Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
IstinitaPoruka wrote: ↑10/06/2025 23:22
Hajde šta dramite za dan-dva. Čekate na carini bude po 7 dana, ovdje zapne dan i odmah frku neku dižete.
Ne razumijete da kad stave da je nešto na dostavi da ne moraju isti dan da dostave. Može se svašta nešto desiti, od udesa do toga da poštar nije mogao isporučiti sve. Ima bezobraznih ljudi koji zavlače poštare, de donesi ovdje, a liku adresa negdje drugo.
Nije belaj ako ne mogu dostaviti isti dan razumijem da se desi guzva, al evo ovaj paket se vuce po magacinu 7 dana (ali hajde bio je bajram pa sam progledao kroz prste prosle sedmice).
Zar je toliko tesko nazvati i reci da nece moci dostaviti paket taj dan pa mi okvirno dat koji bi dan mogao?
Ovako samo dobijam uzalud SMS poruke, cekam i onda nista od toga. Isto potvrduju i Google reviewovi
Al opet srecom, stigao je paket ako nista
i kakva je? zadovoljan?
Brutala! presao sa plavih switcheva i na prvi otkucaj mi se zvuk i feeling svidio.
Bas kremasto kao sto kazu, ali sam izgubio 5% tastature pa se navikavam na to sada
Ja niti dramim..nit pratim..naručim platim pa kad dođe..nekad zaboravim šta sam naručila, onda se ulogujem i pregledam narudžbu...ali stvarno stvara ovisnost..Strah me pregledat izvode, kad bih sabrala koliko sam naručivala otkako sam počela naručivati, mogla sam matere mi, na more otići...a tamo vamo-sve neke gluposti..Sad sam sat pametni raručila..dohakala Amazfitu GTS4 vodom pa naručila jeftiniji..
BJB wrote: ↑13/06/2025 21:16
Ja niti dramim..nit pratim..naručim platim pa kad dođe..nekad zaboravim šta sam naručila, onda se ulogujem i pregledam narudžbu...ali stvarno stvara ovisnost..Strah me pregledat izvode, kad bih sabrala koliko sam naručivala otkako sam počela naručivati, mogla sam matere mi, na more otići...a tamo vamo-sve neke gluposti..Sad sam sat pametni raručila..dohakala Amazfitu GTS4 vodom pa naručila jeftiniji..
Od 2014 kad sam počeo da narucujem pa do 2025 sam sabrao sve. Prvo sam počeo sa eBay pa aliexpres pa temu. Otprilike 15 000 KM
Zna li neko koliko moze stajati kod domacih kurira posiljka? Knap mi je hoce li stici prije nego sto odem ma godisnji, mozda stigne ali mozda me fuli u dan ili dva, a nece me biti kuci vise od 10 dana, pa valjda se nece vratiti...
Prije nekoliko godina mi je tako nesto sa ebaya vraceno jer nisam bio tu, bh posta cuvala samo 7 dana.
BaDa wrote: ↑16/06/2025 07:34
Jel neko uzimao male solarne panele za ove vanjske kamere? Jel rade ti paneli da pune kameru? Kontam da narucim
ja imam 2 panela, jedan mali od par wati puni powerbank bez problema, i jedan veliki od "80w" (otprilike 90x30cm), taj mi puni 12v akumulator i super rade oba... presvuceni su nekom plastikom/pleksiglasom tako da nema problema sa kisom i slicno, ali su dosta savitljivi, pa gledaj mozda neki kvalitetniji ili sa cvrscim okvirom obzirom da ce stajati vani da ga ne slomi vjetar