Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Osmi Socrates
#32001 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ja sam ovaj budžetski deficit (ako Trump pobjedi) predvidio još za vrijeme Trumpove predsjedničke kampanje, dok ste ti i Nazi "Genijalac" još čvrsto i vjerno stajali uz Trumpove guzove. 
- apsidejzi
#32002 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
uh sto je nekog zabolila istina. nit smrdi nit mirise. i ne kontam ovaj fazon sa odgovaranjem bez citiranja. jel to neki strah od konfrontacije. ja nek budem zauzet par sata necu vidjeti odgovor kerce nestati u forumskim pustarama.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
Osmi Socrates
#32004 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To oko (ne)citiranja je princip, da se ne širi demagogija.
Hajd' jednu ponjavu čitavom forumu o tome kako ne trebaju prezirati nadrogiranog Nazija, jer ga je neko namarisao U Bijeloj Kući. Nisi odavno.
Hajd' jednu ponjavu čitavom forumu o tome kako ne trebaju prezirati nadrogiranog Nazija, jer ga je neko namarisao U Bijeloj Kući. Nisi odavno.
- apsidejzi
#32005 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kao sto rekoh, ako si cijelo vrijeme protiv nekog i pises kako ce taj neko pogrijesiti, onda ces biti poput pokvarenog sata. Dva put dnevno ces biti upravu ali ne zato sto si nesto posebno pametan, nego sto je ljudski grijesiti i taj neko koga kritikujes ce prije ili poslije pogrijesiti. Nisi se hvalio kad je Trump dobio avion i milionske ugovore od katara. Nisi se hvalio kad je sredio sa egiptom suecki kanal. Tu si totalno ofulao. Razlika mene i tebe je sto ja pokusavam skontati sta oni pokusavaju postici bez da imam insajderske informacije. Naravno da cu i ja pogrijesiti, ali cu i pogoditi mnogo toga.Osmi Socrates wrote: ↑04/06/2025 06:35 I ja sam ovaj budžetski deficit (ako Trump pobjedi) predvidio još za vrijeme Trumpove predsjedničke kampanje, dok ste ti i Nazi "Genijalac" još čvrsto i vjerno stajali uz Trumpove guzove.![]()
Na kraju krajeva, ja sam zahvaljujuci toj mojoj logici na berzi zaradio svoju netto godisnju platu od kako je Trump na vlasti. Tacnije, zaradio sam dvije ali i izgubio jednu zbog pogresnih ulaganja. Nesto pogodim, nesto profulam. Bitno je pogoditi vise nego ofulati.
Objasnio bih ti jos detaljnije da mozes i ti, al tebi je to mrsko citati i moje postove smatras ponjavama. Tako da, haj ti lijepo spakuj svoju kutiju sa hranom i pravac na posao.
-
Osmi Socrates
#32006 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da tvoje postove smatram ponjavama. Not enough education. Not enough thinking. Uobičajeno je da se ljudi hvale nekim imaginarnim "pogađanjem" kad nemaju dovoljno obrazovanja. To se može nazvati sindromom. Samo ponjava after ponjava.
I uobičajeno je da se takvi hvale "dobitkom na berzi", btw.
Tipičan primitivizam.
Ja se ne hvalim, jer normalan čovjek ne priča o tome na forumima. Valjda je pristojno da ljudima koji možda jedva sastavljaju kraj sa krajem ne sjedam na muku.
Ja nikad ne fulam, jer imam ljude na pravim mjestima koji znaju šta rade.
I uobičajeno je da se takvi hvale "dobitkom na berzi", btw.
Ja se ne hvalim, jer normalan čovjek ne priča o tome na forumima. Valjda je pristojno da ljudima koji možda jedva sastavljaju kraj sa krajem ne sjedam na muku.
Ja nikad ne fulam, jer imam ljude na pravim mjestima koji znaju šta rade.
