Da li im stvarno treba još više da se miješaju?tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 21:45A IZ se ne mijesa u politiku inace, a ona je u politici kao so u sastojku vegetesehohari wrote: ↑06/06/2025 21:43Da je nije primio, ispalo bi da smo srbomrsci.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
, sramis li se povratnika u RS-u kojim dns valja zanociti za bajram i zlocinackom brlogu zvanom RS ocekujuci da lole na vrljikama i traktorima ponese ona njihova pjesma uz jednozicani instrument
gledajući ove dvije slike dobro mi i ikako![]()
Plus da se IZ miješa u politiku.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#33376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#33377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
naravno da ne bi. i ona, a pogotovo gedža su imali dovoljno komentara za muslimane (dakle ne bošnjake) da bilo šta da IZ uradi ima aspolutni legitimitet da im kaže - ajde mrš.sehohari wrote: ↑06/06/2025 21:43Da je nije primio, ispalo bi da smo srbomrsci.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
, sramis li se povratnika u RS-u kojim dns valja zanociti za bajram i zlocinackom brlogu zvanom RS ocekujuci da lole na vrljikama i traktorima ponese ona njihova pjesma uz jednozicani instrument
npr. da ne želi da mu sudi sudija musliman.
a nije ni željka gadljiva na to što reis njenog stranačkog kolegu zove vlahom. ali ona je političarka. on je moralni autoritet.
nejse, svakako. šbb kbb.
- Chmoljo
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#33379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne mrzim srbe
Ali mrzim ovakve srbe
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... ici/185334
SDA je najvece zlo koje je zadesilo Bošnjački narod
- PreWiBa
#33380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znam, shvatam šta želiš da kažeš, ali sam mišljenja da je ovo siva zona.Chmoljo wrote: ↑06/06/2025 21:48naravno da ne bi. i ona, a pogotovo gedža su imali dovoljno komentara za muslimane (dakle ne bošnjake) da bilo šta da IZ uradi ima aspolutni legitimitet da im kaže - ajde mrš.sehohari wrote: ↑06/06/2025 21:43Da je nije primio, ispalo bi da smo srbomrsci.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas![]()
a nije ni željka gadljiva na to što reis njenog stranačkog kolegu zove vlahom. ali ona je političarka. on je moralni autoritet.
nejse, svakako. šbb kbb.
Nekako mi se čini da je opet teže njoj prisustovati bajramskom prijemu (u organizaciji IZ?) nego njemu da se slika sa njom.
Nije reis otišao na obilježavanje 9. janura npr.
- Prpa.ba
#33381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakav multietnicki bal vampira kod Reisa, uz par casnih izuzetaka.
Preslika vazecih drustvenih vrijednosti.
- tramvajtrojka
#33382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa ne mogu vise da šilje za jedan spektar i stranu bosnjackog naroda i da hoce realno od sabora islamske zajednice pa nadaljesehohari wrote: ↑06/06/2025 21:47Da li im stvarno treba još više da se miješaju?tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 21:45A IZ se ne mijesa u politiku inace, a ona je u politici kao so u sastojku vegete
jos samo da kace predizborne plakate unutar harema i tjt.

A nije prvi put islamskoj zajednici da nema obraza prema narodu kojem bi trebala biti zvijezda vodilja i gdje ne bi trebala praviti razlike i dodatne razdore u svom korpusu
Bošnjaci danas gube političku platformu koju su imali. Prevo nisu jedine žrtve ovdje. Drugo nisu Srbi napravili genocid. Treće ne možete gospodo Bošnjaci očekivati da će Zapad razumjeti da vi koji pripadate islamskoj vjeroispovijesti da ste žrtve kada širom Evrope rokne neka eksplozija pa pogine određeni broj ljudi ili se neko zaletio automobilom u grupu ljudi da ih ubije i napravi invalidima.
