Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

vee-jay

#33501 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

SaPnA wrote: 07/06/2025 13:45
vee-jay wrote: 07/06/2025 13:30 Ajajaj, kako SDA-ovce peru Zeljkicu

Izgleda u pozadini se radi na novoj koaliciji: HDZ-SNSD-SDA-DF

A posto je SDA izgubila Federalnu - sada ponovo kupuju Avaz :D :D :D
Diskreditujes se sa tim trolanjem, ne mogu te shvatiti ozbiljno sve dok navijacki-stranacki komentarises politicka desavanja. Probaj ovako, da ti vise ne bude bitno ko izvodi radove nego da ti bude bitno sta je taj neko uradio u svom mandatu bez obzira ko se nalazio tu. Trojka je trenutno na vlasti, nisam ih birao, ali spletom okolnosti, demokratijom, nazovi to kako hoces, su postali predstavnici i menei meni slicnih, i tebe i tebi slicnih. Razlika je u tome sto ja kad vidim da je nesto pogresno i da vodi nicemu ili necem gorem to mogu reci a ti ne mozes, jer kako sam vec rekao, navijacki-stranacki…
ne znam, jos te trazim ovdje na slici - nekako ste svi isti :D

Image
Hakiz

#33502 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 15:25
palermo wrote: 07/06/2025 15:22
tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 15:18

Palermo u jos jednom moleraju i relativiziranju stvari koje su se desile haj posteno odgovori smatras li da li ijedna osoba bi trebala doci na proslavu bajrama da je ovo rekla za muslimane i bosnjake
- da su teroristi i podrzavaoci hamasa
- i da u Srebrenici nije bio genocid

Al jah napad na naseg smušenog reisa istog onog koji je bio smusen kad je zenio berlinskog makroa u džamiji u kojoj je sama IZ zabranila vjenčanja, te u istoj dzamiji gdje se postavio VIP konopac, te ovo sada stas jadan namjestilo mu :zzzz:

Jedan od boljih dokaza da sam ja u pravu je tvoja angaziranost na ovoj temi.
Moja angaziranost nema nikakve veze s tim da je ovo šamar u lice svakom Bošnjaku koji drzi do sebe i to na najsvetiji praznik od strane onog koji bi trebao da bude duhovni vodja i zvijezda vodilja citavog naroda a ne potrcko i bot jedne stranke
Baš svakom Bošnjaku?

Hoćeš reći da svi Bošnjaci moraju biti muslimani?

To automatsko smještanje u kutije, ili po naški u torove, nas i upropaštava.
SaPnA

#33503 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaPnA »

tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 15:18

Palermo u jos jednom moleraju i relativiziranju stvari koje su se desile haj posteno odgovori smatras li da li ijedna osoba bi trebala doci na proslavu bajrama da je ovo rekla za muslimane i bosnjake
- da su teroristi i podrzavaoci hamasa
- i da u Srebrenici nije bio genocid

Al jah napad na naseg smušenog reisa istog onog koji je bio smusen kad je zenio berlinskog makroa u džamiji u kojoj je sama IZ zabranila vjenčanja, te u istoj dzamiji gdje se postavio VIP konopac, te ovo sada stas jadan namjestilo mu :zzzz:

Moja angaziranost nema nikakve veze s tim da je ovo šamar u lice svakom Bošnjaku koji drzi do sebe i to na najsvetiji praznik od strane onog koji bi trebao da bude duhovni vodja i zvijezda vodilja citavog naroda a ne potrcko i bot jedne stranke
Jesi uopste musliman? Znas za kaznu grijeha ogovaranja? :oops: uhvatio se Kavazovica a ne znas ni sam da citav dan ces da radis dobra djela koja ce njemu da budu upisana :oops:
Cinjenica je da je Kavazovic jedan od rijetkih koji ima pristup svim bosnjackim politicarima, ako je to losa stvar u trenutku kad je svakako jedinstvo svih bosnjackih stranaka mozda i jedini nacin da se sacuva drzava, onda…ne znam.
ljubijankic

#33504 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

palermo wrote: 07/06/2025 15:05
Prpa.ba wrote: 07/06/2025 14:05 Ne mora se biti trojkaski bot da ti se zgadi Cvijanovicka kao headliner bajramskog prijema, dovoljno je tek zrno dostojanstva i ponosa.
Ovo je samo jedan u nizu koordiniranih napada na ljude koji imaju sposobnost I moc da okupe Bosnjake. Vec vidjeno u proteklih par godina. To sto neki jednostavno to ne shvataju je nazalost nas usud

