Messier wrote: ↑01/10/2025 01:07
daj neko teze pitanje , al da nema niko svet i nista sa krscanstvom, svetih pavaoaoa i to ,franjevaca i klerikalizma, de nesto,slikarstvo i to.
Koliko se da razabrati iz tvojeg pisanja, spominješ neke svece i kršćanstvo. "Pavaoaoa", pojma nemam šta ti je to. Vjerovatno Pavao. Ne sjećam se, da sam ikad ovdje spomenuo sv. Petra, a još manje sv. Pavla. Ali poznajem obojicu, naravno. Nisam doduše sa njima išao u školu, ali dobri su mi poznanici.
Pitanje na Kvizu Joker je bilo: Koji svetac je zaštitnik interneta? To je jedini svetac, koji ti očito smeta. Ali to sam ovdje prenio samo zbog tebe, jer po cijele dane visiš na njemu. I to bi morao da znaš. Ali očito ti to smeta. Nisam ti ja kriv.
Ove tvoje franjevce također poznajem, ali ne sjećam se, kada sam ih zadnji puta vidio. Klerikalizam je neminovan u današnjem svijetu. Okreni glavu na drugu stranu ako ti smeta …
Slikarstvo? Hmm, da, budem nešto našao za tebe. Ali samo u okviru Kviza Joker. Moramo se držati teme.
izbezumljeni religijom postavljaju pitanja>?
Jel to meni namijenjeno? Odakle ti to? Tko postavlja religiozna pitanja i tko su ti izbezumljeni ljudi? Možda voditelji? Ja nisam voditelj, ali ako baš hoćeš, evo ti jedno "religiozno pitanje".
Jučer je bila obljetnica smrti jedne časne sestre, koja je mučki ubijena u Kaknju. Neću ti postavljati pitanja, ali, hm, nadam se, da sada barem imaš o čemu da razmišljaš i da će te to barem malo otrijezniti . I ne kakaj više, nego idi sada malo mislima u Kakanj.
hoces ja da tebi postavim 10 pitanja, ako 2 od 10 budes znao imas stan u Sarajevu?
Hvala i na ovom potpitanju. Vidim, da zbog tebe i tebi sličnim facama, vi uopće i ne trebate kvizove, jer ste prepametni. Zato ih na vašim programima niti nema. Tko će to da gleda, kada sve znate. Nema interesa niti za oglašivače, jer je potencijalnih gledalaca očigledno premalo. Vrati se svojim temama "Popularne stvari koje ne kontam", "EUROLIGA 2025/26" ili "Sta trenutno slusate V", jer mi tamo djeluješ mnogo sretniji i veseliji. Ovdje si očito zalutao.