BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RJ57
#476 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
mi jednostavno nemamo igrača, od samostalnosti naovamo nismo imali toliko rupa koje ne možemo ni pokrpati a kamoli popuniti. ovih 9 bodova zamazuju oči, plus diskutabilan trener i savez takav kakav je … nije dobro
po meni smo juče dotakli dno. par igrača je potpuno izgubljeno, maliću se u očima vidio strah, baždar je toliki zijan da je bolje ne zvati ga više … samo mu čine medvjeđu uslugu puštajući ga da se blamira, svi ostali su totalno nesigurni, strašno. nema apsolutno niko da potegne. nema kolašinca koji koliko god glup bio ima srce i kad drugi vide kako se bori moraju za njim. juče je tek ulaskom džeke krenulo. sreća pa su ovi iz san marina tarabe i sreća da im je odmah go zabio, ostali igrači su se momentalno počeli drugačije ponašati i dobili barem neki minimum sigurnosti sa edinom na terenu.
u prvom su dodavanja bila ko na terminu poslije pola sata kad fali zraka, niko slobodno lopte da šutne, sve muljavo sporo i neprecizno, bilo je jedno 15-20 minuta gdje slučajni prolaznik ne bi znao reći ko smo mi a ko san marino
jebiga, ovo je očaj iz koga ja ne vidim izlaz. austrija će u ovoj grupi imati između 21 i 24 bodova a mi bi najesen mogli pasti u duboku rupčagu iz koje godinama neće biti izlaza. daj bože da sam u krivu!
po meni smo juče dotakli dno. par igrača je potpuno izgubljeno, maliću se u očima vidio strah, baždar je toliki zijan da je bolje ne zvati ga više … samo mu čine medvjeđu uslugu puštajući ga da se blamira, svi ostali su totalno nesigurni, strašno. nema apsolutno niko da potegne. nema kolašinca koji koliko god glup bio ima srce i kad drugi vide kako se bori moraju za njim. juče je tek ulaskom džeke krenulo. sreća pa su ovi iz san marina tarabe i sreća da im je odmah go zabio, ostali igrači su se momentalno počeli drugačije ponašati i dobili barem neki minimum sigurnosti sa edinom na terenu.
u prvom su dodavanja bila ko na terminu poslije pola sata kad fali zraka, niko slobodno lopte da šutne, sve muljavo sporo i neprecizno, bilo je jedno 15-20 minuta gdje slučajni prolaznik ne bi znao reći ko smo mi a ko san marino
jebiga, ovo je očaj iz koga ja ne vidim izlaz. austrija će u ovoj grupi imati između 21 i 24 bodova a mi bi najesen mogli pasti u duboku rupčagu iz koje godinama neće biti izlaza. daj bože da sam u krivu!
Last edited by RJ57 on 08/06/2025 13:49, edited 1 time in total.
- p206
#477 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Dedić može igrati desnog beka i ništa više... eventualno desno krilo sa Gazibegovićem iza njega kad igramo protiv jačih ekipa da imamo duple bokove pojačane,stim da im se kaže gdje inkad ko trči da se ne sudaraju u napadu ko Demirović i Baždar jučer.
- luckylaka
#478 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Mi koji pratimo fudbal malo dalje od ovog foruma (i koji nismo ,,zaljubljeni" u selektora"nego relrezentaciju)vidimo da ovo nista ne valja.Nismo slijepi da vidimo da se igraci guraju (neki)zbog menadjera a neki Boga mi i da se popuni nacionalna zastupljenost u reprezentaciji.Ja koji sam licno bio protiv poziva Omerovicu vidimo da je momak u dobroj formi na lijevom krilu,Kulasin na desnom i garantujem da bi ta dva momka juce razbili marince po strani.Zasto je Demirovic odigrao katastrofalno,zato sto je morao poginuti za svaku loptu nakon centarsuta Hajradinovica,zasto Tahirovic nije imao nikakvog ucinka,zato sto Vasilj svaku loptu ispuca na ho ruk.Dajte ljudi da poslozim ovu reprezentaciju po kvalitetu(to moze svako ko imalo prati fudbal)i da se prosetamo do S.P.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#479 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Svaka ti je na mjestu.