Ako reisu ovo ne smeta onda mi imamo mnogo vecih problema, a očigledno ne smeta kad hladno poziva dodikove izvrsioce radova na kurban bajram
- mk ultra
#33383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije nije siva zona, ovo ti je zelena zona da zelenija ne moze bitisehohari wrote: ↑06/06/2025 21:53Ne znam, shvatam šta želiš da kažeš, ali sam mišljenja da je ovo siva zona.Chmoljo wrote: ↑06/06/2025 21:48naravno da ne bi. i ona, a pogotovo gedža su imali dovoljno komentara za muslimane (dakle ne bošnjake) da bilo šta da IZ uradi ima aspolutni legitimitet da im kaže - ajde mrš.
nejse, svakako. šbb kbb.
Nekako mi se čini da je opet teže njoj prisustovati bajramskom prijemu (u organizaciji IZ?) nego njemu da se slika sa njom.
Sta skinuo srebrenicki cvijet da ne uvrijedi Zeljku?
Nema tih para ni politike ni kurca ni 5tog ni 10tog koji bi me natjerao da onog koji opravdava koljače dovedem na bajramski prijem.
-
HelaS
#33384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Ovo su prirodne stvari, trebamo da posjećujemo jedni druge živeći u BiH. Poštujemo ono što su običaji svakog od konstitutivnih naroda, prisutni smo tu da pošaljemo određenu poruku. Poruka je da svaka porodica koja je u vjeri, da svaki čovjek provede ovaj Bajram i sve dane nakon toga u sreći, veselju i dobrom zdravlju, bez velikih briga i opterećenja. To je ono što je najvažnije - kazala je Cvijanović.
Inače, ovo je prvi put da je član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda došao na prijem kod reisa.
- tramvajtrojka
#33385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Moj Prpa kad se meni ove slike gade kud ces dalje jbt na nos mi izadjose sve one danasnje baklave
Bukvalno narod bez zrna casti i ponosa, obraz kao otirac ispred haustora
- PreWiBa
#33386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znam druže, ne znam.mk ultra wrote: ↑06/06/2025 21:56Nije nije siva zona, ovo ti je zelena zona da zelenija ne moze bitisehohari wrote: ↑06/06/2025 21:53Ne znam, shvatam šta želiš da kažeš, ali sam mišljenja da je ovo siva zona.Chmoljo wrote: ↑06/06/2025 21:48
naravno da ne bi. i ona, a pogotovo gedža su imali dovoljno komentara za muslimane (dakle ne bošnjake) da bilo šta da IZ uradi ima aspolutni legitimitet da im kaže - ajde mrš.
nejse, svakako. šbb kbb.
Sta skinuo srebrenicki cvijet da ne uvrijedi Zeljku?![]()
Nema tih para ni politike ni kurca ni 5tog ni 10tog koji bi me natjerao da onog koji opravdava koljače dovedem na bajramski prijem.
Pitam se i zašto je uopće Cvijanović poslije toliko godina prvi put i došla na taj prijem.
- Chmoljo
#33387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
shvataš, samo je malo teško braniti. poštovanje funkcije umjesto čovjeka je ok dok se igra po poštenim pravilima. ne treba govoriti koliko je udaraca ispod pojasa i najprizemnijih uvreda odaslano na račun, opet kažem, ne bošnjaka, nego muslimana.
pa reis je jutros u svojoj hutbi spomenuo Gazu i njenu patnju. istu Gazu na čijoj patnji Milorad pokušava uzeti jeftine poene po Izraelu na račun istovjetne vjere sa bošnjacima - islama, i na račun izraelskog rasizma prema Palestincima. reis je tu itekako pozvan da kaže koju. međutim, zgodnije je po džematima šiljiti za pravovjerne.
principijelnost paša moj. ne očekujem je od političara, pogotovo u ovakvoj državi. takav političar neće daleko dogurati. ali vjerski predstavnik itekako ima prostora za to.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#33388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo reisovo ugoscavanje zeljke jer nista drugo vec poruka sda da je njihov zagrljaj spreman za snsd.
