Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Early Warning – Home Front Command
Incoming Threat Detected
Due to the detection of launches toward Israel, alerts may be triggered within the next few minutes
Nove rakete, ali ako lansiraju ovako malo onda ne vidim ni poentu
Previše se nešto obaziremo šta će jenkiji reći za zemlju u kojoj nema ni us ambasadora. Jednostavno nas je pomnožio s 0 i u bilo kojoj trgovini gurnu će nas u provaliju.
Iranci se moraju dići i skinuti diktatorski i zločinački režim ajatolaha. Ovako više ne ide. Niti ih mogu zaštiti od zločinačke agresije, a još manje mogu donijeti bilo kakav napredak i bolju budućnost.
Crvene_brigade wrote: ↑23/06/2025 10:49
Iranci se moraju dići i skinuti diktatorski i zločinački režim ajatolaha. Ovako više ne ide. Niti ih mogu zaštiti od zločinačke agresije, a još manje mogu donijeti bilo kakav napredak i bolju budućnost.
Pa onda trebaju biti pudlice i slusati nekog drugog o tome kako ce da vode drzavu rahat patnja po uzoru na nas Da ne simpatises zelene slucajno?
Dozer wrote: ↑23/06/2025 10:44
Oglasavanje vjerskih vodja je svakako besmisleno i bez ikakvog efekta na bilo sta.
Oglasavamo se i mi, pa koga zaboli....
Gdje ćeš porediti papin, reisov i ovih rabina poziv na mir sa svojim upisima na online forumu. Njihove poruke prenose mediji, tvoje pročita nekoliko ljudi.
Oglasavanje vjerskih vodja je svakako besmisleno i bez ikakvog efekta na bilo sta.
Gdje ćeš porediti papin, reisov i ovih rabina poziv na mir sa svojim upisima na online forumu. Njihove poruke prenose mediji, tvoje pročita nekoliko ljudi.
Misliš postaviti neku korumpiranu pudlicu koja će lizati cionistički pakaš. Nešto kao što smo se i mi digli pa svake godine nam pederluk blokira glavni grad, a mi kao plješčemo.
Ako imaju kao što Netanyahu reče 400kg uranijuma obogaćenog na 60% kroz nekoliko sedmica mogu dobiti 30kg 90% uranijuma što je dovoljno za jedno atomsku poput one u Hirošimi.
Pa da, što ovako komplikovano kada može jednostavno da samo Iran poput Iraka, Sirije, Libije, Somalije, Sudana, Afganistana....se preda i potpiše kapitulaciju, promijeni vlast i onda ide era mira i blagostanja na Bliskom Istoku.
kad niko od političara ne smije
Čililica i Guardian su svakako podržali Izrel dok je još bila faza satiranja Gaze, a Prošnjaci u vlasti šute ko poslušne kujice na lancu...čak i opozicija šuti niko da se oglasi...jad i čemer naroda bez obraza
Bobi wrote: ↑23/06/2025 10:57
malo je jedna trebas imati jedno 50-tak, štaš od jedne, stavis u raketu i velika mogucnost nda je presretnu i sve padne na primjer u Jordan .
Samo gađati elektro-energetske sisteme, u slučaju okupirane Palestine vrlo je važno i sisteme vodosnabdjejvanja kao i aerodrome, to je i više nego dovoljno da život na onoj cicvari postane nepdevetodnošljiv.
xoklix wrote: ↑23/06/2025 10:54
Ako imaju kao što Netanyahu reče 400kg uranijuma obogaćenog na 60% kroz nekoliko sedmica mogu dobiti 30kg 90% uranijuma što je dovoljno za jedno atomsku poput one u Hirošimi.
Iranci su sebi zacrtali za početak 6-9. U nekim izjavama se spominje 6, a nekada 9. Da li je takav plan radi potrebe, mogućnosti ili čega već, niko ne objašnjava.