To vec ok, a koliko vidim snimac je imao namjeru da pusti vozilo koje je bilo u kt ali je to vozilo stalo da ga pusti pa je prosao.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Ateista
#24376 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
inflames
#24377 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa sad da li ga je pustio ili su ovi na silu upali to je diskutabilno, svakako je trebalo da prođe prije njih. Vidiš po snimku da je ovaj snimač nagulio da stigne ovu dvojicu idiota i nastavi snimati.
Last edited by inflames on 15/05/2025 23:10, edited 1 time in total.
- Ateista
#24378 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj ispred jeste na silu i primirao ovoga u kt da stane, ali za snimaca mi ne djeluje tako, kao da je stao i htio ga pustiti, kad je vidio da ga pusta onda krenuo. Tacno je da generalno djeluje da zuri da ih snimi.
- drug_profi
#24379 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bas tako. Vidi se namjera.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
-
mali_balon
#24381 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#24382 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma to on kontao da naspe koji litar dok ti odeš do kase i platiš, tebi napuca ceh a on po gasu
- Optimist
#24383 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad si zavrsio sipanje i vratio pistolj, ne mozes ponovo nastaviti dok se ne plati taj racun.
- kabal1337
- Rothmans
#24385 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Trebo si mu rec da je zeleni zohar , umjesto da mucasmali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
-
mali_balon
#24386 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zeleni zohari su samo na politici.....ne kontam sta si ovdje hotio rijetRothmans wrote: ↑27/05/2025 21:51Trebo si mu rec da je zeleni zohar , umjesto da mucasmali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....![]()
-
mali_balon
#24387 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisu trkaci nego pjesaci, konkretno pjesacki prelaz u nedzaricima sa tramvajske prema agramu.....juce motam u grad meni ono zeleno sto dobrijava, dakle za desni, ko ide tuda zan da je na ovo zeleno pjesacima crveno.....dolazim na nekih 10sek horda penzionera laganica....boli njih sto ja sviram i govorim halo crvaneo vam je.....danas neke dvije djevovjcice isto prelaze na crveno....jebe im se laganica.....kontam sta se deseva da nije neki novi trend u toku.....
- Laplace
#24388 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam juče sipao i, pošto sam vidio da neko iza čeka, pomjerio sam auto par metara naprijed da on stane. Znam da ne može sipati dok ja ne platim, ali znam kako izgleda kad je onaj ispred nasuo i ide da plati (i usput se podmiri sa cigaretama, rakijom, bombonima, štokom i čipsom). Jasno, ja sve brzo odradim, nemam kad da visim po benzinskoj. Usput, vidiom da je radnik pumpe iznutra pratio šta radim, kontam "ne brini, neću da zbrišem".mali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
- nepass1
#24389 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad je mene penzioner izjebo birajuci psecu hranu na benzinskoj, jos se raspituje kod radnika valja li sta hrana. Bila je jos uvjek radna nedelja.
Ja u sebi brojim da ne eksplodiram. Na kraju sam svirao i psovao.
Naspes goriva i zaglavis pet minuta oko psece hrane. Ja bi mu potpisao smrtnu kaznu. Samo kad se sjetim evo puls ode preko 100
Ja u sebi brojim da ne eksplodiram. Na kraju sam svirao i psovao.
Naspes goriva i zaglavis pet minuta oko psece hrane. Ja bi mu potpisao smrtnu kaznu. Samo kad se sjetim evo puls ode preko 100
-
HelaS
#24390 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Šta ako nema mjesta za pomjeranje vozila naprijed. Ili neko neće da ga pomjeri, a nazad je kolona drugih vozila...Laplace wrote: ↑28/05/2025 19:19Ja sam juče sipao i, pošto sam vidio da neko iza čeka, pomjerio sam auto par metara naprijed da on stane. Znam da ne može sipati dok ja ne platim, ali znam kako izgleda kad je onaj ispred nasuo i ide da plati (i usput se podmiri sa cigaretama, rakijom, bombonima, štokom i čipsom). Jasno, ja sve brzo odradim, nemam kad da visim po benzinskoj. Usput, vidiom da je radnik pumpe iznutra pratio šta radim, kontam "ne brini, neću da zbrišem".mali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
Pumpne stanice - firme, njihova uprava, treba procijeniti najfrekventnije i za takve podijeliti mobilne fiskalne kase i POS aparate, za naplatu odmah nakon točenja goriva, da vozač ne odlazi u objekat i ne troši vrijeme drugim vozačima. Ili da se uvede sistem plaćanja prije točenja uz samoposluživanje.