- apsidejzi
#32007 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pusti se patetike. onaj ko je na forumu i pise na ovim temama ne sastavlja kraj s krajem. on ima samo mnogo slobodnog vremena.
- Truba
#32008 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja samo iskazujem zadovoljstvo novim predsjednikom
npr proslih je godina zastava duginih boja krasila američku ambasadu svako je mogao vidjeti pored glavne raskrsnice
ogromna...mozda jedna od najvećih zastava u bih osim zastave bih na humu i u jelahu
ali ove godine je nema iako je seti mjesec...ne smaraju nas vise ni kompanije duginim bojama
to je meni vrlo signifikantno
u novom kulturuoloskom sviftu koji se dogodio kada je 80 milijuna šljamova da citiram uvaženog forumaša izabralo trumpa
meni je to dovoljno tijekom sestog mjeseca da osjećam zadovolstvo
a to sto ce neki mali biznis propasti ( a njegov je zivotni vijek 5 godina) i sto ce mali biznismen morati otvoriti novi biznis koji ce trajati takodjer pet godina to je manje bitno
a za burzu me zabole
npr proslih je godina zastava duginih boja krasila američku ambasadu svako je mogao vidjeti pored glavne raskrsnice
ogromna...mozda jedna od najvećih zastava u bih osim zastave bih na humu i u jelahu
ali ove godine je nema iako je seti mjesec...ne smaraju nas vise ni kompanije duginim bojama
to je meni vrlo signifikantno
meni je to dovoljno tijekom sestog mjeseca da osjećam zadovolstvo
a to sto ce neki mali biznis propasti ( a njegov je zivotni vijek 5 godina) i sto ce mali biznismen morati otvoriti novi biznis koji ce trajati takodjer pet godina to je manje bitno
a za burzu me zabole
- drug_profi
#32009 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Važno ti je da nema zastave. To je to?
-
Osmi Socrates
#32010 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Važne mu stvari koje nikako ne utiču na njega i njegov život.
A nije mu važno ono što može čitav svijet potencijalno gurnuti u financijsku krizu.
Prioriteti ispravno poredani.
A nije mu važno ono što može čitav svijet potencijalno gurnuti u financijsku krizu.
Prioriteti ispravno poredani.
- drug_profi
#32011 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa mislim ako nemaš neke latentne sklonosti, onda te LGBT ne bi trebao tangirati.
Ni na koji način ne utiče na tvoj život.
Osim što je i meni previše woke sranja u svemu. Nema više tv serije bez LGBT likova, čije postojanje uopšte nije bitno za radnju ili zaplet.
Tu su samo da budu.
Ali to svakako nije problem koji bih stavio na neku listu prioriteta.
Osim što je i meni previše woke sranja u svemu. Nema više tv serije bez LGBT likova, čije postojanje uopšte nije bitno za radnju ili zaplet.
Tu su samo da budu.
- jeza u ledja
#32012 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Raja, jel ko vidio ovu sliku prije?

- drug_profi
#32013 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Skoro svi forumaši. Neki izgleda imaju nekakav filter.
- Point.
#32014 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja mislim da je @Truba fulio tu blasfemiju. Kao vjernik valjda ima prioritete.
- Quaresma
#32015 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zvanicni profil bijele kuce objavio ovu sliku na dan kad je izabran novi papa
- Truba
#32016 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pa ne znam kako da ti objasnim...drago mi ko željovcima kad sarajevo izgubi na gostovanju kod djerzelezadrug_profi wrote: ↑04/06/2025 12:50 Pa mislim ako nemaš neke latentne sklonosti, onda te LGBT ne bi trebao tangirati.
