pa oni stvarno Irance a i resto planete drže mentalno potkapacitiranima
BBC za mene više ne postoji osim ako mi šta zatreba za uređenje vrta jer imaju jaku vrtlarsku rubriku
na šta su se srozali!
Jedino mu jos fali titula AjatoleToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:18 i ne samo kralj nego i NATIONAL LEADER![]()
BBC za mene više ne postoji osim ako mi šta zatreba za uređenje vrta jer imaju jaku vrtlarsku rubriku
na šta su se srozali!
a ko bi ga krunisao po vjerskom obredu jer krunidba se sastoji od civilnog i vjerskog dijela? ajatolah?alijagoro wrote: ↑16/06/2025 09:19Jedino mu jos fali titula AjatoleToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:18 i ne samo kralj nego i NATIONAL LEADER![]()
na šta su se srozali!![]()
Pa dobro, ne vidim gdje je BBC to napisao, nego ovaj cudni twiter kanal koji pratisToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:18 i ne samo kralj nego i NATIONAL LEADER![]()
na šta su se srozali!
Covjek je multitalenat,moze sve,ali samo da nije postenoToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:20a ko bi ga krunisao po vjerskom obredu jer krunidba se sastoji od civilnog i vjerskog dijela? ajatolah?alijagoro wrote: ↑16/06/2025 09:19Jedino mu jos fali titula AjatoleToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:18 i ne samo kralj nego i NATIONAL LEADER![]()
na šta su se srozali!![]()
![]()
![]()
Zamisli kad je narod objerucke prihvatio odlazak u serijat i islamsku vlast kakav je bio taj šah prema svom narodu i sta su njegove milicije radile, tj. da su ove šerijatske milicije kamilica naspram sahovim zlodjelimaVjecita_zavrzlama wrote: ↑16/06/2025 09:14Ali, jesu li svi tad zamisljali islamsku vlast?JoseMujica wrote: ↑16/06/2025 09:08barem koliko sam ja upoznat s modernom politčkom historijom Irana, ne kontam ko će uopće podržati ovog likatramvajtrojka wrote: ↑16/06/2025 09:02
Samo sto zapadnjake jebe sto na tlu Irana nemaju podršku slicno nesto kao slobo sa srbima iako su ga i 99e mrzili zbog sankcija i svega bili su spremni za njega izginuti kad su ih bombardovali
Narod je cudna sorta posebno kad te napada neprijatelj o kojem ti pričaju citav život, bolje im je da su pokusali kesovinom da svrgnu rezim a ne na ovaj nacin![]()
kada su mu svrgavali starog sve političke opcije su bile protiv njega od islamista, preko liberala i demokrata do komunista...naravno u ovakvim društvima gotovo uvijek ima zagriženih monarhista, ali mislim to je manjina u vidu statističke greške
ali to je ovima nebitno, već im treba bilo kakva figura da fingiraju političku opoziciju...čisto radi narativa
Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
pa BBC je intervjuisao princa mada ne odlazi na crnu listu zbog Rize nego slike koju sam jučer vidjela nakon prvog vala iranskih raketa:dr_Evil wrote: ↑16/06/2025 09:22Pa dobro, ne vidim gdje je BBC to napisao, nego ovaj cudni twiter kanal koji pratisToffee karamela wrote: ↑16/06/2025 09:18 i ne samo kralj nego i NATIONAL LEADER![]()
na šta su se srozali!
teska srca bih prihvatio tituluSanjarko wrote: ↑16/06/2025 09:26Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
Ali ostavljeni smo u zaostavstinu Vatikanu, a na povjerenje Turskoj, testament i amanet.
A posto si forumski posten inKsan ja bih te prihvatio za kraljaTvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/06/2025 09:29teska srca bih prihvatio tituluSanjarko wrote: ↑16/06/2025 09:26Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
Ali ostavljeni smo u zaostavstinu Vatikanu, a na povjerenje Turskoj, testament i amanet.
Da, ali je zbunjujuce, bar meni, kako su dozvolili da prakticno nemaju PVO? Pa oni ispadose kao Sirija u tom domenu odbrane neba. Kako, a ovamo imaju balisticke rakete i druge napredne sisteme, ocigledno od Kine i Rusije. Odlican poligon za testiranje.
Ne preziva se kao Tvrtko, iako smo imali i Tvrtka ovdje kod nas u Nicaze.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/06/2025 09:29teska srca bih prihvatio tituluSanjarko wrote: ↑16/06/2025 09:26Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
nisu...čak taj prevrat nisu islamisti ni inicirali, ali su uspjeli preuzeti revolucijuVjecita_zavrzlama wrote: ↑16/06/2025 09:14Ali, jesu li svi tad zamisljali islamsku vlast?JoseMujica wrote: ↑16/06/2025 09:08barem koliko sam ja upoznat s modernom politčkom historijom Irana, ne kontam ko će uopće podržati ovog likatramvajtrojka wrote: ↑16/06/2025 09:02
Samo sto zapadnjake jebe sto na tlu Irana nemaju podršku slicno nesto kao slobo sa srbima iako su ga i 99e mrzili zbog sankcija i svega bili su spremni za njega izginuti kad su ih bombardovali
Narod je cudna sorta posebno kad te napada neprijatelj o kojem ti pričaju citav život, bolje im je da su pokusali kesovinom da svrgnu rezim a ne na ovaj nacin![]()
kada su mu svrgavali starog sve političke opcije su bile protiv njega od islamista, preko liberala i demokrata do komunista...naravno u ovakvim društvima gotovo uvijek ima zagriženih monarhista, ali mislim to je manjina u vidu statističke greške
ali to je ovima nebitno, već im treba bilo kakva figura da fingiraju političku opoziciju...čisto radi narativa
Sta fali Cojstvu sta sam ga ja smislio? Zvao sam to nekad Miksizam ali sad zovem Cojstvo, ne volim ove nastavke na ovim rijecima, "izme" ove.dr_Evil wrote: ↑16/06/2025 09:30A posto si forumski posten inKsan ja bih te prihvatio za kraljaTvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/06/2025 09:29teska srca bih prihvatio tituluSanjarko wrote: ↑16/06/2025 09:26
Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
Ali ostavljeni smo u zaostavstinu Vatikanu, a na povjerenje Turskoj, testament i amanet.ali pod uslovom da zavedes socijalizam
![]()
prihvatio bih te samo pod uvjetom da promjeniš profilnuTvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/06/2025 09:29teska srca bih prihvatio tituluSanjarko wrote: ↑16/06/2025 09:26Kralj od Bosne ko bi mogao to biti? Od Dzeke pa nadalje, iako imali smo u Nicaze jednog profesora i direktora koji je se prezivao kao jedan nas kralj, fina porodica i on isto tako kako znam.
ali gle ti ovog Momčila Krajišnika na prvoj slici, direktno prijeti civilnom stanovništvu
S obzirom da je u paralelnom svijetu u kojem zivis BiH krscanska drzava sa ponekim poturicom, sasvim logicno..Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/06/2025 08:36 Iranci se bogami nadaju padu ajatolasa, dosta ih ne zeli islamsku vlast
Rješava, vrlo efikasno:N.N. wrote: ↑16/06/2025 09:35 Iran samo treba da rijesi unutrasnju petu kolonu, ostalo je lakse. Povrsinski i populacijski su toliki da si mogu priustiti ‘gubitke’. Obnovit ce se sve, narod oroditi. Valjda su zalihe u kakvim bacvama zabetonirane na -200 m![]()
Konsolidovali su se haman.
I da im samo neko nekako dobaci PVO![]()