Mogul jaja al fancy stilom
Moderator: anex
Pa to. Bio sam već par puta u Turskoj i da budem iskren nisam primjetio da čisto muška društva idu na takva putovanja. Strah me da na recepciji ne pomisle da sam homić. Možda je i do lokacije, mislim da mi ne bi bilo ofirno na Tajland otići sa jaranom.Chmoljo wrote: ↑13/06/2025 23:34nije. nismo i ni mi više neka rupetina.Mitsu_bitchy wrote: ↑13/06/2025 23:12 Je li po mišljenju cijenjenih forumaša glupo da dva punoljetna muškarca zajedno odu sami u neki resort u Antaliji na sedam dana?
Formirana ekspertna radna grupa koja će izraditi zakon o životnim zajednicama osoba istog spola u FBiH
Nije glupo. Sta vas briga, odete i uzivate. Sta vas briga sta drugi misle. Samo njeznosti razmjenjujte u sobi, a ne u javnosti i sve ce biti ok.Mitsu_bitchy wrote: ↑13/06/2025 23:12 Je li po mišljenju cijenjenih forumaša glupo da dva punoljetna muškarca zajedno odu sami u neki resort u Antaliji na sedam dana?
Iako homoseksualnost zvanicno nije zabranjena u Turskoj, ne bi mi bilo svejedno da neko tamo pomisli da sam gay, jer bih mogao imati raznih problema zbog toga.
Vazelin iz Bosne ponesite da neplacate skupo u Turskoj.Entropio wrote: ↑14/06/2025 08:34Nije glupo. Sta vas briga, odete i uzivate. Sta vas briga sta drugi misle. Samo njeznosti razmjenjujte u sobi, a ne u javnosti i sve ce biti ok.Mitsu_bitchy wrote: ↑13/06/2025 23:12 Je li po mišljenju cijenjenih forumaša glupo da dva punoljetna muškarca zajedno odu sami u neki resort u Antaliji na sedam dana?
Mitsu_bitchy wrote: ↑14/06/2025 02:14Pa to. Bio sam već par puta u Turskoj i da budem iskren nisam primjetio da čisto muška društva idu na takva putovanja. Strah me da na recepciji ne pomisle da sam homić. Možda je i do lokacije, mislim da mi ne bi bilo ofirno na Tajland otići sa jaranom.Chmoljo wrote: ↑13/06/2025 23:34nije. nismo i ni mi više neka rupetina.Mitsu_bitchy wrote: ↑13/06/2025 23:12 Je li po mišljenju cijenjenih forumaša glupo da dva punoljetna muškarca zajedno odu sami u neki resort u Antaliji na sedam dana?
Formirana ekspertna radna grupa koja će izraditi zakon o životnim zajednicama osoba istog spola u FBiH
Ti si meni ekstra likMessier wrote: ↑14/06/2025 10:31 Ma nemas problem u Turskoj ni ako si gay, upao sam u neki gay bar na Taksimu od svih jebenih slasticarni i pabova, trebalo mi je 20 minuta da skontam u kakvom sam okruzenju.
A posebno ako nisi gay, samo kazes ovo mi je dajdza i jebem se s njim. Imas problem s tim?
Naravno , to neces uraditi, a ove sto kazu, zasto se brines sta ce ko misliti, zanemari...gledace vas par dana ispod oka, i zaboravice na vas, samo opusteno i furaj gdje zelis i s kim zelis
Iskustvo ili?elcaliente wrote: ↑14/06/2025 09:36Vazelin iz Bosne ponesite da neplacate skupo u Turskoj.Entropio wrote: ↑14/06/2025 08:34Nije glupo. Sta vas briga, odete i uzivate. Sta vas briga sta drugi misle. Samo njeznosti razmjenjujte u sobi, a ne u javnosti i sve ce biti ok.Mitsu_bitchy wrote: ↑13/06/2025 23:12 Je li po mišljenju cijenjenih forumaša glupo da dva punoljetna muškarca zajedno odu sami u neki resort u Antaliji na sedam dana?
Kaze raja da je skupo.Danguba wrote: ↑14/06/2025 12:34Iskustvo ili?
Ah ups, koja je na Hvaru najbolja kota?
I went there with my girlfriend (FEMALE), a little hesitantly and out of curiosity, as it was an LGBT club. Gays were in the majority. Lez were few. If you are not tolerant, the environment will disturb you. The music was great. I felt a very PEACEFUL, almost LOVING environment. Except for 2 women, no man approached or looked at my girlfriendI felt very comfortable. We had a lot of fun and danced. It has a separate smoking area and a view of the marina. On the weekend, we paid 350 TL per person to enter and bought a beer each inside.
Uštedio se obrok.
Jesam, samo nisam bio po takvim mjestima1Dante1 wrote: ↑14/06/2025 20:19![]()
![]()
majstore ti nisi bio u turskoj. Razvrata na sve strane.
Club Pose u antaliji, samo jedna od recenzija
I went there with my girlfriend (FEMALE), a little hesitantly and out of curiosity, as it was an LGBT club. Gays were in the majority. Lez were few. If you are not tolerant, the environment will disturb you. The music was great. I felt a very PEACEFUL, almost LOVING environment. Except for 2 women, no man approached or looked at my girlfriendI felt very comfortable. We had a lot of fun and danced. It has a separate smoking area and a view of the marina. On the weekend, we paid 350 TL per person to enter and bought a beer each inside.