Ispadoh ja glup
Ne mogu nuklearnu,ali s tim procentom obogacivanja ipak se moze nesto napraviti?
Ispadoh ja glup
Sve se svodi na ovo. Iran je regionalni igrac ali je i dalje igrac u istoj igri. Finansiranje paramilitarnih organizacija u nekoliko drzava, destabilizacija barem 3 drzave, prodavanje oruzja rusiji u sred agresije i centar domace politike je smrt izraelu.
tipično šizofreno-narcisoidno ponašanje, ovako se ponašaju u stvarnom životu osobe sa narcističkim poremećajem. ujutro te gađaju džezvom i opsuju majku, ako ne reaguješ u podne šalju zumbule iz cvjećare a kad vratiš zumbule popodne idu prijetnje telefonom pa izvinjavanja pa plač...husein_kapetan wrote: ↑22/06/2025 22:45 Nije da se desilo nije..ipak..
Rekoše..Iran se smije razvijati nuklearni program..strah nas da će bombu napraviti..i sve nam je dozvoljeno..
Naparaviše što im je na umu..združeno zločinački..
Sada kažu..nismo vam neprijatelji..hajde da pričamo..
Ja licemjerstva većeg i patetičnijeg nikada ne vidjeh..sada bi nešto pričali..
Ako su im "uništili" sve što se nuklearnog tiče..o čemu onda imaju pričati..
Svašta..
Nije valjda da se odmazde boje..
Mogu napraviti tzv.prljavu bombu. Ali, sta ce im?
Kako nisu znali, B2 lete dva dana prema Iranu?Man of steel wrote: ↑22/06/2025 22:43I meni se čini da svi jedva čekaju kraj.Chmoljo wrote: ↑22/06/2025 22:18 Meni se cini da svi čekaju dobru priliku da se izvuku iz ovoga a da ne bude da su ispali pizde.
Moguće da Iranci nisu pretrpjeli neku strasnu stetu, jer je sva ova trumpova priča prenametljiva: eto odradili smo, kraj zajebancije. Ispoštovali smo lobije, Bibi je dobio politički kapital na unutrašnjem planu, moj ego nedirnut, Iranci nisu ispali teške talasike.
Naravno, ja to sve ofrlje. Ne glumim da znam sta pricam ko ostali forumski i portalski analitićari
Mada je Trump omražen na ovom forumu mislim da je i ovo odigrao veoma pametno.
Sad čitam kako židovski jastrebovi u američkoj vladi Schumer i Schiff nisu znali za američku operaciju bombardovanja postrojenja i siguran sam da je zbog toga propao plan totalnog uvlačenja Amerike u rat. Trump im je čak prije dva dana rekao da će razmisliti 12 dana prije nego donese odluku da bi se nakon samo 2 dana predomislio. Bukvalno je napravio diverziju i u svojim redovima jer su židovi sigurno pripremali čitavu igranku da Ameriku opet uvuku u rat.
Nuklearna opsanost je sklonjena sa dnevnog reda a židovski mediji već guraju priču o zbacivanju režima u Teheranu. Ipak mislim da u Trumpovoj administraciji neće biti zainteresovani za tako nešta. Nadam se samo da u Iranu nisu toliko ludi da počnu gađati američke baze.
Izrael sam ne može gurati protiv Irana, a Iran nema kapacitete da eskalira situaciju, tako da se kraj gađanja raketama nazire.
I onda neko kaže da nam interes podržavati ovakav američki režim.dale cooper wrote: ↑22/06/2025 23:07![]()
U kakvom crnjaku (no pun intended) od vremena živimo.
![]()
Hahah genijalna analiza nekoga ko ima Trumpovu sliku na zidu, Trump je i ovo pametno uradio. Pamet i Trump ne idu u istu rečenicu.Man of steel wrote: ↑22/06/2025 22:43I meni se čini da svi jedva čekaju kraj.Chmoljo wrote: ↑22/06/2025 22:18 Meni se cini da svi čekaju dobru priliku da se izvuku iz ovoga a da ne bude da su ispali pizde.
