Serija za sada ok. Zamjerke na trajanje (samo 20 minuta) i na sporedne likove koji su mi onako.
Glavni lik top.
Moderator: _BataZiv_0809
Pa baciću pogled zbog Hawleya, ali mi je vala pun kurac raznih Alien prequela i sequela.Tito_i_Partija wrote: ↑06/06/2025 06:04 I to Alien serija od Noah Hawley, koji je stvorio odlične Fargo i Legion serije.![]()
Znam da će ovo @dale cooper cijenit'.![]()
Crtani FILM, znaci moze
Da, svakako je moglo bolje no svidja mi se sto ide kroz razne istoriske periode.
Ako ti se svidjela ta prva možeš, TB je ista priča samo malo opširnija.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑14/06/2025 11:09 ja gledao 3 body problem, da li gledati i ovu Three - body?
Ok hvalaPeacean wrote: ↑17/06/2025 10:32Ako ti se svidjela ta prva možeš, TB je ista priča samo malo opširnija.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑14/06/2025 11:09 ja gledao 3 body problem, da li gledati i ovu Three - body?

I ja cu, dodan u lajbrari na stremijukaranana wrote: ↑26/06/2025 14:55 haj, iako ima losu ocjenu, dacu slingshotu sansu jer zvuci zanimljivo, tj zvuci mi kao europa report, koji mi je jedan od jacih sf filmova (proporuka).
ne znam kako mi je promakao ispod radara da nikad nisam cuo za slingshot a jaka glumacka postava. kad pogledam javim utiske ovde.
hmmm, znaci da mi debrid nesta serucka. kod mene nema slingshot na stremiu. tj nema strimoval33t wrote: ↑26/06/2025 15:10I ja cu, dodan u lajbrari na stremijukaranana wrote: ↑26/06/2025 14:55 haj, iako ima losu ocjenu, dacu slingshotu sansu jer zvuci zanimljivo, tj zvuci mi kao europa report, koji mi je jedan od jacih sf filmova (proporuka).
ne znam kako mi je promakao ispod radara da nikad nisam cuo za slingshot a jaka glumacka postava. kad pogledam javim utiske ovde.
Ja koristim obični torrentio i radi sve.Filter wrote: ↑27/06/2025 13:11hmmm, znaci da mi debrid nesta serucka. kod mene nema slingshot na stremiu. tj nema strimoval33t wrote: ↑26/06/2025 15:10I ja cu, dodan u lajbrari na stremijukaranana wrote: ↑26/06/2025 14:55 haj, iako ima losu ocjenu, dacu slingshotu sansu jer zvuci zanimljivo, tj zvuci mi kao europa report, koji mi je jedan od jacih sf filmova (proporuka).
Mislim da je:karanana wrote: ↑27/06/2025 21:39 evo i ja bas upravo pogledo.
nako, ja bih bio blizi ocjeni imdb-a nego labudanovoj 10/10. od mene mu je 6/10. gledljiv, donekle predvidiv, tamo vamo gore dole, vako je nako je....
valjda sam skonto kraj....je li:ako sam skonto kraj ko sto je gore u spoileru, onda po meni film ima i par rupa. i nerviro me je casey aflakov glas za ne povjerovat. ko marlon brando u kumu.SpoilerShowtrojica su u brodu, on je sve haluciniro, cak i ono kad je kompjuter reko da je john franks nash jedini clan posade broda?