Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote: ↑11/06/2025 15:37
Mi smo biračko tijelo neprikaceno na sisu.
Vi ste radili daleko gore nego što su ONI ikada. Samo se vaše pod tepih gurne, brzo zaboravi i lako ohalali.
Ovo što Vucic radi po Srbiji, vi ste gori na stotu, samo vam se ne može jer nemate bas toliko ni hrabrosti, a i stranci su prisutniji.
Prvo sto je SDA uradila kada je izgubila vlast je da ojadi finansijski Kanton Sarajevo. Prvo kroz enormno iznenadno poskupljenje gasa, zatim kroz ponder. Dusmanski malo je reci.
Hajde sto se klofate međusobno, jebite se dokle hocete, ali bukvalno ste pokazali sta ste kada ste bez vlasti. Gradjani su vam marva koja vam daje priliku da se obogatite.
Jadovi obični.
Koja agresija....smiri čovječe, popij nešto, argumentacija nula bodova, popraćeno psovkama...
OK, sve je tako kako ti kažeš, samo ohladi malo, misli na svoje zdravlje.
Znam, agresivan je svako ko ne misli da su vam guzice srasle sa budžetom.
Sta je netačno u onome što sam napisao? Gore arkan, dole Salkan. I u ratu ste. I sad ste.
Ne treba se bacati kamenjem na druge ako zivis u staklenoj kuci
Poprilicno. Zaradjujem vise a sebi mogu priustiti puno manje. I nije to bas samo meni. Odmah da ti kazem da za BH uslove imam visoka primanja.
A sta da ti kazem pokucaj direktoru na vrata, ako vrijedis valjda ce imati razumjevanja.
A moze i fadilov patent, manje nauljiti tepsiju i dodje ti na isto.
Niti humora a kako stvari stoje niti pameti. Ne mogu da provalim da li si Nerkin lazni socijademokrata ili Elmedinov selamdzija? Naci liberal Edina Forte ne vjerujem da si. Opet kada bolje razmislim i nekolimo puta procitam post misloim da si ponosni pripadnik armije Rame Isaka.
Poprilicno. Zaradjujem vise a sebi mogu priustiti puno manje. I nije to bas samo meni. Odmah da ti kazem da za BH uslove imam visoka primanja.
A sta da ti kazem pokucaj direktoru na vrata, ako vrijedis valjda ce imati razumjevanja.
Niti humora a kako stvari stoje niti pameti. Ne mogu da provalim da li si Nerkin lazni socijademokrata ili Elmedinov selamdzija? Naci liberal Edina Forte ne vjerujem da si. Opet kada bolje razmislim i nekolimo puta procitam post misloim da si ponosni pripadnik armije Rame Isaka.
Peacean wrote: ↑11/06/2025 18:31
I jel se javio dodik da ukaže na radikalne nacističke islamiste iz Sarajeva što proganjaju jadne jevreje po nalogu hamasa i hezbolaha?
Toliko o pameti
Meni se mozda nekad i upali sijalica, za tebe nisam siguran. Ali hajde, eto ti bolje zivis sada nego prije dvije godine. Ti i Ramo. I Nerko voza bolje auto. Znaci da vrijedite.
kakabanja213 wrote: ↑11/06/2025 19:05
Toliko o pameti
Meni se mozda nekad i upali sijalica, za tebe nisam siguran. Ali hajde, eto ti bolje zivis sada nego prije dvije godine. Ti i Ramo. I Nerko voza bolje auto. Znaci da vrijedite.
I jel se javio dodik da ukaže na radikalne nacističke islamiste iz Sarajeva što proganjaju jadne jevreje po nalogu hamasa i hezbolaha?
Naravno. I on i Košarac.
Ma ko šiša vepra iz Laktaša i njegovu šizofreniju. Neka mu idu u Laktaše u bajtu i sastanče i odrzavaju kogrese. Ili sta već. 85% civilizirane planete tvrdi da ovo što Zidovi rade s paöestincima je genocid. Sad mi trebamo te i takve ugošćavati da kao dokazemo nekom nesto? Kome i šta? Koje su konsekvence ako smo im odjeb lansirali.
cija123 wrote: ↑11/06/2025 15:59
Koja agresija....smiri čovječe, popij nešto, argumentacija nula bodova, popraćeno psovkama...