-
Dugarry
#480 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Jedina dobra akcija na utakmici, osim ona koja je zavrsila golom, je bila kada je Tahirovic pronasao lijevog beka, a on dodao Bazdaru. Kod onog velikog promasaja. Onu lotu Tahirovica nisam vidio kod drugih nasih igraca. ALi dobro, to necemo spominjatiluckylaka wrote: ↑08/06/2025 14:01 Mi koji pratimo fudbal malo dalje od ovog foruma (i koji nismo ,,zaljubljeni" u selektora"nego relrezentaciju)vidimo da ovo nista ne valja.Nismo slijepi da vidimo da se igraci guraju (neki)zbog menadjera a neki Boga mi i da se popuni nacionalna zastupljenost u reprezentaciji.Ja koji sam licno bio protiv poziva Omerovicu vidimo da je momak u dobroj formi na lijevom krilu,Kulasin na desnom i garantujem da bi ta dva momka juce razbili marince po strani.Zasto je Demirovic odigrao katastrofalno,zato sto je morao poginuti za svaku loptu nakon centarsuta Hajradinovica,zasto Tahirovic nije imao nikakvog ucinka,zato sto Vasilj svaku loptu ispuca na ho ruk.Dajte ljudi da poslozim ovu reprezentaciju po kvalitetu(to moze svako ko imalo prati fudbal)i da se prosetamo do S.P.
Da li bi Kulasin bio bolji od Hajradinovica ne nam, ali kritikovati selektora sto ga nije stavio ispred Hajradinovica mi je bezveze.
To je suplja prica, bez ikakvog argumenta. Znaci Hajradinovic ima CV mnogo bolji od Hajradinovica. E sad, moras imati dobre argumente zasto bi stavio igraca koji je na papiru losiji.....Ti nisi iznio niti jedan jedini.... Sto tvoju pricu stavlja u rang kafanske price a nekoga ko pravi fudbal "dalje od foruma".
Svi volite vaziti, a sve suplja prica, bez i jednog valjanog argumenta. Kako vam se da?
- luckylaka
#481 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Hajradinovic i Kulasin totalno dva razlicita igraca,o cemu se prica ovdje.Hajradinovic ne moze igrati desno krilo i koliko se sjecam nikada to nije ni igrao,Kulasin klasicni desnjak
-
last mohicans
#482 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
U tome je poenta, Baraba edukuje i svjetske trenere, izmislja pozicije igračima koje ni TM ne poznaje. Pa ne stoji dzaba na tim sajtovima pozicija igrača. To je njihov dnk i linkdin. A zna Barba bolje. U velikim utakmicama veliki treneri nesto rotiraju, zamjene, da zeznu protivničke trenere, a to su maksimalno jedna, do dvije rotacije, zamjene se strane ili se stavi drugi igrač koji igra istu poziciju sa nesto drugačijim zadacima i to je to. Nekad to upali, a češće i ne upali pa ekipe izgube utakmice. A u utakmici za najlosijom amaterskom reprezentacijom svijeta nemaš šta izmišljati toplu vodu, staviš najbolje i da sto više utrpaš i riješiš utakmicu čim prije. Jučer je jednostavno sve bilo pogrešno, samo zamjene nisu bile loše jer ne bi ni dobili bez Edina.p206 wrote: ↑08/06/2025 13:44 Meni nije samo jasno što se zovu igrači ako će igrati na poziciji koju ne igraju u klubu.
U klubu treniraju to svaki dan i ti ga zavališ negdje drugo,gdje ne zna ni kretnje ni ništa.
