IRAN
- dembele
#46126 Re: IRAN
Pa što će im primirje kad narandžasti veli da im dobro ide i da ne tebaju stati? Zar nisu plaže i kafići u Tel Avivu pune kako javlja dopisnik Haaretza iz Kalesije? 
- apsidejzi
#46127 Re: IRAN
Oj za sta te prijavi majko mila. Sve placipicke na forumu.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/06/2025 20:42A zasto bogati? Prijavi i njegovu bockanje
-
mishic
#46128 Re: IRAN
"Izraelski Ynet piše pozivajući se na zvaničnike da je Tel Aviv nakon američkog napada na nuklearna postrojenja sada spreman na prekid sukoba s Iranom, ali da je konačna odluka na iranskom lideru ajatolahu Ali Khamneiju.."
Izrael je odlučivao kada će početi sa napadom i sada neka se malo strpi jer red je da Iran odluči kada će prestati...
I naravno da neko od onih koje je Izrael već ranije napao iskoriste priliku da mu se koliko toliko revanširaju.
Izrael je odlučivao kada će početi sa napadom i sada neka se malo strpi jer red je da Iran odluči kada će prestati...
I naravno da neko od onih koje je Izrael već ranije napao iskoriste priliku da mu se koliko toliko revanširaju.
- dječak sa šibicama
#46130 Re: IRAN
Ili se predajte ili cemo nastaviti.
To je u prijevodu "konacna odluka je na Ali Khamneiju"
To je u prijevodu "konacna odluka je na Ali Khamneiju"
- Sanjarko
#46131 Re: IRAN
Pa bilo je i toga, ali vecinom ljudi brane svoj dom, tesko bilo ko iz Bosne i Hercegovine moze da uradi po ovom pitanju bilo sta iako je pokusavano, ja sam pokusavao, niko me nije slusao, cak teme su se brisale i slicno.
Cak i tema o inovaciji jednoj u vezi tipkovnice koju sam dao ovdje prvo besplatno je obrisana.
Edit za Sapnu forumasa i na njegov komentar se ovo odnosi.
iran-t80981s46100.html#p19926775
Cak i tema o inovaciji jednoj u vezi tipkovnice koju sam dao ovdje prvo besplatno je obrisana.
Last edited by Sanjarko on 22/06/2025 21:20, edited 1 time in total.
- Danguba
#46133 Re: IRAN
U ovom u*ranom vremenu, zasto ne sa Rusijom radi jeftinih energenata.
Nema nevinih. Sutra ce nas narandza izdati radi zblizavanja sa Rusijom pa zasto ne bi mi njega.
Je li bolji skuplji Americki gas ili jeftini Ruski?
Nema univerzalnog pravila nego se prilagodjavaj situaciji. Principi su svi poruseni sa Ruskom agresijom, Izraelskim genocidom i evo Americkim napadom na Iran.
Ako Zelenski moze podrzati agresiju i napad na Iran zasto ja ne bi dao podrsku Rusima da mu uzmu dio na kojem zive Rusi.
Amerika je sve uradila da nas odvoji od Ruskih energenata a sada se lize sa tom Rusijom i smisljaju slijedece poteze
Preko mrtih ce gaziti a na nama je da se prilagodjavamo ili cutimo do boljih vremena a ne kao Kurti pred rudu.
-
zigzag
#46134 Re: IRAN
Konačna odluka je na njemu i kada odluči onda će ga jevrejska četničija ubiti.mishic wrote: ↑22/06/2025 21:15 "Izraelski Ynet piše pozivajući se na zvaničnike da je Tel Aviv nakon američkog napada na nuklearna postrojenja sada spreman na prekid sukoba s Iranom, ali da je konačna odluka na iranskom lideru ajatolahu Ali Khamneiju.."
Što ti je četnička logika....
- Danguba
#46135 Re: IRAN
Upravo tako.JovicSA wrote: ↑22/06/2025 20:19 Sa režimom u Washingtonu nema nikakvih garancija.
U međuvremenu...
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dost ... /250622116Dosta im bombardovanja? Izraelski mediji prenose da je Tel Aviv spreman na prekid rata s Iranom
Mislio sam da to nikada necu dozivjeti ali covjek je dobijanjem mandata promijenio administraciju kojoj niko ne vjeruje osim njih samih.
-
aratet
#46136 Re: IRAN
Bolje jeftina ruska tehnologija, nego skupa američka.Danguba wrote: ↑22/06/2025 21:23U ovom u*ranom vremenu, zasto ne sa Rusijom radi jeftinih energenata.
Nema nevinih. Sutra ce nas narandza izdati radi zblizavanja sa Rusijom pa zasto ne bi mi njega.
Nema univerzalnog pravila nego se prilagodjavaj situaciji. Principi su svi poruseni sa Ruskom agresijom, Izraelskim genocidom i evo Americkim napadom na Iran.