Problem nastaje kada taj vozač ode da kupi pseću hranu, pa se još raspituje za njen kvalitet...ili kupuje cigarete, čips, žvake i sokove...
-
kakaljin
#24391 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Postoje aparati za tocenje goriva gdje ubacis karticu i kazes koji iznos i naplatit ti i ti samo stavis pistolj da ti se puni i kad dodje do tog iznosa i samo stane.HelaS wrote: ↑29/05/2025 08:59Šta ako nema mjesta za pomjeranje vozila naprijed. Ili neko neće da ga pomjeri, a nazad je kolona drugih vozila...Laplace wrote: ↑28/05/2025 19:19Ja sam juče sipao i, pošto sam vidio da neko iza čeka, pomjerio sam auto par metara naprijed da on stane. Znam da ne može sipati dok ja ne platim, ali znam kako izgleda kad je onaj ispred nasuo i ide da plati (i usput se podmiri sa cigaretama, rakijom, bombonima, štokom i čipsom). Jasno, ja sve brzo odradim, nemam kad da visim po benzinskoj. Usput, vidiom da je radnik pumpe iznutra pratio šta radim, kontam "ne brini, neću da zbrišem".mali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
Pumpne stanice - firme, njihova uprava, treba procijeniti najfrekventnije i za takve podijeliti mobilne fiskalne kase i POS aparate, za naplatu odmah nakon točenja goriva, da vozač ne odlazi u objekat i ne troši vrijeme drugim vozačima. Ili da se uvede sistem plaćanja prije točenja uz samoposluživanje.
Problem nastaje kada taj vozač ode da kupi pseću hranu, pa se još raspituje za njen kvalitet...ili kupuje cigarete, čips, žvake i sokove...
Samo je problem sto kod nas niti jedna pumpa to nije ubacila.
A to postoji dugi niz godina
-
mali_balon
#24392 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne vidim svrhu pomjeranja vozila ako ne moze sipati...jedino da mu psihiloski bude lakse......ali eto ko nas narod vazda negdje u zurbi.....a nedaj Boze da sam pocne da toci a ne da ceka pumpadziju dok opsluzi sva auta i dodje do njega......Laplace wrote: ↑28/05/2025 19:19Ja sam juče sipao i, pošto sam vidio da neko iza čeka, pomjerio sam auto par metara naprijed da on stane. Znam da ne može sipati dok ja ne platim, ali znam kako izgleda kad je onaj ispred nasuo i ide da plati (i usput se podmiri sa cigaretama, rakijom, bombonima, štokom i čipsom). Jasno, ja sve brzo odradim, nemam kad da visim po benzinskoj. Usput, vidiom da je radnik pumpe iznutra pratio šta radim, kontam "ne brini, neću da zbrišem".mali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
-
1Dante1
#24393 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pomjeranje vozila prije placanja je pogresno, a koliko znam u Sloveniji prave problem ukoliko se to uradi. Plati i pici.