Biti selektor je upravo to,selektovati igrače i postaviti ih tamo gdje igraju inače. Jer da imaju kvalitet za nešto više igrali bi u većim klubovima.
Druga stvar, imaš igrača koji igra standardno u klubu i onog koji igra ponekad...po meni tu nema dileme ko će igrati. Jer valjda klub zna najbolje je li igrač u formi ili nije.
Do sad su nas vile pronosale, bojim se da do kraja neće,jer Austrija je ozbiljan tim,a i Rumuni i Kipar znaju igrati.
- Altsa
#483 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Nisi bas skontao. Raji nije problem sto Dedic igra na krilu vec sto igra na lijevom, a ne na desnom sto je njegova strana. Svi tvrde da bi bio korisniji na desnoj strani.Dugarry wrote: ↑08/06/2025 13:33Igra nam je katastrofa.....ali mnogi kriticari Barbareza pucaju iz rafala, kud treba i netreba.last mohicans wrote: ↑08/06/2025 13:19Opa, idemo sa vrijeđanjem. Paša moj solidni, kakav ti je i forumski opus, šta ti znaš o meni sem forumske analitike? Drugo, stotine primjera genijalnih igrača, Maradona prvi, a totalnih neznalica kao trenera. Barbarez je isti takav. On može imati karijeru Mesija, ali kao trener u ovih koliko 9-10 utakmica, sta je pokazao od svog umijeća, de nas prosvjetli? Reci sto mi ne vidimo, a ti vidiš. Reci i Doganu koji je jučer u tri rečenice sve kazao kako jeste, pa evo i ova djeca gora. Nije fudbal fizika koju niko ne razumije. U fudbalu je sve vidljivo, jasno. Jedino to neko zajednistvo i nacionalni naboj koji je isticao kao primaran, vidimo da se i to raspada. Jednog po jednog tjera svojim glupim i nerezonskim potezima. Evo ovaj mali Huseinbašić je odigrao 31 utakmicu ove sezone, dao 3 gola i imao asistenciju. A igra taraba Tahirović, igra Malić koji nije igrao, još na izmisljenoj poziciji, igra još igrača na krivim pozicijima jer kockar proba, vrti itd. On pred vrlo bitnu utakmicu trenira strogoću nad našim najboljim desnim bekom koji vidi sad, igra lijevo krilo u utakmici. Lik se bukvalno igra sa pozicijama igrača i njihovim karakterima. Ova današnja djeca nisu djeca iz nekog drugog vakta. Treba znati s igračima, pa od njih napraviti mašine koje jedu i grizu. Dobro je jučer rekao Dogan, pa kako su igrači SM izgledali svježije, jače i bolje u pojedinim momentima, a ljudi amateri.
Huseinbasic je igrao vec vise utakmica za repku, i meni je bolji Tahirovic. Jednostavno, bolji igrac i razumijem Barbareza.
Ovo govorim na osnovu utakmica repke koje su igrali. Meni je Tahirovic bolji od Sunjica....Sunjic je sa loptom za Njemacke 3. lige.
Zasto da Dedic ne igra lijevo krilo? Mislim, ja ga mozda nebi koristio tu....ali mogu vidjeti logiku. Iako je prirodno bek, tip je bolji na lkrilu, nego i jedno nase kriloDedic mozda zeli igrati to mjesto.... I ako imas recimo Gazibegovica i Kolasinca, koji su dobri igraci, zar nije bolje staviti Dedica na krilo, kako nebi morao Gazibegovica na klupu? Bolje on da igra, nego neko krilo koje je losije od Dedica...Nadam se da razumijes sta mislim.
Zasto vam toliko smeta da je Dedic na krilu?
Dedicev najveci kvalitet na beku je ofanzivna igra, i kad to pomijesas sa losim stoperima, onda vidis da je bolje da igra vise ofanzivno, ako imas dobru zamjenu, kao sto je recimo Gazibegovic.
