Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I meni se swift svidjao, ali mi se kubikaza nije nikad svidjala sem 1.6 sport-a i haj onaj 1.4
Mislim da je od svih nabrojanih Fiesta najagilnija, jos 1.6 zetec mrnjaoo
ma trebas probat ovu fiestu 1.6 zetec. 120 atmosfere, moze remap hladno na 140ks ( jedne godine je bila verzija ) Kazu da trpe mlatretiranja, po krivinama da su opasne pravo. Do duse i ne bile kada su spuscate i niskoprofilne gume.
Ova ti mala auta vole malo guzove da zabacuju u krivinama.
kabal1337 wrote: ↑14/06/2025 23:32
ma trebas probat ovu fiestu 1.6 zetec. 120 atmosfere, moze remap hladno na 140ks ( jedne godine je bila verzija ) Kazu da trpe mlatretiranja, po krivinama da su opasne pravo. Do duse i ne bile kada su spuscate i niskoprofilne gume.
Ova ti mala auta vole malo guzove da zabacuju u krivinama.
Da, izudaran ti je ovaj audi.
Oni imaju identicne motore kao ibiza, polo, fabia.
Sem sto se moze naci a1 (rijetko), ibiza sa 2.0 tdi motorom a to je zvijer (240 ks easy)
Evolution_IV wrote: ↑14/06/2025 22:36
posto sam zajeban za jedno auto dobro
trazim prkna ova mala i u pravu si, toyotin se usere u yarisu(1.0), honda jazz 1.3 isto se hoce usrat, polo je kurac od auta svakako(tu ni motor ni mjenjac ne valja), mazda 2 ima fiestine probleme, fiesta nema postena motora kod nas, francuzi prica za sebe ali djeluju kao najbolja opcija...