Tu su samo da budu.
drago mi nema zastave...
drago mi kad vidim lijepu tajnicu za medije s krizem
a on svijetli na prsima vise grudi pa dovede dijete lijepo u ured pa ga flasicom hrani i radi
nema vise DEIja nema vise one crvenokose što je govorila na svako pitanje CIRCLE BACK
ova odmah odgovori i šukne
pa mi je drago što bh ublehaši više neće dobivati lovu na konto duginih zastava i putovanja
godra mi oko srca i na carine komunistima
isto me se ne tiče američka burza ni čelik ko ni zastava duginih boja
ali mi nekako drgao kad burza raste i carine komunistima
a sto se čelika tiče ako poskupi
šta zar ne može skuplje
zar naš autoput ne može sporije?
drago mi je i što nema 96% migranata na granicama
viite da nije isto ko je političar i da treba izlaziti na izbore
ima ljudi kojima politika nije cjeloživotni posao kao bidenu
nego napuste svoje kompanije i rade za javno dobro
o demokratskoj stranci koja neće pljeskati predsjedniku za vrijeme govora ...
to je za neke druge teme
- Truba
#32017 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ima još
ministar obrane vratio molitvu Isusu u pentagon
jel još želiš?
barem 4 godine se može uživati u manjku deia i ludostima demokratske stranke
ljepota
- drug_profi
#32018 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jedino je zapravo bitno koliko to sve utiče stvarno na tvoj život, a koliko je samo doživljaj.
I sve što je zapravo stvarno, ne ide u korist ni Europe, ni mira, ni pravde, ni reda...
I sve što je zapravo stvarno, ne ide u korist ni Europe, ni mira, ni pravde, ni reda...
- Truba
#32019 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
meni je bitno da je za vrijeme straže bidenove adminsitracije i DEI-ja sve bilo super 
i dobili smo inflaciju zbiog ukrajine da ne idem u moralni sunovrat svijeta zbog gaze
i dobili smo inflaciju zbiog ukrajine da ne idem u moralni sunovrat svijeta zbog gaze
- Peacean
#32020 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znači da je Trump tada bio predsjednik ne bi bilo ni agresije na Ukrajinu ni bibijev genocid nad Gazom?
-
geoxx
#32021 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni je jedino drago kad Trump svrsi u facu zatucanim katolibanima, kao sa ovom slikom gore. Jedino pozitivno iz njegovog mandata.
- drug_profi
#32022 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Niko Putina i cioniste ne bi mogao spriječiti da rade što su uradili.
Amerika je u šaci cionista i ja ne znam kako im je dopušteno da rade sve što hoće.
Ali Putinu bi se našlo lijeka, i to baš dugotrajnim iscrpljivanjem, kuhanjem žabe...
Nije ni Regan dobio rat jednim potezom.
E to je makar Bidenova administracija radila, ali Trump kao da je Ruski saveznik.
- Truba
#32023 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
to ne znam ali činjenice kažu da su ameri bili u dugotrajnim ratovima a njihovi saveznici napadnuti
kao i pokrenuti brojni ratovi zarad arapskog proljeća kad su na straži bili obama i biden
uništenu ratobornu dinastiju buševa i klintona by trump ste također zaboravili
- drug_profi
#32024 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Očigledno je da mora postojati svjetski policajac.
Neko mora na kraju negdje poslati avione i rakete jer sila boga ne moli.
Ili misliš da je bogu draže kad se nijemo posmatraju zločini za koje neć biti kazne.
Misliš li da će na božijem sudu biti pohvaljen onaj koji je okretao glavu od tuđih muka i prepustio bogu da sudi zlocincima, ili će biti pitan šta si učinio, a šta nisi - a mogao si!
Neko mora na kraju negdje poslati avione i rakete jer sila boga ne moli.
Ili misliš da je bogu draže kad se nijemo posmatraju zločini za koje neć biti kazne.
Misliš li da će na božijem sudu biti pohvaljen onaj koji je okretao glavu od tuđih muka i prepustio bogu da sudi zlocincima, ili će biti pitan šta si učinio, a šta nisi - a mogao si!
- ultima_palabra
#32025 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Plavusu su prozvali BS Barbie