Ako Zelenski moze podrzati agresiju i napad na Iran zasto ja ne bi dao podrsku Rusima da mu uzmu dio na kojem zive Rusi.
Amerika je sve uradila da nas odvoji od Ruskih energenata a sada se lize sa tom Rusijom i smisljaju slijedece poteze
Preko mrtih ce gaziti a na nama je da se prilagodjavamo ili cutimo do boljih vremena a ne kao Kurti pred rudu.
-
geoxx
#46137 Re: IRAN
Ne mozes se ti okrenuti Rusiji, nije to stvar izbora. Kod nas su specificne okolnosti u vezi toga. Jednostavno nije moguce jer te Rusi ne zele. Jedino ako ces dati Srbima pola drzave.
Nerealno da se prica o tome uopste. Jednostavno nije opcija - nije stvar ni jel dobro ili nije, vec jednostavno nije moguce.
Price oko Ukrajine su glupave. Kad vidim ove komentare na klixu, tacno me sramota. A ovaj podnaslov na klixu da li je licemjerno, nadam se da misle jel licemjerno kukati na agresiju nakon sto si ti prije toga oruzano pomogao agresiju na drugu drzavu.
Razumijem ja i jedne i druge i zaboli me. Ali mnogi ne razumiju jedne iz vjerskih razloga.
Nerealno da se prica o tome uopste. Jednostavno nije opcija - nije stvar ni jel dobro ili nije, vec jednostavno nije moguce.
Price oko Ukrajine su glupave. Kad vidim ove komentare na klixu, tacno me sramota. A ovaj podnaslov na klixu da li je licemjerno, nadam se da misle jel licemjerno kukati na agresiju nakon sto si ti prije toga oruzano pomogao agresiju na drugu drzavu.
Razumijem ja i jedne i druge i zaboli me. Ali mnogi ne razumiju jedne iz vjerskih razloga.
- atmel
#46138 Re: IRAN
Ko je prvi poslao oružje a tko je iz aviona slao humanitarnu.Edin H. wrote: ↑22/06/2025 20:53Ko je zaustavio da se Markale i Tuzlanska kapija ne dese ponovo - Amerika ili Iran?zigzag wrote: ↑22/06/2025 20:43Nismo za djecoubice.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/06/2025 20:37 Zasto i nasi ne podrze naseg big brothera USA? Kao albanci i kosovari![]()
Koji su "tvoji" , oni što ležali na tuzlanskoj kapiji i markalama ili oni što su ih gađali?
Da je Iran imao tada moć kao Amerika rat bi se završio u roku 10 dana..daj ba ne seri
-
Vjecita_zavrzlama
#46139 Re: IRAN
Ne vec Ukrajina podrzava Ameriku u svemu kao i sve pametnr zemljice,Bosna ne smije niti moze sverat, sad tam sad vam.Jesil svjestan da smp mi u rukama Amerike?Sanjarko wrote: ↑22/06/2025 21:18 Pa bilo je i toga, ali vecinom ljudi brane svoj dom, tesko bilo ko iz Bosne i Hercegovine moze da uradi po ovom pitanju bilo sta iako je pokusavano, ja sam pokusavao, niko me nije slusao, cak teme su se brisale i slicno.
-
Vjecita_zavrzlama
#46140 Re: IRAN
Bas takogeoxx wrote: ↑22/06/2025 21:27 Ne mozes se ti okrenuti Rusiji, nije to stvar izbora. Kod nas su specificne okolnosti u vezi toga. Jednostavno nije moguce jer te Rusi ne zele. Jedino ako ces dati Srbima pola drzave.
- Čitalac
#46141 Re: IRAN
Netanyahu: Blizu smo...
Israeli prime minister Benjamin Netanyahu said that Israel is very close to meeting its goals in Iran of removing the threats of ballistic missiles and the nuclear programme.
Speaking to Israeli reporters, he said: “We won’t pursue our actions beyond what is needed to achieve them, but we also won’t finish too soon. When the objectives are achieved, then the operation is complete and the fighting will stop.”
“I have no doubt that this is a regime that wants to wipe us out, and that’s why we embarked on this operation to eliminate the two concrete threats to our existence: the nuclear threat, the ballistic missile threat. We are moving step by step towards achieving these goals. We are very, very close to completing them,” Netanyahu added.
-
zigzag
#46142 Re: IRAN
Jesi li ti možda vidio 200 ubijenih palestinskih civila prošle sedmice koji su čekali hranu?SaPnA wrote: ↑22/06/2025 20:55Znaci samo navijas da tamo neko drugi gine bez personalnog osjecaja krivice jer Trumpu ne treba dozvola da radi ovakve stvari kao sinoc.zigzag wrote: ↑22/06/2025 20:37Polako ba, igranka tek krenula. Jevrejska četničija svoje ispucala.ovo_malo_duse wrote: ↑22/06/2025 20:30
Ja bi njima poslao pola od i og sto je ostalo. Sad ne znam koliko lansera imaju al bar 500 kom ovih velikih i jedno 2000 sehida. Srokao im sve sto se moze srokat od infrastrukture i onda rekao e hajmo sad prekid moze al da prvo da napuste gazu i otvore humanitarnu kao dodatni uslov za prekid.
