili ja više gledam okolo ili ne znam što se zbiva
ali bogami svašta nešto je zapušteno maksimalno.
-
tokio25
#4340 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ja se ne bih slozio da ne izlaze i ne zapisuju al ok tvoje misljenjeDrugclanbiblioteke wrote: ↑24/06/2025 05:44Jedino da nazoves Glovo i narucis kilu bureka da dostave na navedeno auto.
Ali bi patrola kao i sada bila zbunjena vjecitom moralnom dilemom svake patrole u KS, “ da li stavljati kaznu a burek dzaba?”
- drug_profi
#4341 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Moje iskustvo je da ne izlaze. Čak i kad ih zoveš u gluho doba jer je neko natakario svoju lešinu na jedini prolaz za pješake.
-
tokio25
#4343 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Blizu sam tebe i izlaze svaki put kad su slobodni kad ih nazovem ili kad budu slobodni nakon poziva
Doduse mozda kod mene izlaze jer ih cesto zovem i jednom ulozio zalbu internoj kontroli jer policahac nije kaznio nepropisno parkiranog
Naravno odgovor je bio nije bilo osnova za zalbu itd al zato sada izlaze svaki put kad nazovem
Doduse mozda kod mene izlaze jer ih cesto zovem i jednom ulozio zalbu internoj kontroli jer policahac nije kaznio nepropisno parkiranog
Naravno odgovor je bio nije bilo osnova za zalbu itd al zato sada izlaze svaki put kad nazovem
- drug_profi
#4344 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Kad sam god zvao, nikad nema slobodnih patrola.
A ne zovem radi gluposti vjeruj, već kod baš bahatog parkiranja.
Ali uredno dođu kad neko parkira na invalidsko čak i na 5-10 minuta. Tu se stvore s neba. Ne opravdavam to parkiranje, ali je zanimljivo da ima slobodna patrola i u sred špice.
A ne zovem radi gluposti vjeruj, već kod baš bahatog parkiranja.
Ali uredno dođu kad neko parkira na invalidsko čak i na 5-10 minuta. Tu se stvore s neba. Ne opravdavam to parkiranje, ali je zanimljivo da ima slobodna patrola i u sred špice.
-
tokio25
#4345 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
ok nisam rekao da nema toga
to je tvoje iskustvo ovo je moje
dozvoli meni kao sto ja dozvoljavam tebi da je tako kako kazem tj kazes
samo pisem da treba sto vise poziva posebno na jedno mjesto pa kad svaki dan na to mjesto zovne 20 ljudi itekako ce izaci dok se ne rijesi problem
to je tvoje iskustvo ovo je moje
dozvoli meni kao sto ja dozvoljavam tebi da je tako kako kazem tj kazes
samo pisem da treba sto vise poziva posebno na jedno mjesto pa kad svaki dan na to mjesto zovne 20 ljudi itekako ce izaci dok se ne rijesi problem
- drug_profi
#4346 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ma nisi ti mene razumio.
Vjerujem tebi šta ti kažeš. I to si postigao tako što si prijetio internom kontrolom.
Ja nikad ne prijetim na prazno, a sigurno se neću zajebavat sa nekim internim kontrolama.
Očekujem da službenik izađe po prijavi građanina bez dodatnih stimulacija za tu akciju.
Vjerujem tebi šta ti kažeš. I to si postigao tako što si prijetio internom kontrolom.
Ja nikad ne prijetim na prazno, a sigurno se neću zajebavat sa nekim internim kontrolama.
Očekujem da službenik izađe po prijavi građanina bez dodatnih stimulacija za tu akciju.
-
NediM17
#4347 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ako cemo pravo zborit' dobri si moj profesore, da bi dosao do tog "skolskog parkinga" moras voziti kroz pjesacku zonu.Laplace wrote: ↑24/06/2025 07:47 Koliko god misliio da samsve vidio, papanluk u Visokom me nanovo iznenadi. Lik je parkirao autobus ispred sportske dvorane i čeka. Na blicanje i sviranje ne reaguje, a nema šanse da prođem do parkinga ispred škole. Znači, okreni se i plati parking (nije problem, dnevna 3 KM i ne vrijedi se nervirati zbog toga, ali je pitanje principa).
-
tokio25
#4348 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
nisam prijetio nego prijavio
otisao u pu i prijavio i na kraju okoncanog procesa dobio izvjestaj ili kako oni to vec zovu da nije bilo osnova za disciplinskim postupkom nad policajcem itd
otisao u pu i prijavio i na kraju okoncanog procesa dobio izvjestaj ili kako oni to vec zovu da nije bilo osnova za disciplinskim postupkom nad policajcem itd
- drug_profi
#4349 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
E vidiš, njima treba takva stimulacija. Ja fakat nemam vremena ni ambicija da se time bavim.
- Laplace
#4350 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Istina, mada nigdje nije označeno da je to pješačka zona (ja sam za to saznao tek kad sam već deset godina radio ovdje i svakog dana parkirao).NediM17 wrote: ↑24/06/2025 08:32Ako cemo pravo zborit' dobri si moj profesore, da bi dosao do tog "skolskog parkinga" moras voziti kroz pjesacku zonu.Laplace wrote: ↑24/06/2025 07:47 Koliko god misliio da samsve vidio, papanluk u Visokom me nanovo iznenadi. Lik je parkirao autobus ispred sportske dvorane i čeka. Na blicanje i sviranje ne reaguje, a nema šanse da prođem do parkinga ispred škole. Znači, okreni se i plati parking (nije problem, dnevna 3 KM i ne vrijedi se nervirati zbog toga, ali je pitanje principa).
Nisam mu ništa govorio jer sam odavno naučio da sa papcima i pijanicama ne vrijedi diskutovati (s tim da s pijanicom možda nešto i postigneš, sa papkom nimalo). Zvati polčiciju nema svrhe jer dok oni dođu ovaj može biti u Maleziji. Na kraju će biti najpametnije plaćati mjesečnu kartu jer nemam više živaca strahovati hoću li sa posla moći da se vratim kući ili ću morati čekati da neki papak posvršava poslove.![]()
Ovo je baš glupo napravljeno: iti ima dovoljno parkinga za radnieki goste škole niti ima zvaničnog puta do ono malo parkinga (šest mjesta ako sviparkiraju po PS-u) nego se do tih par mjesta dolazi pješačkom stazom. Na šta su mislili kad su pravili školsku zgradu, to je za mene misterija.