Sreća je tvoja pa na izbornim listama u Sarajevu nema HSP. Bio bi u teškim mukama i dilemi.dječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 19:48 Ova debil vast Trojke me natjerala da iducu jesen izadjem i zaokruzim SDA u kantonu Sarajevo, i to cu rado uraditi.
Naša stranka
-
HelaS
#3276 Re: Naša stranka
- dječak sa šibicama
#3277 Re: Naša stranka
Kako si samo duhovit 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3278 Re: Naša stranka
najbolje je direktno za HDZ glasat
oni likovi iz Švrakina su proroci
oni likovi iz Švrakina su proroci
- dječak sa šibicama
#3279 Re: Naša stranka
Mislim da HDZ ima listu u KS, to je svakako bacen glas, sve te male strancice koje ne prelaze prag u KS.
ali zato SDA, glas za njih je najveca kazna za raspalu Trojku
mozda Rumenkovu stranku pocastiti, svakako protiv Trojke. Nadam se da puse naredne izbore u KS.
ali zato SDA, glas za njih je najveca kazna za raspalu Trojku
-
HelaS
#3280 Re: Naša stranka
Ako neko glasa pa za taj glas očekuje da mu Stranka gladi muda i saginje se na svaki mig, ne treba ni da glasa. Uvijek ima SDA za sve tjelesne i psihičke akrobacijedječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:15 Mislim da HDZ ima listu u KS, to je svakako bacen glas, sve te male strancice koje ne prelaze prag u KS.
ali zato SDA, glas za njih je najveca kazna za raspalu Trojkumozda Rumenkovu stranku pocastiti, svakako protiv Trojke. Nadam se da puse naredne izbore u KS.
- dječak sa šibicama
#3281 Re: Naša stranka
Kad glasas za neku stranku, ocekujes da ispuni svoja obecanja.
Ne da im ministre hapse zbog korupcije i da se ponasaju i gore od onih na cijoj su kritici dosli na vlast.
Ni vise ni manje.
Slagali, ubleharili, muljali petljali, hvala dovidjenja.
Ne da im ministre hapse zbog korupcije i da se ponasaju i gore od onih na cijoj su kritici dosli na vlast.
Ni vise ni manje.
-
HelaS
#3282 Re: Naša stranka
E upravo zato treba glasati za SDA. Tamo ne hapse ministriće, tamo im hapse premijere Vlade, jebo ovu lokalnu sićudječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:23 Kad glasas za neku stranku, ocekujes da ispuni svoja obecanja.
Ni vise ni manje.
- JoseMujica
#3283 Re: Naša stranka
ja očekujem da rade ono što su pričali, a ne da se rastaljuju i mastrubiraju ko i sdaovci, a onda kad se sve raspadne, seru kako im ne valjaju gradžaniHelaS wrote: ↑18/06/2025 20:21Ako neko glasa pa za taj glas očekuje da mu Stranka gladi muda i saginje se na svaki mig, ne treba ni da glasa. Uvijek ima SDA za sve tjelesne i psihičke akrobacijedječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:15 Mislim da HDZ ima listu u KS, to je svakako bacen glas, sve te male strancice koje ne prelaze prag u KS.
ali zato SDA, glas za njih je najveca kazna za raspalu Trojkumozda Rumenkovu stranku pocastiti, svakako protiv Trojke. Nadam se da puse naredne izbore u KS.
a ima jedna samo razlika
sdaovci su se rastaljivali po kafama nakon džuma i po sijelima, a ovi po kafanama
i kao što vidiš, on nije sadržajna
- dječak sa šibicama
#3284 Re: Naša stranka
Kako rekoh, sa SDA znam na cemu sam. Ja tebi ti meni ko koga zajebe. Bar transparentno.
Ovi muljatori su svoje kredite potrosili, sto se mene tice.
-
Hakiz
#3285 Re: Naša stranka
U pravu si.HelaS wrote: ↑18/06/2025 20:21Ako neko glasa pa za taj glas očekuje da mu Stranka gladi muda i saginje se na svaki mig, ne treba ni da glasa. Uvijek ima SDA za sve tjelesne i psihičke akrobacijedječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:15 Mislim da HDZ ima listu u KS, to je svakako bacen glas, sve te male strancice koje ne prelaze prag u KS.
Glasaš za nekoga da bi taj imao veliku platu.
Nije valjda da očekuješ da nešta uradi za tebe?
-
HelaS
#3286 Re: Naša stranka
Sve političke plaće formirane su davno, u vrijeme najsnažnije vlasti SDA+HDZ, barem u Federaciji i Kantonima.Hakiz wrote: ↑18/06/2025 21:35U pravu si.HelaS wrote: ↑18/06/2025 20:21Ako neko glasa pa za taj glas očekuje da mu Stranka gladi muda i saginje se na svaki mig, ne treba ni da glasa. Uvijek ima SDA za sve tjelesne i psihičke akrobacijedječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:15 Mislim da HDZ ima listu u KS, to je svakako bacen glas, sve te male strancice koje ne prelaze prag u KS.
Glasaš za nekoga da bi taj imao veliku platu.
Nije valjda da očekuješ da nešta uradi za tebe?
-
Hakiz
#3287 Re: Naša stranka
Skrećeš s teme. Ne govorimo o tome kolike su plate.
Problem je izjava da ne očekuješ od političara za kojeg si glasao da za tebe nešta uradi. Dovoljno je što prima platu. Veliku.