Zeljka je tu nebitna, poseno u kontekstu u kojem se potegla ova tema odnosno napad na Reisa Kavazovica
Čovjek okupio 1000 godina teško robije i mi trebamo podržavati to? Pravo muslimanski, po susretu :bih:
tramvajtrojka

#33505 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

SaPnA wrote: 07/06/2025 15:36

Jesi uopste musliman? Znas za kaznu grijeha ogovaranja? :oops: uhvatio se Kavazovica a ne znas ni sam da citav dan ces da radis dobra djela koja ce njemu da budu upisana :oops:
Cinjenica je da je Kavazovic jedan od rijetkih koji ima pristup svim bosnjackim politicarima, ako je to losa stvar u trenutku kad je svakako jedinstvo svih bosnjackih stranaka mozda i jedini nacin da se sacuva drzava, onda…ne znam.
Evo mu moji kiramen katibin meleci nek mu rade overtime upisivajuci dobra djela, al ga to nece oprati da je na sred Kovača gdje leze najveći sehidi i heroji nasega naroda u centralu islamske zajednice na najsvetiji praznik svakom muslimanu, doveo osobu koja te iste bosnjake muslimane naziva teroristima i koja je negatorica genocida nad tim istim muslimanima prema njezinim rijecima to je bio Događaj :roll:

Shvacate li vi sta pravdate i koga
SaPnA

#33506 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaPnA »

tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 15:51

Evo mu moji kiramen katibin meleci nek mu rade overtime upisivajuci dobra djela, al ga to nece oprati da je na sred Kovača gdje leze najveći sehidi i heroji nasega naroda u centralu islamske zajednice na najsvetiji praznik svakom muslimanu, doveo osobu koja te iste bosnjake muslimane naziva teroristima i koja je negatorica genocida nad tim istim muslimanima prema njezinim rijecima to je bio Događaj :roll:

Prvo mi reci da li zelis da se reis petlja u politiku ili ne?
tramvajtrojka

#33507 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

SaPnA wrote: 07/06/2025 15:55
tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 15:51

Prvo mi reci da li zelis da se reis petlja u politiku ili ne?
Image

Da si ti ziv i zdrav vidi se da da si ti odavno prespavao sto sta pa Reis se petlja u politiku vec nekoliko godina i otvoreno silji za jednu stranu političkog spektra
vee-jay

#33508 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

meni licno - Zeljka kao Zeljka (kao i to sta i kome je ona pisala/pricala) je manje-vise nebitna

ali ovdje je rijec o pozivanju de facto separatistickog SNSDa u trenutku kada ta stranka vrsi najjaci udar na drzavu BiH i njene institucije od rata, kada ne dozvoljava rad drzavnih institucija na 49% drzave i kada joj je sef bjegunac od pravde.

to bi se u zdravoj - normalnoj - drzavi -- pogotovo jer je rijec o ne-politickoj instituciji koja zakonima nije primorana na spustanje u blato -- moglo karakterizovati kao izdaja drzave.

ovako - posto je BiH takva kakva je - ovo je samo dokumentacija nove koalicije u nastajanju: SDA+DF+SBB+SNSD

jedino pitanje je: hoce li/kada ce im se i HDZ pridruziti.

I od mene ovaj put OGROMNI THUMBS UP Becirovicu koji nije dosao na poziv - vjerovatno znajuci da ce Zeljka biti tu
:thumbup: :thumbup:
last mohicans

#33509 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

Kako znamo da je reis zvao Zeljka, ja koliko znam zvanice, političari,umjetnici, diplomatski kor i svi viđeniji dolazi na bajarmski prijem. Ne vjerujem da ih se zove ponaosob.
tramvajtrojka

#33510 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

last mohicans wrote: 07/06/2025 16:05 Kako znamo da je reis zvao Zeljka, ja koliko znam zvanice, političari,umjetnici, diplomatski kor i svi viđeniji dolazi na bajarmski prijem. Ne vjerujem da ih se zove ponaosob.
idu pozivnice iz njegovog kabineta da je tako kao sto pricas uz nekog ambasadora bi stajali omco i maca diskrecija :-)

Kako god ovo je veliki samar i sramota svakom patrioti i vjerniku
elcaliente

#33511 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by elcaliente »

Ne znam je li se vec komentarisalo ovdje.

Dodik je na put u Madzarsku otisao u koloni od 4 auta, preko granicnog prelaza Gradiska i tu se vratio u RS.
Granicnoj policiji Hrvatske je najavljen prelazk VIP kolone sa diplomatskim paososima i otvorena je VIP traka.
Do sada sve reguralno i u skladu sa procedurama.