OK, sve je tako kako ti kažeš, samo ohladi malo, misli na svoje zdravlje.
Znam, agresivan je svako ko ne misli da su vam guzice srasle sa budžetom.
Sta je netačno u onome što sam napisao? Gore arkan, dole Salkan. I u ratu ste. I sad ste.
Onda reci stranačkim drugovima u pravosudju da ne ucjenjuju nevine ljude ne bi li iskopali kakvu prljavštinu o nipovcima.
Ova verzija u vezi Čengića koju Kapidzić spominje, je ista koju sam i ja čuo. S obzirom da uhljup Neka misli ooet ostati na čelu stranke bez obzira na statut, a Helez, Bećirović i Irfan su oponenti i potencijalna prijetnja. Ali niko kao trojanac Vojin, bezbeli je sve to on povlačio po BL.
Onda reci stranačkim drugovima u pravosudju da ne ucjenjuju nevine ljude ne bi li iskopali kakvu prljavštinu o nipovcima.
Ionako ste svi u halci.
O cemu se ovdje radi
O tome da se radi isto sto je i Milorad uradio Milicevicu. Da postoje uvijek voljni da zloupotrebe pravosudni sistem da lome protivnike.
Da li je to stvar zahvalnosti ili ucjene, ne znam fkt. Ali izace na vidjelo poslije nekog vremena, a tad očekujem jedno kvalitetno slijeganje ramenima: pa znate, SDA.
U jednom danu smo imali idiota Heleza i vojnu saradnju sa Iranom i onda ovaj najavljeno-otkazani skup židovskih rabina u Sarajevu.
Invalidna struktura koja nas trenutno predstavlja mislim da nije ni svjesna o kakvim stvarima se radi.
U jednom danu smo imali idiota Heleza i vojnu saradnju sa Iranom i onda ovaj najavljeno-otkazani skup židovskih rabina u Sarajevu.
Invalidna struktura koja nas trenutno predstavlja mislim da nije ni svjesna o kakvim stvarima se radi.
Pa ja ne kontam šta vi očekujete? Nas komšije i dio susjeda zovu ekstremnim islamistima. Iako smo dokazano i sudski i u praksi imali najvise žrtava, raseljenih i iako je dokazano počinjen genocid nad nama.
Psi laju karavani prolaze. Sto se uopće upirati njima nešto dokazivati. Pa ljudi pišu da su vodili borbe protiv isila na predzidju kršćanstva. I?
O kakvim? Hoće li nas bombardovati?
Sad je u planu getoizacija, bombardovanje smo pregurali.
Država koja je po svim prilikama protektorat ne smije dozvoliti sebi ovakve stvari ni pod stavkom razno.
O kakvim? Hoće li nas bombardovati?
Sad je u planu getoizacija, bombardovanje smo pregurali.
Država koja je po svim prilikama protektorat ne smije dozvoliti sebi ovakve stvari ni pod stavkom razno.
Ajde? Kiprizacija misliš? Lol
Nema ništa na guzove. Za kiprizaciju ili palestinizaciju valja u rov. A bojim se da onim u Srbiji i onim u HR puca neka stvar za bosanske ćuke. Tako da to moraju lokalci uraditi. Onih 200k preostalih susjeda ili onih 800 k komšija. Pa kom obojci a kom opanci. Ne?
Nema rovova i bombardovanja više, međe i linije su manje više ocrtane.
Mi smo u takvim okolnostima da strepimo od izbora u Njemačkoj ili Americi i ko će tamo doći na vlast.
Strepimo i od domaćih invalidnih struktura koje nas sa par rečenica u ustavu ili zakonu mogu nepovratno ojaditi.
Zadnje što nam treba je da državni ministar sigurnosti najavljuje vojnu saradnju sa Iranom a židovski rabini označavaju kao antisemite i suportere Hamasa.