i ovdje ova nakaradna logika. ne treba hapsiti lopove/provalnike/dilere dok se ne uhapse oni iznad. sta, da se suspenduje zakon za sve manje kriminalne radnje?SaraFina wrote: ↑09/06/2025 15:05Pa i da jeste stvarno, koga boli? Ne nasmijavaj me molim te. Milijarde SNSD pokrao i dalje krade i kontrolira proracune po entitetu. A ovdje se baca neka udica i raspravljamo o 400 k. Daj molim Te. Kad Milokrad bude odgovarao za sve manipulacije onda neka hapse sitnu buraniju. I neka se g… ar javi pravosudju drzavnom.HelaS wrote: ↑09/06/2025 15:00Zašto ne bi moglo biti stvarno koruptivno djelovanje načelnika Doboja, zašto a priori odbacujemo takvu mogućnost? Šta ako postoje dokazi, ako jeste kako kaže Tužilaštvo?SaraFina wrote: ↑09/06/2025 14:51
Sad ozbiljno. Ova hapsenja Imaju za cilj samo jedno, uliti strah u kosti svim neistomisljenicima i mogucoj politickoj konkurenciji. Osudjeni kriminalac i osoba koja bjezi od BH pravosudja hapsi sve one koji bi ga mogli u slucaju pada staviti u zatvor. Dodik ovim činom ne radi nista dobro i korisno. Jer ako je iko u toj sumskoj nakrao i obezbijedio od unuka unuke to je Milokrad. Lik je milijarde pokrao i sada o nekih pisljivih 400.000 se raspravlja i dize fama. Ako je pametan ovaj SDS i ostali opozicioni trabanti trebaju ovo rijesiti na ulici s Miletom.
Ali Srbi su isto nesto oslabili. Oni protesti po Srbiji su najbolji dokaz te tvrdnje. Nikako da se pokefaju ko ljudi. Sve supljak. Bez kefanja ni Vucko ni Dodik nece otici.
Trenutno, jedinu istinu znaju Milićević i Tužilaštvo RS
Koja je to ironija sudbine da bjegunac od BH pravosudja i lik koji je tokom svoje vladavine pokrao i zna se da je pokrao milijarde nekog procesuira za korupciju.
to ti je kao da ti sutra parkiras gdje ne smijes i kada ti pisu kaznu ti se pojavis i kazes im: sto meni pisete kaznu, a ne hapsiete Dodika!? jel to normalan rezon?
i Eskobar se slikao ispred Bijele kuce dok je za njim bila najveca potjera. da li su zbog toga trebali biti suspendovani svi ostali zakoni u drzavi? ja ne razumijem apsolutno kakvo razmisljanje moze dovesti do tog rezona. pa to se ne radi ni u ratu. sam @muha_sa je vise puta postavljao dokaz o tome sa onom kaznom sa biciklom...