- Laplace
#24394 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Više psihološki. Inače može dobiti oko pola minute dok ja, pošto sam platio, izađem iz unutrašnjosti benzinske, uđem u auto, upalim ga i krenem. Kad je neko iza mene, onda vežem pojas dok se pomjeram ka izlazu sa benzinske. Poslije te pola minute on će čekati još nekoliko minuta radnika da mu natoči gorivo.mali_balon wrote: ↑29/05/2025 09:22Ne vidim svrhu pomjeranja vozila ako ne moze sipati...jedino da mu psihiloski bude lakse......ali eto ko nas narod vazda negdje u zurbi.....a nedaj Boze da sam pocne da toci a ne da ceka pumpadziju dok opsluzi sva auta i dodje do njega......Laplace wrote: ↑28/05/2025 19:19Ja sam juče sipao i, pošto sam vidio da neko iza čeka, pomjerio sam auto par metara naprijed da on stane. Znam da ne može sipati dok ja ne platim, ali znam kako izgleda kad je onaj ispred nasuo i ide da plati (i usput se podmiri sa cigaretama, rakijom, bombonima, štokom i čipsom). Jasno, ja sve brzo odradim, nemam kad da visim po benzinskoj. Usput, vidiom da je radnik pumpe iznutra pratio šta radim, kontam "ne brini, neću da zbrišem".mali_balon wrote: ↑26/05/2025 19:57 Nije bas za teme ali nemamo vjerovali iii ne.....sipam na puNpi i zavrsio idem da platim i lik iza mene glavu kroz prozor i kaze "komsija mos ga malo naprijed da i ja sipam....." Nisam znao sta da ogovorim zbunio me ja tucmuc reko dok platim......kontam kasnije mozda me zajebaje...ne znam lika ....kontam sad zar je moguce da neko ne zna kako funkcionise red na pumpi.....ono dok ne platis ne pomjeras auto.....baska sto ne konta da ne moze sipat dok ja ne platim gdje god ja sa autom bio.....
- Optimist
#24395 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Odavno nisam vozio navecer. I sinoc, vracajuci se od rodbine napravim krug kroz grad.
To nekakvi trkaci, to uvaljivanja. I ono sto mi je posebno zapalo za oko, svaki drugi ima farove na pozicijama a upaljene maglenke kao glavna svjetla?
Ne trebam napominjati da su divlje led sijalice u tim maglenkama i da to sljasti na sve strane, a najmanje na cestu.
To nekakvi trkaci, to uvaljivanja. I ono sto mi je posebno zapalo za oko, svaki drugi ima farove na pozicijama a upaljene maglenke kao glavna svjetla?
Ne trebam napominjati da su divlje led sijalice u tim maglenkama i da to sljasti na sve strane, a najmanje na cestu.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#24396 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jaranski savjetOptimist wrote: ↑08/06/2025 18:38 Odavno nisam vozio navecer. I sinoc, vracajuci se od rodbine napravim krug kroz grad.
izjegavaj glavnu dzadu iza 19h, otkako to radim manje se nerciram i nije mi glava u torbi od budala
- Optimist
#24397 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zaista rijetko vozim navecer po gradu.
I sinoc, vracam se sa Bajrama i reko da napravim krug.
Od vijecnice do katedrale se digla bugija od onog tampona i trake koja nije asfaltirana.
S jedne strane trkaci, sa druge turisti.
Katastrofa.
I sinoc, vracam se sa Bajrama i reko da napravim krug.
Od vijecnice do katedrale se digla bugija od onog tampona i trake koja nije asfaltirana.
S jedne strane trkaci, sa druge turisti.
Katastrofa.
- insaneinthebrain
- drugtito2011
#24399 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja odmah upalim zadnje maglenke. Ne treba više od par sekundi da se napravi solidan razmak između auta. Prijeki lijek.Optimist wrote: ↑08/06/2025 18:38 Odavno nisam vozio navecer. I sinoc, vracajuci se od rodbine napravim krug kroz grad.
- nepass1
#24400 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer se vracam iz trnova, ide vw ne znam je li id3 ili id4, iza captur novi pa ja. Vozimo 80-90 i drzimo razmak solidan. Bas ona fina voznja bez srkleta. Iza nas focus karavan 2002g puna linija krivina u desno. U cugu nas uze. A bas je bilo saobracaja i vikendasa. Bezveze da pogines i jos nekog sa sobom da povuces.
Captur je iz svake desno krivine izletio u suprotnu traku, bolje vitara drzi cestu
Jedino da je do vozaca

Captur je iz svake desno krivine izletio u suprotnu traku, bolje vitara drzi cestu
Jedino da je do vozaca