Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote: ↑21/11/2024 12:05
Ja kupio ovaj prije neka dva mjeseca ($30) mogu reci da sam zadovoljan pravo. Radi na suho/vlazno, ima ovaj jedan nastavak koji se podešava od 1-5 dužina, praktično je jer ne treba 5 različitih pa turaj/vadi ovako turi jedan okreni krug na željenu dužinu i udri. Bez tog nastavka skida do kože. I onda još ‘glava’ ide u svim smjerovima, kad ideš od brade prema vratu npr prilagođava se. Uglavnom, super mašinica za te pare
Imam taj i kako vrijeme prolazi sve manje zadovoljan. Brijači/noževi se brzo potroš i onda lako poderu kožu na a sa nastavkom teško jednako brijati. Bude jedno mjesto duža brada, na drugom kraća. Do***** onda i uzmeš brijač na kraju.
Ja taj trimer namjeravam kupiti ili da uzmem opet neku masinicu za sisanje ali manju? Ali neka je druga serija trimera je ovoga, nije isti kao ovaj na slici. Ovaj je od 100 KM sta sam gledao i mogu mu se mijenjati glave. Krecu im se ovdje u Zenici cijene od 80 KM do 120 KM.
Razlicite verzije. A masinica manjih ima od 25 do 50 KM.
Dobra po izgledu je, i moja ova stara je Filips i oko 5 godina mozda i vise je stara. Ne brije kao nekad. Vjerovatno otupila. Kontam nju u Frizerland na ostrenje itd i za sisanje povremeno, a za brijanje uzet neki trimer ili novu ali manju masinicu od ove sta imam sada.
Rugafet wrote: ↑21/11/2024 12:05
Ja kupio ovaj prije neka dva mjeseca ($30) mogu reci da sam zadovoljan pravo. Radi na suho/vlazno, ima ovaj jedan nastavak koji se podešava od 1-5 dužina, praktično je jer ne treba 5 različitih pa turaj/vadi ovako turi jedan okreni krug na željenu dužinu i udri. Bez tog nastavka skida do kože. I onda još ‘glava’ ide u svim smjerovima, kad ideš od brade prema vratu npr prilagođava se. Uglavnom, super mašinica za te pare
Imam taj i kako vrijeme prolazi sve manje zadovoljan. Brijači/noževi se brzo potroš i onda lako poderu kožu na a sa nastavkom teško jednako brijati. Bude jedno mjesto duža brada, na drugom kraća. Do***** onda i uzmeš brijač na kraju.
A šta znam. Da je sad nešto wow nije, da sam razočaran i nisam. Samo mi krivo izgubio sam onaj nastavak sto se podešava dužina.
@Sanjarko kolega moj dobri. Jbg šta da ti kažem. Ja imam gustu bradurinu, sad kako je kod tebe ne znam. Možda bi trimer radio poso. Opet je za brijanje bolji (barem ovaj sa slike) od mašinice
Rugafet wrote: ↑08/06/2025 19:05
A šta znam. Da je sad nešto wow nije, da sam razočaran i nisam. Samo mi krivo izgubio sam onaj nastavak sto se podešava dužina.
@Sanjarko kolega moj dobri. Jbg šta da ti kažem. Ja imam gustu bradurinu, sad kako je kod tebe ne znam. Možda bi trimer radio poso. Opet je za brijanje bolji (barem ovaj sa slike) od mašinice
Gusta je pravo, i kosa isto tako. Ali ova moja masinica je do sada radila svoj posao. Ali sve teze, ostarila i otupila. Vidim i mozda ga uzmem. Steta sto nedavno na otvaranju radnje ne uze, bio popust, mislim 10% da je bio.
Philips one vlade je najbolja stvar sto je izmišljena za muskarca . Traju dugo nastavci i ima verzija nekih 6-7. Uopste nema iritacije kao sa običnim brijacima
madesa wrote: ↑09/06/2025 00:12
Philips one vlade je najbolja stvar sto je izmišljena za muskarca . Traju dugo nastavci i ima verzija nekih 6-7. Uopste nema iritacije kao sa običnim brijacima
Može li se glava brijati s njim? Šta preporučujete od ovih jednokratnih za brijanje glave? Gillette? Wilkinson? Bic?
Može li se glava brijati s njim? Šta preporučujete od ovih jednokratnih za brijanje glave? Gillette? Wilkinson? Bic?
corolla02 wrote: ↑09/06/2025 01:01
M3, neprevazidjen, meni bar
imam i trimmer naravno za ovo il ono, onaj sa vacuumom opcijom
Mach 3 j3e poskupio 100 % kod nas, a za isto toliko izgubio kvalitet...
Svugdje je izgubio kvalitet, jos uvijek ga koristim, valjda moc navike ipak je 20 godina u ruci. Ali se sjecam da je prije mogao trajati jako dugo, danas vise ne
Predi na DE.... Puno jeftinije i efikasnnije, samo se treba naviknuti
Rugafet wrote: ↑08/06/2025 19:30
Hehe bas sam juce gledao taj F4. $39 kosta. Kako se pokazao?
Meni jako dobar. Imam i rotacioni Philips generaciju 3000, nije mu ni blizu. Imam ga nekih 5 godina, može biti i jače, i još je odličan za svakodnevnu upotrebu. Za zaraslije situacije više nije kao što je bio kad je bio nov. Zato tražim glavu.
Gdje je 39, ja sam našao za 51, odnosno 47 za F5? Glava mi je 26, plus dostava 9...
Edit, našao, nisam vidio da je plavi 40.
Nekad davno stari wilkinson protector sa 2 zileta, bio vrh..tacnije prije 25, 26 godina kad sam ga poceo koristiti i onda kao i sve drugo sto valka, ukinu..izbace novu seriju i tako svaku sljedcu, losiju od prethodnih, a cijene odu u nebo.