Kao što je Bob Dylan jednom napisao - "Samo želiš biti na strani koja pobjeđuje."

ako je prototip na ruski način, taj 100% ne radidrug_profi wrote: ↑03/06/2025 22:47Između jedan i max tri, ako su operativni. Jedan od ta dva pod upitnikom A-50 koji je navodno neispravan, i drugi A-100 prototip, ako je uopste funkcionalan.JoseMujica wrote: ↑03/06/2025 17:48nikako da skontam koliko im je tačno ostalo ovih avaksa...jedan ili nijedan![]()
Nije džaba on toliko aktivan na temi, ima on tu upetljane prste
sta znaci trolati? kao doci na temu i lagati, siriti lazne vijesti?Crvene_brigade wrote: ↑04/06/2025 15:27Meni se čini da ti malo trolaš? I dokle su došli? Jesu li se približili prvim utvrđenjima? Koliko mi je poznato ulaze u sivu zonu, ali se ne vraćaju živi u Rusiju.
Ti novi ovdje?Crvene_brigade wrote: ↑04/06/2025 15:27Meni se čini da ti malo trolaš? I dokle su došli? Jesu li se približili prvim utvrđenjima? Koliko mi je poznato ulaze u sivu zonu, ali se ne vraćaju živi u Rusiju.
Hoće li biti kotlićkaranana wrote: ↑04/06/2025 15:39sta znaci trolati? kao doci na temu i lagati, siriti lazne vijesti?Crvene_brigade wrote: ↑04/06/2025 15:27Meni se čini da ti malo trolaš? I dokle su došli? Jesu li se približili prvim utvrđenjima? Koliko mi je poznato ulaze u sivu zonu, ali se ne vraćaju živi u Rusiju.
na oko 20 km su od grada, sto stavlja grad i sve linije u domet dronova i sa optickim kablovima
Dakle, Putinovi fašistički agresori nisu došli ni do prvih pravih utvrđenja. Ako si malo pratio, ova sela su sve vrijeme siva zona, bez stanovništva još od 2022. godine.karanana wrote: ↑04/06/2025 15:39sta znaci trolati? kao doci na temu i lagati, siriti lazne vijesti?Crvene_brigade wrote: ↑04/06/2025 15:27Meni se čini da ti malo trolaš? I dokle su došli? Jesu li se približili prvim utvrđenjima? Koliko mi je poznato ulaze u sivu zonu, ali se ne vraćaju živi u Rusiju.
na oko 20 km su od grada, sto stavlja grad i sve linije u domet dronova i sa optickim kablovima
Kriticnije nego u feb. 2022 vjerujem?
100%. 2022 su krenuli paradno bez nekog konkretnog plana nego ho ruk i skinuce ukri gace kad vide silni oklop. nedefinisane linije, logistika, pozadina....