Oduvijek je. Kao i sada u određenoj mjeri. Ma koliko Trump i dalje glumio nevinasce. Ja mislim na angazman USA punim gasom. Jer ako ovo potraje, to ce i morati uraditi. Prvo zbog samog Izraela, jer ceh ide iz dzepa USA. Ceh rata i poslijeratna obnova. Izrael sam ne moze do ciljeva o kojim govore 20-30 godina kao o uzrocima sva zla tamo.JoseMujica wrote: ↑15/06/2025 19:07izvini, ali kad to USA nije bila na raspolaganju Izraelu?swanfilter wrote: ↑15/06/2025 19:00Prica vam je fakat iz prvih redova. Ohanite malo.JoseMujica wrote: ↑15/06/2025 18:47
smrad pravi...iranci su njemu uletili kad mu je gorilo, a on sada nudi medijaciju![]()
Recimo da ovo potraje i USA objavljuje da je na raspolaganju Izraelu. Pa onda i jos malo duze od predviđenog jer Iran prkosi. Barem jos samo dron motokultivatorima uzvracali.
Znaci, il je USA halalila Tajvan unaprijed. Il Kinezi u jednom trenutku krecu vracati vekovna ognjista. Kada uvide da je USA osovini pamet dovoljno razvucena.
Nisu uspjeli pokrenuti pobunu pod onakvim Sadamom. Do iste doslo nakon njihovih akrobacija i poslije do totalne anarhije i vladavine sektastva.
Ako nisi uspio alarmirati kriticnu masu u drzavi od 80 mil glava da zbog tiranije izraze nezadovoljstvo i na koji god nacin mijenjaju vlast, a destrukcijom njihovog vlastitog pokusavas ih uvjeriti kako je bas to ispravan i jedini put, pa valjda nisu svi Libijci ...