-
zippoo87
#3288 Re: Naša stranka
Cekaj...hoces da kazes da je bolje sa SDA ili da ce biti bolje sa SDA ?dječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:34 Kako rekoh, sa SDA znam na cemu sam. Ja tebi ti meni ko koga zajebe. Bar transparentno.
Ocekujete previse od jedne vlade koja je upala umjesto nacionalista sa nacionalistima ,koji su sve kreirali da ih se ne moze skinuti nikako.
Trojka je pokusala,saradjivali su ali nacionalisti cim su vidjeli da ovi ne igraju ping-ponga sa njima,poceli da blokiraju i opstruiraju.
I evo,imamo na svakoj sjednici krsenje zakona,poslovnika i procedura...udruzili se preostali nacionalisti (HDZ i SNSD) i drze se zajedno u blokiranju.
A vi ovdje pisete kako Trojka nista ne radi...pa jbte ko je ovdje lud,vi ili blokatori ?
I jos napise,da treba vratiti SDA...da nastave ono sto su radili 30 godina...krali,blokirali,stitili svoje guzice bez i da pokusaju bilo sta uraditi.
Narod je zaista nevjerovatan...ne znam je li vise maliciozan ili vise neuk.
-
HelaS
#3289 Re: Naša stranka
-
Hakiz
#3290 Re: Naša stranka
Ovo vam je, dragi forumaši, školski primjer zamazivanja očiju. Naglašavanja usputne opaske da bi se sakrila stvarna tema.
Forumaši nisu tako naivni da ti uspije.
- dječak sa šibicama
#3291 Re: Naša stranka
Ja mislim da sam bio vrlo jasan, nije bolje niti ce biti bolje pod SDA, ali sa njima znam sta ocekivati.
Glasacu protiv supljiranja i laganja Trojke, oni su obecavali bolje ljepse postenije drustvo, a dobili smo ministre kriminalce, afere sa uhljebljivanjem, unistavanje elektroprivrede i jos nekih kompanija, blamiranje sa "hapsenjem" Dodika, podizanje cijena na dnevnoj bazi, pokusaje ataka na gradjane pod parolom "mi hocemo bolji narod", bezobrazluk nepotizam i kriminal.
Ako je to sto cu dobiti od Trojke, onda biram SDA, isto mi ga dodje. A ove kazniti za sve sto nisu uradili. Bar moj glas a drugi bivsi ili aktualni glasaci Trojke, kako im volja.
Glasacu protiv supljiranja i laganja Trojke, oni su obecavali bolje ljepse postenije drustvo, a dobili smo ministre kriminalce, afere sa uhljebljivanjem, unistavanje elektroprivrede i jos nekih kompanija, blamiranje sa "hapsenjem" Dodika, podizanje cijena na dnevnoj bazi, pokusaje ataka na gradjane pod parolom "mi hocemo bolji narod", bezobrazluk nepotizam i kriminal.
Ako je to sto cu dobiti od Trojke, onda biram SDA, isto mi ga dodje. A ove kazniti za sve sto nisu uradili. Bar moj glas a drugi bivsi ili aktualni glasaci Trojke, kako im volja.
-
HelaS
#3292 Re: Naša stranka
I Trojka to želi, ubijeđen sam. Svaka ptica u svoje jato, najbolje za svedječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 23:01 Ja mislim da sam bio vrlo jasan, nije bolje niti ce biti bolje pod SDA, ali sa njima znam sta ocekivati.
- drug_profi
#3293 Re: Naša stranka
Samo budala ili kriminalac moze glasati za SDA.
Reko sta sam reko.
Djecace ti odluci sta si.
Reko sta sam reko.
Djecace ti odluci sta si.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3294 Re: Naša stranka
Posto ces glasati za SDA, koje to njihovo obecanje ocekujes da ce biti ispunjeno?dječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:23 Kad glasas za neku stranku, ocekujes da ispuni svoja obecanja.
Ni vise ni manje.
- JoseMujica
#3295 Re: Naša stranka
da Seka bude Admin na forumu_BataZiv_0809 wrote: ↑19/06/2025 01:17Posto ces glasati za SDA, koje to njihovo obecanje ocekujes da ce biti ispunjeno?dječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 20:23 Kad glasas za neku stranku, ocekujes da ispuni svoja obecanja.
Ni vise ni manje.
- Styling
#3296 Re: Naša stranka
Znaci, nemas nista protiv kriminala, tenderisanja, podjele drzave, izdaje, lahko se mogu dogovoriti sa Miletom sve itd..... jer si to od njih navikaodječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 23:01 Ja mislim da sam bio vrlo jasan, nije bolje niti ce biti bolje pod SDA, ali sa njima znam sta ocekivati.
- dječak sa šibicama
#3297 Re: Naša stranka
Neka ugaze Trojku nogama, ja zadovoljan.
Plus, dodatno ce razjebat ovu ucmalu kotlinu
samo SDA 
Plus, dodatno ce razjebat ovu ucmalu kotlinu
-
zippoo87
#3298 Re: Naša stranka
Kako nama u BiH budala svih vrsta ni malo ne fali a svega ostalog nam fali

- JoseMujica
#3299 Re: Naša stranka
Naša sranka će u analima političke histerije BiH ostati zabilježena kao sranka najvećih lažova i ublehaša.
-
ljubijankic
#3300 Re: Naša stranka
Jesi stvarno ovo napisao? Pa samo SDA i brojcano i procentualno ima vise i lazova i ubleha, a po pitanju ubleha daleko najvise prednjaci takozvana Stranka za BiHJoseMujica wrote: ↑23/06/2025 10:53 Naša sranka će u analima političke histerije BiH ostati zabilježena kao sranka najvećih lažova i ublehaša.