Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
El_comadante wrote: ↑02/06/2025 10:44
Znači sudije zeznule Maxa. Interesantno.
Naravno da nisu, sjebo se sam. Kurcio se bez pokrica, dobio duplu debelu karinu. Ne za taj slucaj, nego za ono sto je uradio nakon toga.
Da je dao poziciju kako mu je receno na radio vezi, i da je sudjenje kasnije to ponistilo, njemu bi pozicija u poretku bila vracena ako bi za povrat na stazi bilo prekasno. Jer bi se tim zalio nakon saznavanja novih podataka koji tada nisu bili raspolozivi.
Posto mu je to bio povod za ono sto smo vidjeli, kaznjen je za to.
Drnadalo, kad ces vise naucuti da Max zna vise o formuli i pravilima, od tebe, red bulla i od cijele FIA sudijske skalamerije?!
Haj to jednom svarite..
El_comadante wrote: ↑02/06/2025 10:44
Znači sudije zeznule Maxa. Interesantno.
Naravno da nisu, sjebo se sam. Kurcio se bez pokrica, dobio duplu debelu karinu. Ne za taj slucaj, nego za ono sto je uradio nakon toga.
Da je dao poziciju kako mu je receno na radio vezi, i da je sudjenje kasnije to ponistilo, njemu bi pozicija u poretku bila vracena ako bi za povrat na stazi bilo prekasno. Jer bi se tim zalio nakon saznavanja novih podataka koji tada nisu bili raspolozivi.
Posto mu je to bio povod za ono sto smo vidjeli, kaznjen je za to.
Drnadalo, kad ces vise naucuti da Max zna vise o formuli i pravilima, od tebe, red bulla i od cijele FIA sudijske skalamerije?!
Haj to jednom svarite..
Da mu dignes spomenik za zivota?
I treba da zna pravila, on vozi, ne vozim ja. A kako ih zna, onda i zna da je kaznjen, a i zasto je kaznjen... Sam pao, sam se ubio, sto bi nas narod rekao...
Red Bull? Kada on bude placao tim, a ne obratno, moze svima da im se ponjake ustau... Do tada bas i ne moze...
Nema potrebe da mu se bilo šta dozvoljava, uradio šta je uradio, dobio je kaznu, Russel je samo profitirao iz svega, nije oštećen, dakle nema potrebe za tim, kao što nema potrebe već kažnjenom vozaču dodavati uvrede i epitete.
Kao da iz svog džepa plaćate popravke bolida koje Max ošteti.
Fakat ne kontam toliki hejt, prema bilo kome.
DaysleepeR wrote: ↑05/06/2025 12:39
Od iduće sezone RTL Hrvatska prenosi F1.
Ne znam hoće li biti zaključavan signal za BiH.
Čisto da znamo da ima još jedna opcija.
Ja sam na nekom Hr portalu pročitao , a večeras čuo i na samom RTLu a će to ići preko njihove VOYO platforme , dakle bit će plaćanje , s time da mislim da kod nas to neće ići , jer ima ko je zadužen za prenos F1 za BiH
Ja sam na nekom Hr portalu pročitao , a večeras čuo i na samom RTLu a će to ići preko njihove VOYO platforme , dakle bit će plaćanje , s time da mislim da kod nas to neće ići , jer ima ko je zadužen za prenos F1 za BiH
Imole mi je zao.
Zandvorta bas i ne.
A Spa je i ranije znala ispadati zbog glupih razloga.
Je li ono bjese 2003. ili 2004. ne bi odrzana zbog zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda?
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/06/2025 16:00
Imole mi je zao.
Zandvorta bas i ne.
A Spa je i ranije znala ispadati zbog glupih razloga.
Je li ono bjese 2003. ili 2004. ne bi odrzana zbog zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda?
Staze poput Spa, bi trebale imati zagarantovano mjesto u kalendaru, staza puna istorije, uzbudjenja, nikad ne razocara..
Takodjer bi dodao interlagos, suzuku, monzu...
problemnatravunu wrote: ↑12/06/2025 06:31
A zato Monako i ostaje , tradicija , ovo ono, okupljanje bogatuna , glamur ....a to što je trka zakurac , niko ne ferma
Ove priče koje su isplivale nakon ovogodišnje Monako utrke , o nekim proširenjima staze , jesul to samo puste želje nebitnih komenatora
ili bi oficijelno moglo biti šta od toga
problemnatravunu wrote: ↑12/06/2025 06:31
A zato Monako i ostaje , tradicija , ovo ono, okupljanje bogatuna , glamur ....a to što je trka zakurac , niko ne ferma
Ove priče koje su isplivale nakon ovogodišnje Monako utrke , o nekim proširenjima staze , jesul to samo puste želje nebitnih komenatora
ili bi oficijelno moglo biti šta od toga
Meni je odličan Monako, najljepša trka za pogledati, ne smeta puno što ne mogu preticati.
Mogli su birvaktile, ali veliki bolidi sada.
Uglavnom šta je ovo ovako propao Mc Laren - drugi i šesti (Piastri ) na treningu.