Američka četničija će sad biti propitana u vlastitoj državi jer ne ide bez kongresa.
A Iranci nisu aktivirali ni trećinu svojih mogućnosti. Što kopnenih, što zračnih.
Jesi li prespavao zadnje dvije godine muke u Palestini?
Neću te pitati jesi li možda čuo koliko je civila u Srebrenici poginulo gledajući utakmicu? Nisi je te interesuje.
Neko će globalnoj četničiji stati na rep a iranci imaju priliku jer je njihov teren? Jevreska četničija je došljak.
A ti skidaj gaće na prvu bombu.
Last edited by zigzag on 22/06/2025 21:34, edited 1 time in total.
- Danguba
#46143 Re: IRAN
Da se ne lazemo vise, tvoji su danas podrzali.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/06/2025 20:37 Zasto i nasi ne podrze naseg big brothera USA? Kao albanci i kosovari![]()
https://www.klix.ba/vijesti/regija/plen ... /250622093
-
DebelinJoe
-
4L0n3
#46145 Re: IRAN
Jesil to i ti iscepio pola litre brlje ko i ja ? Nismo mi vise ni u cijim rukama, od kako je murphy preselio.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/06/2025 21:28Ne vec Ukrajina podrzava Ameriku u svemu kao i sve pametnr zemljice,Bosna ne smije niti moze sverat, sad tam sad vam.Jesil svjestan da smp mi u rukama Amerike?Sanjarko wrote: ↑22/06/2025 21:18 Pa bilo je i toga, ali vecinom ljudi brane svoj dom, tesko bilo ko iz Bosne i Hercegovine moze da uradi po ovom pitanju bilo sta iako je pokusavano, ja sam pokusavao, niko me nije slusao, cak teme su se brisale i slicno.
- Danguba
#46146 Re: IRAN
Uzimacu sta mi je cejf.aratet wrote: ↑22/06/2025 21:26Bolje jeftina ruska tehnologija, nego skupa američka.Danguba wrote: ↑22/06/2025 21:23U ovom u*ranom vremenu, zasto ne sa Rusijom radi jeftinih energenata.
Nekada Iphone a nekada Kamaz, zasto ne.
Zavisi od cijene i kvaliteta.
- Cracked
#46147 Re: IRAN
U kojoj navijackoj zabludi ljudi ovdje zive kad misle da iran ima ikakve sanse protiv izraela a d ane govorim amerike. To sto ih rokaju raketama ne znaci puno. Niti mogu time strateski ista postici a ovi im oblijetaju nad glavom kako im ku*cu cejf. Skidaju koga hoce i kad hoca. Irean jedino moguvspasiti demokrate da protisnu trumpa. A za izrael ne znam. Vjerovatno americki pritisak im moze stati u kraj.
- atmel
#46148 Re: IRAN
Cracked wrote: ↑22/06/2025 21:36 U kojoj navijackoj zabludi ljudi ovdje zive kad misle da iran ima ikakve sanse protiv izraela a d ane govorim amerike. To sto ih rokaju raketama ne znaci puno. Niti mogu time strateski ista postici a ovi im oblijetaju nad glavom kako im ku*cu cejf. Skidaju koga hoce i kad hoca. Irean jedino moguvspasiti demokrate da protisnu trumpa. A za izrael ne znam. Vjerovatno americki pritisak im moze stati u kraj.
-
Vjecita_zavrzlama
#46149 Re: IRAN
Ja Odakle sam tu dominiraju bosnjaci i srbi, hrvata nema ni 5%.Nego prestani spamat.AlahimanetDanguba wrote: ↑22/06/2025 21:32Da se ne lazemo vise, tvoji su danas podrzali.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/06/2025 20:37 Zasto i nasi ne podrze naseg big brothera USA? Kao albanci i kosovari![]()
https://www.klix.ba/vijesti/regija/plen ... /250622093
- skupljac_zeljeza
#46150 Re: IRAN
Ne znam koliko bi mu Evropa dala zbog njene sigurnosti da se Rusi uvuku na Balkan, a da se njega pita on bi za parče Grenlanda dao i nas i Kosovo i Albaniju iako mu danas viču....Bravoooo! Rusi su bili u savezu sa Nijemcima zbog podjele Poljske pa su se onda okrenuli sa Britancima protiv Nijemaca pa su se onda sa pola Njemačke okrenuli protiv Britanije. Nema nemogućih saveza zbog interesa.