Ovaj mali Malic je pokazao da nije los protiv Rumunije, ali koliko cujem ne igra u klubu, i zato je juce bio onako los....I mali juce nije trebao igrati
-
Dugarry
#484 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Pola krila na svijetu igra na suprotnoj straniAltsa wrote: ↑08/06/2025 14:39Nisi bas skontao. Raji nije problem sto Dedic igra na krilu vec sto igra na lijevom, a ne na desnom sto je njegova strana. Svi tvrde da bi bio korisniji na desnoj strani.Dugarry wrote: ↑08/06/2025 13:33Igra nam je katastrofa.....ali mnogi kriticari Barbareza pucaju iz rafala, kud treba i netreba.last mohicans wrote: ↑08/06/2025 13:19
Opa, idemo sa vrijeđanjem. Paša moj solidni, kakav ti je i forumski opus, šta ti znaš o meni sem forumske analitike? Drugo, stotine primjera genijalnih igrača, Maradona prvi, a totalnih neznalica kao trenera. Barbarez je isti takav. On može imati karijeru Mesija, ali kao trener u ovih koliko 9-10 utakmica, sta je pokazao od svog umijeća, de nas prosvjetli? Reci sto mi ne vidimo, a ti vidiš. Reci i Doganu koji je jučer u tri rečenice sve kazao kako jeste, pa evo i ova djeca gora. Nije fudbal fizika koju niko ne razumije. U fudbalu je sve vidljivo, jasno. Jedino to neko zajednistvo i nacionalni naboj koji je isticao kao primaran, vidimo da se i to raspada. Jednog po jednog tjera svojim glupim i nerezonskim potezima. Evo ovaj mali Huseinbašić je odigrao 31 utakmicu ove sezone, dao 3 gola i imao asistenciju. A igra taraba Tahirović, igra Malić koji nije igrao, još na izmisljenoj poziciji, igra još igrača na krivim pozicijima jer kockar proba, vrti itd. On pred vrlo bitnu utakmicu trenira strogoću nad našim najboljim desnim bekom koji vidi sad, igra lijevo krilo u utakmici. Lik se bukvalno igra sa pozicijama igrača i njihovim karakterima. Ova današnja djeca nisu djeca iz nekog drugog vakta. Treba znati s igračima, pa od njih napraviti mašine koje jedu i grizu. Dobro je jučer rekao Dogan, pa kako su igrači SM izgledali svježije, jače i bolje u pojedinim momentima, a ljudi amateri.
Huseinbasic je igrao vec vise utakmica za repku, i meni je bolji Tahirovic. Jednostavno, bolji igrac i razumijem Barbareza.
Ovo govorim na osnovu utakmica repke koje su igrali. Meni je Tahirovic bolji od Sunjica....Sunjic je sa loptom za Njemacke 3. lige.
Zasto da Dedic ne igra lijevo krilo? Mislim, ja ga mozda nebi koristio tu....ali mogu vidjeti logiku. Iako je prirodno bek, tip je bolji na lkrilu, nego i jedno nase kriloDedic mozda zeli igrati to mjesto.... I ako imas recimo Gazibegovica i Kolasinca, koji su dobri igraci, zar nije bolje staviti Dedica na krilo, kako nebi morao Gazibegovica na klupu? Bolje on da igra, nego neko krilo koje je losije od Dedica...Nadam se da razumijes sta mislim.
Zasto vam toliko smeta da je Dedic na krilu?
Dedicev najveci kvalitet na beku je ofanzivna igra, i kad to pomijesas sa losim stoperima, onda vidis da je bolje da igra vise ofanzivno, ako imas dobru zamjenu, kao sto je recimo Gazibegovic.
Ovaj mali Malic je pokazao da nije los protiv Rumunije, ali koliko cujem ne igra u klubu, i zato je juce bio onako los....I mali juce nije trebao igrati
- zecko_kupuz
#485 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Nakon najnovijeg odlaska zaključak dana je - Barbarez ne voli dugačka prezimena.