Iz ovog saznajemo da entitet komunicira za drugim drzavama i najavljuje prelaske a ne institucije BiH.
Jedino ako neka institucija BiH nije znala za sve i obavila taj posao, mada to bi onda bas bilo dno dna.
palermo

#33512 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

vee-jay wrote: 07/06/2025 16:02 meni licno - Zeljka kao Zeljka (kao i to sta i kome je ona pisala/pricala) je manje-vise nebitna

ali ovdje je rijec o pozivanju de facto separatistickog SNSDa u trenutku kada ta stranka vrsi najjaci udar na drzavu BiH i njene institucije od rata, kada ne dozvoljava rad drzavnih institucija na 49% drzave i kada joj je sef bjegunac od pravde.

to bi se u zdravoj - normalnoj - drzavi -- pogotovo jer je rijec o ne-politickoj instituciji koja zakonima nije primorana na spustanje u blato -- moglo karakterizovati kao izdaja drzave.

ovako - posto je BiH takva kakva je - ovo je samo dokumentacija nove koalicije u nastajanju: SDA+DF+SBB+SNSD

I od mene ovaj put OGROMNI THUMBS UP Becirovicu koji nije dosao na poziv - vjerovatno znajuci da ce Zeljka biti tu
zar nije ovo poziv predsjednici drzave BiH ???
vee-jay

#33513 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

palermo wrote: 07/06/2025 16:13
vee-jay wrote: 07/06/2025 16:02 meni licno - Zeljka kao Zeljka (kao i to sta i kome je ona pisala/pricala) je manje-vise nebitna

a ona to odjednom vise nije SNSD?

gdje skijas da ponovi onu svoju kako Bosnjaci uvijek spasavaju Dodika cak i kad mu stranci okrenu ledja. :D
vee-jay

#33514 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

elcaliente wrote: 07/06/2025 16:12 Ne znam je li se vec komentarisalo ovdje.

Dodik je na put u Madzarsku otisao u koloni od 4 auta, preko granicnog prelaza Gradiska i tu se vratio u RS.
Granicnoj policiji Hrvatske je najavljen prelazk VIP kolone sa diplomatskim paososima i otvorena je VIP traka.

Iz ovog saznajemo da entitet komunicira za drugim drzavama i najavljuje prelaske a ne institucije BiH.
Jedino ako neka institucija BiH nije znala za sve i obavila taj posao, mada to bi onda bas bilo dno dna.
i onda se prica kao BiH nije Kipar ... pa nije gori smo od Kipra 1000% :lol:
ljubijankic

#33515 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

vee-jay wrote: 07/06/2025 16:29
palermo wrote: 07/06/2025 16:13

a ona to odjednom vise nije SNSD?

gdje skijas da ponovi onu svoju kako Bosnjaci uvijek spasavaju Dodika cak i kad mu stranci okrenu ledja. :D
Ma treba smiriti tenzije, razgovarati sa svima. Osim kada trojka razgovara sa SNSDom jer je to izdaja :bih: :bih:
last mohicans

#33516 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 16:07
last mohicans wrote: 07/06/2025 16:05 Kako znamo da je reis zvao Zeljka, ja koliko znam zvanice, političari,umjetnici, diplomatski kor i svi viđeniji dolazi na bajarmski prijem. Ne vjerujem da ih se zove ponaosob.
idu pozivnice iz njegovog kabineta da je tako kao sto pricas uz nekog ambasadora bi stajali omco i maca diskrecija :-)

Baš ću provjeriti sa momkom koji je radio u kabinetu. Mozda su pozvani svi članovi predsjednistva. Mi nismo kao oni, niti cemo ikada biti, ja to ne vidim kao flop. Neka je došla krava da vidi ko smo i šta smo. Da nismo mrzitelji svega srpskog, da smo tolerantni i dostojanstveni.
Prpa.ba

#33517 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

palermo wrote: 07/06/2025 15:05 Ovo je samo jedan u nizu koordiniranih napada na ljude koji imaju sposobnost I moc da okupe Bosnjake. Vec vidjeno u proteklih par godina. To sto neki jednostavno to ne shvataju je nazalost nas usud

Zeljka je tu nebitna, poseno u kontekstu u kojem se potegla ova tema odnosno napad na Reisa Kavazovica
Meni Zeljka na tom mjestu nije nebitna.

