Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑18/06/2025 19:51
Znamo kako to ide sa spijunima, komsija Dino mi se zamjerio ono sa ogradom, sad cu ga prijaviti kao spijuna.
Uvijek najgori sljam ispliva u takvim momentima.
Ako im nađu šta što ne bi trebali imati, gotovi su.
Trebali su uzeti pare od jehudija, kupiti šta treba. I nestati...tutanj...
elcaliente wrote: ↑18/06/2025 18:12
Ljudi sta mislite je daju Edi Maajki u skloniste ili mu smije samo zena sa djetetom?
U Izraelu, u Tel Avivu, živi i jedan naš Sarajlija, zaboravio sam mu ime, a bio je prije poprilično aktivan na Forumu ovdje. Sjeća li ga se neko od forumskih metuzalema, možda @karanana ?
Ljudi sta mislite je daju Edi Maajki u skloniste ili mu smije samo zena sa djetetom?
U Izraelu, u Tel Avivu, živi i jedan naš Sarajlija, zaboravio sam mu ime, a bio je prije poprilično aktivan na Forumu ovdje. Sjeća li ga se neko od forumskih metuzalema, možda @karanana ?
ne mogu se sjetiti ikog. senilnost.
Reci slobodno, neće ti niko ništa Lik je potpuno normalan, nije cionist Bio je vrlo aktivan na mnogim temama
Reci slobodno, neće ti niko ništa Lik je potpuno normalan, nije cionist Bio je vrlo aktivan na mnogim temama
fakat se ne sjecam. sto ne bi reko da se sjecam. kad kazes, mozda cu se sjetiti i reci: ahaaaaa....
sigurno nije kosher guzla jer bi se sjetio sto tananarive rece.
fakat se ne sjecam. sto ne bi reko da se sjecam. kad kazes, mozda cu se sjetiti i reci: ahaaaaa....
sigurno nije kosher guzla jer bi se sjetio sto tananarive rece.
Imao sam ga nekad na FB, dok mi nije sve popadalo. Sjećam se da su ga neki turisti iz Sarajeva spominjali, susretali se u Tel Avivu, ovaj ih vodio kroz grad i pokazivao, i sl. i obkavljivao. Hajd' sjetit će se neko već, da ne idemo u off
da je kakva guzla sjetio bi se iste sekunde
bila je zenska jedna sto je pisala na temama o hrani
Ovaj novinar izgazi svoju ekipu, usput demaskiranje americkog teokratskog rezima. Pa i Islamska Republika makar koristi argumentaciju iz stvarnog svijeta za konflikt sa zapadnim okupatorima Palestine, ovi bolesnici citiraju Bibliju kao osnov za napad na Islamsku Republiku.
Ali bitno je da su desetljecima gradili "gradjanske i demokratske institucije" po svijetu, pa jebem ti..