Hajradinoviću, pazi se.
A što se čudite što momcima miješa pozicije, pa i sam je, kao napadač, završio igrajući libera pod Bakom Sliškovićem. To su pragmatična rješenja koja mase ne razumiju.
A što se čudite što momcima miješa pozicije, pa i sam je, kao napadač, završio igrajući libera pod Bakom Sliškovićem. To su pragmatična rješenja koja mase ne razumiju.
-
Adobeg
#486 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Kao fol nije psihicki spreman nesto se mora reci,znaci raste spisak koji nece da igraju pod ovim vodstvom Ahmedhodzic, Hadzikadunic,Bajraktarevic,Huseinbasic... nismo Brazil da imamo igraca na bacanje,sve se dogovorom moze postici,samo treba imati volje.
-
Osmi Socrates
#487 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Džeko će izgleda sam izaći na teren protiv Slovenije. I u tom slučaju moglo bi biti neriješeno.
- Edin H.
#488 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Hadžiahmetović.
Ne može baš sve, ali može mnogo To i jeste uloga selektora da motivira, balansira i okupi najbolje.
Ukoliko se plasiramo moraju igrati najbolji, a ne samo podobni, jer u jačoj konkurenciji slijedi potop i ofiranje.
- luckylaka
#489 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Osmi Socrates wrote: ↑08/06/2025 15:06 Džeko će izgleda sam izaći na teren protiv Slovenije. I u tom slučaju moglo bi biti neriješeno.
Sergej Barbarez će u tom duelu biti bez Edina Džeke, Ermina Bičakčića, Ivana Šunjića, Ermedina Demirovića, Stjepana Radeljića i Martina Zlomislića. Džeko, Bičakčić, Šunjić i Demirović su pošteđeni zbog umora, dok su Radeljić i Zlomislić povrijeđeni
- Silvester071
#490 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Ali najjače je PSIHIČKI nije spreman...jebo majku ko da se u jamu rudnika u Brezi treba prvi put spustiti u životu pa ono nije spremno psihički...
Na stranu sve i Barbarez i ovi oko njega su tarabe ali 95 % igrača u repki je totalna talašika, realno za 3-4 mjesto u ovoj grupi, što ce kraju kvalifikacija biti...i jos pride nikakvog timskog duha, zajedništva, on se našao ko uvrijedjena mlada što ne igra pa naprasno psihički nije spreman, onaj klinjo iz PSV-a što se sam traži u ton klubu, skida zastavu itd...itd...glupljih a popularnijih sportista u globalu od fudbalera nema.
Najjače su mi one presice i jos bezvezniji novinari sa istim pitanjima, kakva je atmosfera? I onda taj neki koji dodje na press, isti odgovori, nikada bolja, bla bla, ni smislenih pitanja od naših kvazinovinara a o odgovorima da ne pišem, generalno, nevezano za ovu jucerašnju bruku.
A o jučerasnjom bruki ne trošiti previse, Braco gumena glava sa Vrbanjušom bi ih glat dobio a ne ovi "reprezentativci" jučer
Na stranu sve i Barbarez i ovi oko njega su tarabe ali 95 % igrača u repki je totalna talašika, realno za 3-4 mjesto u ovoj grupi, što ce kraju kvalifikacija biti...i jos pride nikakvog timskog duha, zajedništva, on se našao ko uvrijedjena mlada što ne igra pa naprasno psihički nije spreman, onaj klinjo iz PSV-a što se sam traži u ton klubu, skida zastavu itd...itd...glupljih a popularnijih sportista u globalu od fudbalera nema.
Najjače su mi one presice i jos bezvezniji novinari sa istim pitanjima, kakva je atmosfera? I onda taj neki koji dodje na press, isti odgovori, nikada bolja, bla bla, ni smislenih pitanja od naših kvazinovinara a o odgovorima da ne pišem, generalno, nevezano za ovu jucerašnju bruku.
