Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas potpisuju Enes Alić i Nemanja Jakšić. Alić je bio na meti Zrinjskog, dok je Jakšić bio na meti Zrinjskog, Borca, Radničkog KG i kona. Očekujem da će danas biti predstavljen stručni štab, najdalje sutra ujutro. Za neke će biti šok.
Chmoljo wrote: ↑12/06/2025 11:15
jel to otpo Jakšić?
Haman neko ozbiljniji zdravstveni problemi. Steta.
Nejasan mi je Nigerijac iz Zvijezde. Vrijedi li bas potpisa a i kuda cemo s toliko stranaca? Ne kontam, iako se spominje da je jedan Brazilac sredio italijanske papire.
jel to otpo Jakšić?
Nejasan mi je Nigerijac iz Zvijezde. Vrijedi li bas potpisa a i kuda cemo s toliko stranaca? Ne kontam, iako se spominje da je jedan Brazilac sredio italijanske papire.
jel to otpo Jakšić?
Al Jaber otisao, oslobodilo se mjesto za stranca. Plus jedan od Brazilaca ima ITA papire
Doci ce jos jedan stranac izvan EU u ovih dan-dva, ali sa iskustvom igranja u nasoj ligi, te jedan stranac sa EU papirima. Ovaj Ibraheem ce nazad u Zvijezdu na posudbu koliko znam.
Dead Man Walking wrote: ↑15/06/2025 03:07
Doci ce jos jedan stranac izvan EU u ovih dan-dva, ali sa iskustvom igranja u nasoj ligi, te jedan stranac sa EU papirima. Ovaj Ibraheem ce nazad u Zvijezdu na posudbu koliko znam.
Ama i da Adzdm dovede na pozajmicu kakvog stopera, sto ne treba Bobanu u Dinamu, valjalo bi. Jedan-dva igraca da nas odvede u drugo-trece kolo Evrope je oko milion KM. Nekako sam optimista za Evropu. Uvijek se moze iznenaditi u prvim kolima, ali za to treba popuniti rupetine u odbrani.
Došao je Erick. A što se tiče tog drugog, možda neće sam doći.
Ibraheem će prije na dvojnu registraciju nego na posudbu.
Došao je Erick. A što se tiče tog drugog, možda neće sam doći.
Ibraheem će prije na dvojnu registraciju nego na posudbu.
dosta igrača koje smo do sada doveli će na dvojnu registraciju uz juniore koji ostanu
Ama i da Adzdm dovede na pozajmicu kakvog stopera, sto ne treba Bobanu u Dinamu, valjalo bi. Jedan-dva igraca da nas odvede u drugo-trece kolo Evrope je oko milion KM. Nekako sam optimista za Evropu. Uvijek se moze iznenaditi u prvim kolima, ali za to treba popuniti rupetine u odbrani.
Stoper je zavrsen, ali stranac opet tako da se ceka papirologija.
Danas žrijeb u 16h. Mogući protivnici Plavih su: F91 Diddeleng (Luksemburg), FC Koper (Slovenija), FK Sutjeska-Nikšić (Crna Gora) ili La Fiorita 1967 (San Marino).
vjerovatno smo samo protiv njih favoriti
dudelange je prije desetak godina izbacio redbull iz kvalifikacija za ligu šampiona, koper ima par dobrih igrača, sutjeska bi vjerovatno bila tu negdje
RJ57 wrote: ↑17/06/2025 09:15
vjerovatno smo samo protiv njih favoriti
dudelange je prije desetak godina izbacio redbull iz kvalifikacija za ligu šampiona, koper ima par dobrih igrača, sutjeska bi vjerovatno bila tu negdje
e jbg...Cuj prije 15godina, pa i mi smo nekad prije 50 godina igrali polufinale ..dosta je losiji sada Dudelange nego sto je tada bio, tako da smo blagi favoriti i protiv njih i protiv Sutjeske.
Ja se nadam San Marinu ili Luksemburgu, zbog lijepih gostovanja.
Dudelange ima status nosioca i u drugom pretkolu, po tome su najbolja opcija po nas. Treba gledati dalje od danas. Koper djeluje kao najgora opcija. Ni Sutjeska mi se ne dopada, igrački da, ali zbog stadiona i nekih drugih okolonosti, bolje ih je izbjeći.
Imamo problem, Boljević se povrijedio, u najboljem slučaju biće četiri sedmice odsutan.
ZmajOdBosne76 wrote: ↑17/06/2025 13:32
Dudelange ima status nosioca i u drugom pretkolu, po tome su najbolja opcija po nas. Treba gledati dalje od danas. Koper djeluje kao najgora opcija. Ni Sutjeska mi se ne dopada, igrački da, ali zbog stadiona i nekih drugih okolonosti, bolje ih je izbjeći.
Imamo problem, Boljević se povrijedio, u najboljem slučaju biće četiri sedmice odsutan.
Ma sta god bude navijacki cemo vjerovatno dominirati i u gostima a mozda je LUX najbolji jer bismo njihovom eliminacijom bili nosioci u drugom kolu i povecali sanse za trece. Pola je u glavi a evo vidim mnogi govore o eventualno drugom kolu kao da igramo protiv Intera. Dobro se fizicki pripremiti, vjerujem da Adzem ima neki vic u glavi, da ce zategnuti Brazilce da trce kao gazele i trece kolo je nase.