Njeno prisustvo pokazuje stavove i politiku jednog od ljudi koji svojom pozicijom ima priliku da okuplja Bosnjake. Normalizovano je sjediti sa bastinicima genocida i akterima u raspadu bivse BiH. I Kavazovicu, i Konakovicu. Nas usud je i to.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#33518 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

SaPnA wrote: 07/06/2025 14:12
Chmoljo wrote: 07/06/2025 14:00
SaPnA wrote: 07/06/2025 13:06 Note to myself, vikendom ujutro, bar do podne, izbjegavati forum jer je skup sarajevskih besposlicara, trolova, tramvaja :skoljka: i partijskih likova koji brane trojku po svaku cijenu , a ne bi da nemaju koristi garant :lol:
kakvi te kompleksi drmaju prema sarajevu? ako si iz sapne, de ti to sa tuzlanskim komunjarama razriješi, ako te žulja lokal patriotski iman.
Apsolutno nikakvi, prije da vecina ovdje ima gods complex samo zato sto su iz sarajeva i toboze samo oni znaju sta je dobro za Bosnu i Hercegovinu. Vrlo je tesko to ne primijetiti.
Pa vidiš da te drmaju. Samo mislis da su drugi krivi zbog toga.
tramvajtrojka

#33519 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 07/06/2025 16:37
palermo wrote: 07/06/2025 15:05 Ovo je samo jedan u nizu koordiniranih napada na ljude koji imaju sposobnost I moc da okupe Bosnjake. Vec vidjeno u proteklih par godina. To sto neki jednostavno to ne shvataju je nazalost nas usud

Meni Zeljka na tom mjestu nije nebitna.

Njeno prisustvo pokazuje stavove i politiku jednog od ljudi koji svojom pozicijom ima priliku da okuplja Bosnjake. Normalizovano je sjediti sa bastinicima genocida i akterima u raspadu bivse BiH. I Kavazovicu, i Konakovicu. Nas usud je i to.
Image

sav kapacitet naseg naroda stao u jednu sliku :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#33520 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

Romanija wrote: 07/06/2025 14:56
Chmoljo wrote: 07/06/2025 14:00
SaPnA wrote: 07/06/2025 13:06 Note to myself, vikendom ujutro, bar do podne, izbjegavati forum jer je skup sarajevskih besposlicara, trolova, tramvaja :skoljka: i partijskih likova koji brane trojku po svaku cijenu , a ne bi da nemaju koristi garant :lol:
kakvi te kompleksi drmaju prema sarajevu? ako si iz sapne, de ti to sa tuzlanskim komunjarama razriješi, ako te žulja lokal patriotski iman.
E nek' si mu reko, u dzematu Sapna, Buzim, Zenica, Saraj'vo, sve je to u pet deka. Nekad pomislim za sta sam se koji klinac borio, od Kantona Sarajevo napraviti drzavu, hurmase izbaciti iz politike bilo kojom koalicijom, pa nek se uzjebavaju sa Zapadnim Srbijancima i HZHBovcima na ostatku BiH. Proveo sam neko vrijeme 93 i 94 na teritoriji OG Bosna i u Tuzli, nikad na nas ovako nisu gledali, kantonizacija nam je napravila veci belaj nego genocidna sumska.
Ma svaka druga: Sarajevo, Sarajlije, bla bla. On zna odakle je ko i serucka. Kada je bila rasprava o ponderu u parlamentu, tu se mogao vidjeti sav jed prema Sarajevu.

Bilo je odvratno cuti neke stvari, tipa da Sarajevo gorazdu uzima danak u krvi.

Cisti kompleksi.
Sanjarko

#33521 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sanjarko »

Ne znam sta ste ocekivali? Da je marsnu ili sta vec? Ne bi me iznenadilo da je bahnula kao i Dodik na otvaranju Ferhadije ne znam kada tacno ili cega vec ima prije oko 2 ili 3 godine.
Romanija

#33522 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Romanija »

Zar oni nije otisao svojim E7-GPS?
HelaS

#33523 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by HelaS »

Romanija wrote: 07/06/2025 18:43

Zar oni nije otisao svojim E7-GPS?
Trenutno je u Višegradu, u Andrić Gradu, i on i Višković
Rothmans

#33524 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rothmans »

Dje je Konakovic da ga apsi ?
Koja karikatura neopjevana zajedno sa ostalim fgr ublehasima :lol:
Styling

#33525 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

last mohicans wrote: 07/06/2025 16:35
tramvajtrojka wrote: 07/06/2025 16:07

Baš ću provjeriti sa momkom koji je radio u kabinetu. Mozda su pozvani svi članovi predsjednistva. Mi nismo kao oni, niti cemo ikada biti, ja to ne vidim kao flop. Neka je došla krava da vidi ko smo i šta smo. Da nismo mrzitelji svega srpskog, da smo tolerantni i dostojanstveni.
Koliko vidim Trojka poslala drugi ešalon.
Post Reply