A o jučerasnjom bruki ne trošiti previse, Braco gumena glava sa Vrbanjušom bi ih glat dobio a ne ovi "reprezentativci" jučer
- Edin H.
#491 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Treba razmisli da postavimo Jasmina ili Mirzu Hatića za selektora da vidimo da li će igrači biti psihički spremni i da li će biti otkaza.
- Thorgerson
#492 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Jedina sreca je sto do nastavka kvalifikacija ima vremena da igraci i navijaci zaborave ovo.
Najjace su izjave englezi isto dobili 1 - 0 slabasnu andoru. Englezi koji od prije nove ere nisu propustili nijedno veliko takmicenje jbt.
Nisam gledao engleze, ali sam siguran da su rutinski dozirali i odigrali.
Mi jucer nismo to uradili. Mi smo nasrtali, pokusavali, ali nije islo. Nismo mi dozirali taman toliko da dobijemo SM. Bukvalno smo samo zahvaljujuci Dzeki i njegovom iskustvu upisali tu pobjedu.
Demirovic i Bazdar ili hodzi, popu, ne znam..negdje nek odu. Onako biti bezopasan je stvarno umijece.
Jel Demirovic shvata da ne mora driblati prije suta. Bezveze je u par navrata mrljavio sa loptom, umjesto da osuta na gol. Ako ne mozes sutnuti sa 15-16m koji qrac se bavis fudbalom.
Zalosno je samo to sto od ovih trenutno mladih igraca niko nece ni blizu napraviti karijeru kao Dzeko, Pjanic, Misimovic itd. Tesko. Ja to ne fkt ne vidim. Daj boze da grijesim.
Najjace su izjave englezi isto dobili 1 - 0 slabasnu andoru. Englezi koji od prije nove ere nisu propustili nijedno veliko takmicenje jbt.
Nisam gledao engleze, ali sam siguran da su rutinski dozirali i odigrali.
Mi jucer nismo to uradili. Mi smo nasrtali, pokusavali, ali nije islo. Nismo mi dozirali taman toliko da dobijemo SM. Bukvalno smo samo zahvaljujuci Dzeki i njegovom iskustvu upisali tu pobjedu.
Demirovic i Bazdar ili hodzi, popu, ne znam..negdje nek odu. Onako biti bezopasan je stvarno umijece.
Jel Demirovic shvata da ne mora driblati prije suta. Bezveze je u par navrata mrljavio sa loptom, umjesto da osuta na gol. Ako ne mozes sutnuti sa 15-16m koji qrac se bavis fudbalom.
Zalosno je samo to sto od ovih trenutno mladih igraca niko nece ni blizu napraviti karijeru kao Dzeko, Pjanic, Misimovic itd. Tesko. Ja to ne fkt ne vidim. Daj boze da grijesim.
- Porodice Foht
#493 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Ne znam sta je tom momku iz Kelna, ali sve mi se cini da ce Barba rastjerati pola ekipe a ostat ce Mujakic, Malic, Tahirovic i tako … 
-
Lug
#494 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Ahmethozic,Hadzikadunic,Gazibegovic,Huseinbasic .. ima ih jos nezadovoljnih. Nije sve do njih.Silvester071 wrote: ↑08/06/2025 15:16 Ali najjače je PSIHIČKI nije spreman...jebo majku ko da se u jamu rudnika u Brezi treba prvi put spustiti u životu pa ono nije spremno psihički...
- Silvester071
#495 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Slažem se naravno, svaka priča ima dvije strane medalje nego sam generalno pisao oko "svega".Lug wrote: ↑08/06/2025 15:29Ahmethozic,Hadzikadunic,Gazibegovic,Huseinbasic .. ima ih jos nezadovoljnih. Nije sve do njih.Silvester071 wrote: ↑08/06/2025 15:16 Ali najjače je PSIHIČKI nije spreman...jebo majku ko da se u jamu rudnika u Brezi treba prvi put spustiti u životu pa ono nije spremno psihički...
