Prefin jekonektovan wrote: ↑09/06/2025 15:15Tek sad vidjeh komentar..mačor...
godinu puni za koji dan.
Ovako pocesto odmara..![]()
Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Moderator: anex
- moon_walker_90
#6226 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6227 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Jos da nisam alergican na macke.....10 bi ih nabavio. 
-
zippoo87
#6228 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ove moje kako je otoplilo 80% vremena su vani...valjaju se po dvoristu,travi a jedna ode i nema je cijeli dan,nekada dodje na konak a nekada ni to.
Lijepo im kako je ljeto doslo
Lijepo im kako je ljeto doslo
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#6230 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Mog spicio kamion na M17... 
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- insaneinthebrain
- Cecilija
#6233 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Molim za savjet u vezi anti-buha ogrlice za mog cicka. Gdje kupiti i koje su najbolje?
Cicko je zajednički ljubimac nas iz zgrade ali osjećam se odgovornom za njega jer mene najviše voli
U prevodu, kod mene provodi svo vrijeme koje sam u stanu. Češe se opako, znam da ima nametnike. Strah me da ih ne istrese na zavjese i kauč
Cicko je zajednički ljubimac nas iz zgrade ali osjećam se odgovornom za njega jer mene najviše voli
U prevodu, kod mene provodi svo vrijeme koje sam u stanu. Češe se opako, znam da ima nametnike. Strah me da ih ne istrese na zavjese i kauč
- suad-sarajevo
#6234 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Mi kupujemo ampule nexguard combo, cca 28 KM već godinama i nikada problema a izlazi vani maca svakodnevno. Maca je tako zaštićena od unutrašnjih, vanjskih parazita, buha i krpelja.
- liyf
#6235 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Nexguard je jedini tacan odgovor
- liyf
#6236 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
ako zivis van BiH ili imas nekoga ko redovno dolazi, Purina proizvodi hipoalergenu hranu za macke koja dobro djeluje na te alergije, isplati se probati
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6237 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
- Cecilija
#6238 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Hvalasuad-sarajevo wrote: ↑25/09/2025 16:19 Mi kupujemo ampule nexguard combo, cca 28 KM već godinama i nikada problema a izlazi vani maca svakodnevno. Maca je tako zaštićena od unutrašnjih, vanjskih parazita, buha i krpelja.
-
epik
#6239 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Da ne otvaram novu temu... Uglavnom macka je donjela macica u kucicu od moje mace i ostavila je. Macic je veoma mali, mama maca se ne pojavljuje drugi dan, jucer sam pokusao da je nahranim obicnim mlijekom jer nisam imao drugu opciju. Jutros kupim flasicu sa pipom i mlijeko za macice, ali macic ne zna da povuce iz bocice. Napravio sam i siru rupicu na pipi ali nikako da mlijeko prolazi, na vrhu je debela gumena kuglica... ponovo sam presao na spricu, ali ne mogu kontorlisati kolicinu koja izlazi pa se macic zagrcne, ubrlja, katastrofa... Moja maca je ne prihvata jos, ali mislim da hoce vremenom... Treba mi hitno pipa koja je mekana i mala da macic moze povuci. Trazim i sam al vjerujem da je ovaj nacin brzi preko raje...
-
splinter
#6240 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ne treba ti nikakva posebna pipa nego ti treba pipeta ili kapaljka za doziranje i slično, ima u apotekama. I ti mu daji tako, dok ne ojača refleks za dojenje. Samo mu daji sa strane, da može jezik da radi, nemoj mu davatii frontalno jer ne može pomiciati jezik. Temperatura mlijeka nek je 37 stepeni otprilike i moraš mu masirati stomačič poslije svakog obroka (4-5 puta).epik wrote: ↑08/10/2025 13:45 Da ne otvaram novu temu... Uglavnom macka je donjela macica u kucicu od moje mace i ostavila je. Macic je veoma mali, mama maca se ne pojavljuje drugi dan, jucer sam pokusao da je nahranim obicnim mlijekom jer nisam imao drugu opciju. Jutros kupim flasicu sa pipom i mlijeko za macice, ali macic ne zna da povuce iz bocice. Napravio sam i siru rupicu na pipi ali nikako da mlijeko prolazi, na vrhu je debela gumena kuglica... ponovo sam presao na spricu, ali ne mogu kontorlisati kolicinu koja izlazi pa se macic zagrcne, ubrlja, katastrofa... Moja maca je ne prihvata jos, ali mislim da hoce vremenom... Treba mi hitno pipa koja je mekana i mala da macic moze povuci. Trazim i sam al vjerujem da je ovaj nacin brzi preko raje...