Kladimo se da ce na sljedecem nekom nebitnog eventu jebati majku becirovicu sto je pozvao zeljku?
Isti ovaj reis i ostala sda botovija
Kladimo se da ce na sljedecem nekom nebitnog eventu jebati majku becirovicu sto je pozvao zeljku?
-
HelaS
#33389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jer je došlo vrijeme za spuštanje tenzija, vjerujem pod snažnim pritiskom PIC-a, a još je moguć i pozitivan drugostepeni signal iz Kraljice Jelene
Vjerujem da ćemo uskoro krenuti naprijed...
-
izvrsni direktor
#33390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
To se pita samo neko ko se pravi blesav i trudi se svim silama da opravda ova sda potezsehohari wrote: ↑06/06/2025 21:58Ne znam druže, ne znam.
Pitam se i zašto je uopće Cvijanović poslije toliko godina prvi put i došla na taj prijem.
- vee-jay
#33391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
kad shvatite da ova drzava ima i druge ljude osim ta tri naroda mozda vam bude lakse u tim mozgicima.laserShow wrote: ↑06/06/2025 19:51kada svhatite da ova drzava ima jos Dva naroda mozda vam bude lakse u tim mozgicima. Do tada se icudjavajte.tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 19:43 E moj reise ni obraza ni postovanja samog sebe i naroda kojeg predstavljas
Bajrambajrecula.
- tramvajtrojka
#33392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
izvrsni direktor wrote: ↑06/06/2025 22:03To se pita samo neko ko se pravi blesav i trudi se svim silama da opravda ova sda potez

Al SDA botine na uzici i mirne na ovaj danasnji event
Preletio brzinski po Twitteru to pozivi na suživot, dogovor, razgovor, neophodnost dogovora tri strane za napredak drzave, nema cvjeta bratstvo i jedinstvo kao zjenica oka nasega
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
izvrsni direktor wrote: ↑06/06/2025 22:03
To se pita samo neko ko se pravi blesav i trudi se svim silama da opravda ova sda potez
-
izvrsni direktor
#33394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zeljko: boga mi sebija, mi se ne volimo, imamo potpuno razlicite stavove o svemu, ali mescini da cemo morati preuzet odgovornost sljedece godine i zajedno sa dodikom u kolaciji.
Sebi ja: sto se mora mora se eto, zvat cemo i fahru, i on je uvijek bio spreman preuzet odgovornost.
- Danguba
#33395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A koja vjerska zajednica nije u politici???tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 21:45
A IZ se ne mijesa u politiku inace, a ona je u politici kao so u sastojku vegete
- SmokingMan
#33396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovakav tretman negatora zločina je teško naći bilo gdje osim kod Bošnjaka. Previše su propustili prilika da se poprave, previše im je dato javnog prostora da potvrđuju ono što zaista jesu.
- mk ultra
#33397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Većinom jesuDanguba wrote: ↑06/06/2025 22:27A koja vjerska zajednica nije u politici???tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2025 21:45
A IZ se ne mijesa u politiku inace, a ona je u politici kao so u sastojku vegete
Ali ova nasa je umjesto da kreira politiku i ustroji narod (kako to druge rade), podanički orjentisana ne Bogu već šefu partije.
Zamisli sad u bilo kojoj drugoj konotaciji, da neki neonacista dođe izraelu za neki jevrejski blagdan? Ili da natanjahua dovedeŝ za bajram u sred gaze... halo jbt
Mislim imaš ti srba koje si mogao i morao zovnuti, ali Cviju NE.
-
HelaS
#33398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zašto Denis Bećirović nije došao na Kovače danas, mogao je stići iz Prijedora i Kozarca
- mk ultra
- Danguba
#33400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
panika.izvrsni direktor wrote: ↑06/06/2025 22:01 Ovo reisovo ugoscavanje zeljke jer nista drugo vec poruka sda da je njihov zagrljaj spreman za snsd.