Ali ne mogu da svarim da Edin nije ušao mi ne bi u stanju bili dobiti San Marino, katastrofa
- luckylaka
#496 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Meni je ovo interesantno
Barbarez: Dok sam ja ovdje nećemo potcijeniti nikoga, protiv San Marina najjači sastav
29.05.2025.
I onda pocnes bez Dzeke i Dedica.Pa jebem ga forsiraj najbolje od pocetka pa makar prvo poluvrijeme da rijesis utakmici a onda ih odmaraj
Barbarez: Dok sam ja ovdje nećemo potcijeniti nikoga, protiv San Marina najjači sastav
29.05.2025.
I onda pocnes bez Dzeke i Dedica.Pa jebem ga forsiraj najbolje od pocetka pa makar prvo poluvrijeme da rijesis utakmici a onda ih odmaraj
- Edin H.
#497 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Ništa ne bi napravili da je Džeko počeo, najkorisniji je za super sub-a kad se protivnički igrači umore.
Dedić je zahvaćen stegovnim mjerama.
- Laplace
#498 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Puštati mu snimak i tjerati da gleda dok mu (a i ostalima) ne pozli. Nije eurogol, ali je čist primjer kako se to radi; jednostavno, smireno i rutinski. A ne pogubiti se k'o Hadžir au grahi protiv najslabije reprezentacije svijeta. Kako će to izgledati protiv Austrije?
- dječak sa šibicama
#499 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Od cijelog kadra, najbolji igrac i jedina zvijezda pred penzijom a od ostalih, iole bolji klubovi se zanimaju za Dedica, Seju i Demirovica.
Od stopera jedini zanimljiv Muharemovic hajd recimo da je Sasuolo solidna ekipa on mlad perspektivan. Ostali prosjecni igraci, ili ni to, Katic Barisic Mujakic Radeljic.
Vezni red bez ijednog fantaziste, Sunjic je trkac i to mu je sav kvalitet. Tahirovic je menadzerski proizvod ocigledno, Gigovic solidan, Huseinbasic je u Kelnu pa moras ga cuvati ako je vec poprdljiv. Saric, Burnic, Hajradinovic su rang Katica Barisica itd.
Napad, Demirovic i Dzeko, ostali tankosava. Najvise igraca rang cvajte, austrije, druge talijanske, cipar, svedska. Navijaci su nerealni.
Od stopera jedini zanimljiv Muharemovic hajd recimo da je Sasuolo solidna ekipa on mlad perspektivan. Ostali prosjecni igraci, ili ni to, Katic Barisic Mujakic Radeljic.
Vezni red bez ijednog fantaziste, Sunjic je trkac i to mu je sav kvalitet. Tahirovic je menadzerski proizvod ocigledno, Gigovic solidan, Huseinbasic je u Kelnu pa moras ga cuvati ako je vec poprdljiv. Saric, Burnic, Hajradinovic su rang Katica Barisica itd.
Napad, Demirovic i Dzeko, ostali tankosava. Najvise igraca rang cvajte, austrije, druge talijanske, cipar, svedska. Navijaci su nerealni.
-
Lug
#500 Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Mi definitivno trebamo boljeg trenera, po mogucnosti nekog Talijana, starijeg dokazanog kao sto su Albanci radili. Ali mi nije jasno, sta rade oni oko Barbe, savjetnici ili sta su vec.. isto dokazani fudbaleri.. ali repka nema ni glave ni repa niti kakve igre, taktike, prenosa lopte, svi na pogresnim mjestima, stranama, a zatim osipanje talenata i to moze biti problem u buducnosti, kad novi talenti uvide kakav odnos se ima prema vec otpisanim igracima. Medju igracima se ne osjeti hemija ni sekunde. Ali sve je do trenera i ekipe oko njega.