-
epik
#6241 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Hvala puno toga se nisam sjetio, masiram stomacic i lagana stimulacija pod repicem za vrsenje nuzde...splinter wrote: ↑09/10/2025 08:31Ne treba ti nikakva posebna pipa nego ti treba pipeta ili kapaljka za doziranje i slično, ima u apotekama. I ti mu daji tako, dok ne ojača refleks za dojenje. Samo mu daji sa strane, da može jezik da radi, nemoj mu davatii frontalno jer ne može pomiciati jezik. Temperatura mlijeka nek je 37 stepeni otprilike i moraš mu masirati stomačič poslije svakog obroka (4-5 puta).epik wrote: ↑08/10/2025 13:45 Da ne otvaram novu temu... Uglavnom macka je donjela macica u kucicu od moje mace i ostavila je. Macic je veoma mali, mama maca se ne pojavljuje drugi dan, jucer sam pokusao da je nahranim obicnim mlijekom jer nisam imao drugu opciju. Jutros kupim flasicu sa pipom i mlijeko za macice, ali macic ne zna da povuce iz bocice. Napravio sam i siru rupicu na pipi ali nikako da mlijeko prolazi, na vrhu je debela gumena kuglica... ponovo sam presao na spricu, ali ne mogu kontorlisati kolicinu koja izlazi pa se macic zagrcne, ubrlja, katastrofa... Moja maca je ne prihvata jos, ali mislim da hoce vremenom... Treba mi hitno pipa koja je mekana i mala da macic moze povuci. Trazim i sam al vjerujem da je ovaj nacin brzi preko raje...
- Filter
#6242 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Rekli su ti vec. Prvo pipeta, kad ojaca moze i sprica. Mi smo tako deverali sa cetri macica. Kako bude raslo tako ces dodavati kolicinu. A to sto se umrlja, jbga. Krpica i cistiepik wrote: ↑08/10/2025 13:45 Da ne otvaram novu temu... Uglavnom macka je donjela macica u kucicu od moje mace i ostavila je. Macic je veoma mali, mama maca se ne pojavljuje drugi dan, jucer sam pokusao da je nahranim obicnim mlijekom jer nisam imao drugu opciju. Jutros kupim flasicu sa pipom i mlijeko za macice, ali macic ne zna da povuce iz bocice. Napravio sam i siru rupicu na pipi ali nikako da mlijeko prolazi, na vrhu je debela gumena kuglica... ponovo sam presao na spricu, ali ne mogu kontorlisati kolicinu koja izlazi pa se macic zagrcne, ubrlja, katastrofa... Moja maca je ne prihvata jos, ali mislim da hoce vremenom... Treba mi hitno pipa koja je mekana i mala da macic moze povuci. Trazim i sam al vjerujem da je ovaj nacin brzi preko raje...
-
epik
- suad-sarajevo
-
epik
#6245 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
A ne, ona ne zna sama vrsiti nuzdu, potrebna je stimulacija pod repicem da kaki i piski.
- anex
- Nindža revizor
#6246 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ak'a ba stimulacija? 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6247 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Pridjes joj tiho ćučeći sazada, ufačiš za zadnje noge lijevom rukom a desnom držiš joj vrat. Posto su ruke zauzete, u zubima imas pripremjen štapić za uši iskrada joj micanjem glove gore dole dražiš zadnji anus a ako nece piskit onda musko-zenske genitalije s drugim štapićem koji ti je u pričuvi ispod jezika.
Ovo ponavljati više puta dok ne prokaki i propiški.
Ovo ponavljati više puta dok ne prokaki i propiški.
- anex
- Nindža revizor
#6248 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Spoiler
Show
-
epik
#6249 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Tek okocene mace ne znaju ni piskiti ni kakiti same, mama maca to odradi jezikom. Mlaka voda, vata ili toalet papir, malo je pomazis ispod repica i ona obavi nuzdu. Uglavnom malu.
Nazalost...
Maca nije prezivila unatoc svima naporima i ugodjajima, zaspala je zauvijek...
-
splinter
#6250 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
epik wrote: ↑13/10/2025 09:17Tek okocene mace ne znaju ni piskiti ni kakiti same, mama maca to odradi jezikom. Mlaka voda, vata ili toalet papir, malo je pomazis ispod repica i ona obavi nuzdu. Uglavnom malu.
Nazalost...
Maca nije prezivila unatoc svima naporima i ugodjajima, zaspala je zauvijek...![]()