Moguće da Iranci nisu pretrpjeli neku strasnu stetu, jer je sva ova trumpova priča prenametljiva: eto odradili smo, kraj zajebancije. Ispoštovali smo lobije, Bibi je dobio politički kapital na unutrašnjem planu, moj ego nedirnut, Iranci nisu ispali teške talasike.
Naravno, ja to sve ofrlje. Ne glumim da znam sta pricam ko ostali forumski i portalski analitićari
Sad čitam kako židovski jastrebovi u američkoj vladi Schumer i Schiff nisu znali za američku operaciju bombardovanja postrojenja i siguran sam da je zbog toga propao plan totalnog uvlačenja Amerike u rat. Trump im je čak prije dva dana rekao da će razmisliti 12 dana prije nego donese odluku da bi se nakon samo 2 dana predomislio. Bukvalno je napravio diverziju i u svojim redovima jer su židovi sigurno pripremali čitavu igranku da Ameriku opet uvuku u rat.
Nuklearna opsanost je sklonjena sa dnevnog reda a židovski mediji već guraju priču o zbacivanju režima u Teheranu. Ipak mislim da u Trumpovoj administraciji neće biti zainteresovani za tako nešta. Nadam se samo da u Iranu nisu toliko ludi da počnu gađati američke baze.
Izrael sam ne može gurati protiv Irana, a Iran nema kapacitete da eskalira situaciju, tako da se kraj gađanja raketama nazire.
Šta je. Netflix nestrpljenje.dječak sa šibicama wrote: ↑22/06/2025 23:01 Vec danima slusam o nekim "rezervama Irana" i prijetnje kako "oni jos nisu ni poceli".
Kad pocinju, kad im Amerikanci bace takticku nuklearnu ili ce jos jednom pomjeriti crvenu liniju.
Oni ko Rusi, samo crtaju nove crvene linije, a zapad ih gazi jednu po jednu.
Samo se pitam, koliko je kostala ujdurma US Airforce, sa svim tankerima i cudima. Vjerovatno nije ispod milijardu dolara. I sad neko posalje sve to prema Iranu, i kao pametno odigrao rekao da ce odluciti u narednih 12 dana, 12 dana my ass, ne saljes ergelu vrijedu milijarde, najvrijedniji avion na svijetu preko pola svijeta da bi se skontao kao nesto u posljednji tren jer igras 16D sah.
Poletjele su dvije grupe aviona.melac wrote: ↑22/06/2025 23:07Kako nisu znali, B2 lete dva dana prema Iranu?Man of steel wrote: ↑22/06/2025 22:43I meni se čini da svi jedva čekaju kraj.Chmoljo wrote: ↑22/06/2025 22:18 Meni se cini da svi čekaju dobru priliku da se izvuku iz ovoga a da ne bude da su ispali pizde.
U ovakvoj situaciji stajanje uz Ameriku i qrvu Evropu i genocidni Izrael bi bilo previse cak i za NATO muslimane, kako cesto od milja zovem Bosnjake. Ima u svemu granicakonami666 wrote: ↑22/06/2025 22:59 Ne znam zašto bih ne stane na stranu Amerike, ipak je Amerika spasila živote u bih i zaustavila rat. Kako su fino Albanci odma rekli da su ameri u pravu. Nejasni su mi ljudi u Bosni, ne znaju na čijoj strani da budu, jučer Amerika, danas Rusija, sad protiv Ukrajine…nikad ne gledaju vlastito dobro, uvijek tuđe.
Ja sam uvijek za Ameriku i podržavam Ameriku i bez obzira šta se desi, znam da će Amerika i saveznici uvijek biti na pravoj strani. Svijetu ne treba još nuklearnog oružja i neka su zaustavili ovo. Iran prijeti Izraelu nestankom od 1970ih a prije toga bili saveznici. Ko zna, zna zašto se to promijenilo.