Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zigzag wrote: ↑18/06/2025 13:37
Iranci osim raketa,dronova i par desetina miliona pješadije i nema ništa.
Ova izraelska kampanja je besmislena jer se Iran ne može pobijediti.
Dovoljno da se dugorocno Srednji Istok, a i taj dio regije u haos uvuce, a to je i zelja. Pisao sam da je Iraku pred rat ono ISIS i slicno bila projektovana populacija skoro od 164 miliona stanovnika, a danas nakon tog rata projekcija je 100 miliona, 60% manja projekcija, eto sta ratovi rade.
Ne samo da ubijaju ljude u sadasnjosti, i ne samo da su ubijali ljude u proslosti, nego ubijaju ljude i u buducnosti.
Truba wrote: ↑18/06/2025 12:15
moj je kolega bio u svetoj zemlji 3 4 puta
kad god bi se vratio uvijek bi govorio razvalit će iran
mi se smijali
lik je znao se slikati s vojnicima na ulicama...pričati sa svima...druželjubiv
ali i zna planuti kad su ga arapi sprečavali da prodje u nekoj procesiji htio je biti nekog rastavljali ih
sjećam se kad je bio onaj cunami u japanu 2011 on je bio u izraelu i govorio kako bi to izraelci bolje obranili od cunamija...vidio je tu njihovu organizaciju i sve
ako neko misli da je cionista nije
uz sve je znao reći židovi kao da namjerno rade neke stvari i onda ne možeš da ih voliš...kaže stojimo u redu a dvojica balavaca s puškama uperiše u nekog lika izvedoše ga iz reda lik se upišao od straha...valjda im se ucinio sumnjiv...onda maltretiranja na ček pointima...pa vojska...pa policija...pa setlersi imaju svoje punktove...uhvate te prosjaci njihovi dok ne daš 10 eura ne puštaju fizički
i uglavnom više od 15 godina oni govore o napadu na iran...o tome je i mekejn govorio i oni sokolovi iz bušove administracije
i opet iran izgleda da je uhvaćen na spavanju
Niko ne spori da su Jevreji najpametniji i najnapredniji narod na svijetu a život u neprijateljskom okruženju ih je natjerao da sve dignu na najveći mogući nivo, dok su im silni novci i jednoglasna podrška kompletnog razvijenog svijeta to omogućili. Možemo im se samo diviti po tom pitanju.
Ono što je problem jeste što zahvaljujući tome tlače koga stignu, ne birajući sredstva a bogami ni spol ili godine žrtava. Zarad svojih ciljeva su spremni na sve, bez obzira što su ti ciljevi vrlo često definisani na osnovu totalno pogrešnih pretpostavki i njihovih ličnih osjećaja. A na stranu što je samo kod njih napad, potlačivanje drugih pa i genocid nad drugima jednak odbrani i niko im to ne smije osporiti.
Uništili su sve vrijednosti na kojima počiva moderno društvo.
Iranu nije nista ponudjeno, osim da svi tamo legnu i umru... Nikakav plan, nista.
Citav zivot su odgajani da im je Izrael neprijatelj i sada treba da im ljube cizme?
Po meni je to jako opasno.
Sanjarko wrote: ↑18/06/2025 13:40 Dobi ban na jednom drugom forumu privremen jer sam napisao Strong force on this thread, zato jer pozivaju na unistenje Irana i slicno, i naveden razlog trolanje, Boze sacuvaj. Upravu sam ja sta se tice interneta vjerovatno.
CPAMOTA
Pa jest sramno, izgleda nije ban, ali jesam kaznjen, kako je to trolanje, nakon komentara o pozivu da ga skrse i slicno sam to napisao, nista trolovski i slicno, nije nista uvredljivo i slicno.
Free speech nista, mislim okej je, nema free speech i slicnih prava, ali ne treba onda lagati da ih ima i da ih postuju.
Sanjarko wrote: ↑18/06/2025 13:40 Dobi ban na jednom drugom forumu privremen jer sam napisao Strong force on this thread, zato jer pozivaju na unistenje Irana i slicno, i naveden razlog trolanje, Boze sacuvaj. Upravu sam ja sta se tice interneta vjerovatno.
CPAMOTA
Pa jest sramno, izgleda nije ban, ali jesam kaznjen, kako je to trolanje, nakon komentara o pozivu da ga skrse i slicno sam to napisao, nista trolovski i slicno, nije nista uvredljivo i slicno.
Free speech nista, mislim okej je, nema free speech i slicnih prava, ali ne treba onda lagati da ih ima i da ih postuju.
Reci ovom JoseMujici koji je to forum nek ih malo posjeti pa kad ga banuju da se malo smijemo .
Reci ovom JoseMujici koji je to forum nek ih malo posjeti pa kad ga banuju da se malo smijemo .
što će mene iko banovat ja sam fin i pristojan insan
Last edited by JoseMujica on 18/06/2025 14:02, edited 1 time in total.
Ma godinama sam korisnik tog foruma i znaju se moji stavovi po pitanju mnogih stvari da sam za mir i ostalo, da nikad nisam pozivao na zlo i slicno da se radi bilo kome, da se ne radujem tudzoj nesreci pa cak ni Izraelskoj i Cionistickoj itd.
Nije problem Hrvatski je forum. Jednostavno ne ide uz narativ. Iako i mnogi Hrvati na tom forumu govore protiv rata itd. Kritikuju Izrael, Cionizam i sl.
izraelci najviše zbog ovoga trebaju Ameriku....za uništenje podzemnih nuklearnih postrojenja...dosta se spominje neko Fordo postrojenje
Neki reaktor ili postrojenje je previse ukopano ni te bombe nemogu da dopru do njega? Citao o tome nesto juce. Mogu samo navodno da ulaze uniste i slicno ali ne reaktor ili postrojenje. Ne znam koliko je tacno.
izraelci najviše zbog ovoga trebaju Ameriku....za uništenje podzemnih nuklearnih postrojenja...dosta se spominje neko Fordo postrojenje
Neki reaktor ili postrojenje je previse ukopano ni te bombe nemogu da dopru do njega? Citao o tome nesto juce. Mogu samo navodno da ulaze uniste i slicno ali ne reaktor ili postrojenje. Ne znam koliko je tacno.
to su postrojenje neki spominjali s pričom da za njega čak spremaju upad komandosa
Znači mogu se bombarovati tuđi NUKLEARNI REAKTORI po želji ?