Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- House
#50526 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesam napucao BMW M3 iz 1993 u FH4. raketa 

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Peacean
#50528 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moj savjet je da instaliraš neki snes emulator i uživaš u Donkey Kongu
Ša će ti ove moderne gluposti
- Chmoljo
#50529 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
slažem se. Čar je u gameplayu
a zaboravio sam reći još goru stvar. tri dana zaredom nisam navečer komp upalio

a zaboravio sam reći još goru stvar. tri dana zaredom nisam navečer komp upalio
- ferratilis
- SmokingMan
#50531 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
DLC me nije oduševio, nema nešto nalik Survival što je dobar dio zajednice očekivao, ipak, mogli su više biti u dodiru sa ljubiteljima Div franšize. Sve se nešto na kašičicu daje, za razliku od prvog dijela. Ovo je tek 2 konkretan DLC od Warlords od NY u 5 godina. Na DIv 2 se radi sa mnogo manje entuzijazma nego onomad. Popularnost franšize se definitivno mogao održavati sa prvim dijelom, samo mu je trebalo dodavati sadržaj.
- Tito_i_Partija
#50532 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moguće je da su se već prešaltali na trojku, a ovo izbacili samo da raja ne zaboravi za franšizu dok ne stigne pravi nastavak. Jbg, možeš li ga na refund?SmokingMan wrote: ↑03/06/2025 09:53 DLC me nije oduševio, nema nešto nalik Survival što je dobar dio zajednice očekivao, ipak, mogli su više biti u dodiru sa ljubiteljima Div franšize. Sve se nešto na kašičicu daje, za razliku od prvog dijela. Ovo je tek 2 konkretan DLC od Warlords od NY u 5 godina. Na DIv 2 se radi sa mnogo manje entuzijazma nego onomad. Popularnost franšize se definitivno mogao održavati sa prvim dijelom, samo mu je trebalo dodavati sadržaj.
- Tito_i_Partija
#50533 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato što vožnja bagera može samo od Zmaja napravit' ovisnika. Od tebe slabo.
Znam ja šta tebi treba. Ako imaš Game Pass, počni Clair Obscur il' Avowed, i zaboravićeš da imaš i ženu i djecu.
- House
#50534 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam užasan u driftanju, ali zato dominiram u "speed traps"
- SmokingMan
#50535 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nisam uzeo, ja uvijek pogledam recenzije, pa tek kupujem. Moram biti 100% siguran da je to to.Tito_i_Partija wrote: ↑03/06/2025 14:55Moguće je da su se već prešaltali na trojku, a ovo izbacili samo da raja ne zaboravi za franšizu dok ne stigne pravi nastavak. Jbg, možeš li ga na refund?SmokingMan wrote: ↑03/06/2025 09:53 DLC me nije oduševio, nema nešto nalik Survival što je dobar dio zajednice očekivao, ipak, mogli su više biti u dodiru sa ljubiteljima Div franšize. Sve se nešto na kašičicu daje, za razliku od prvog dijela. Ovo je tek 2 konkretan DLC od Warlords od NY u 5 godina. Na DIv 2 se radi sa mnogo manje entuzijazma nego onomad. Popularnost franšize se definitivno mogao održavati sa prvim dijelom, samo mu je trebalo dodavati sadržaj.![]()
- Peacean
- Chmoljo
#50537 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta ce mi gamepass?Tito_i_Partija wrote: ↑03/06/2025 14:58Zato što vožnja bagera može samo od Zmaja napravit' ovisnika. Od tebe slabo.![]()
Znam ja šta tebi treba. Ako imaš Game Pass, počni Clair Obscur il' Avowed, i zaboravićeš da imaš i ženu i djecu.![]()
- ferratilis
#50538 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije ovo nikakva perverzija, vec obicni Unreal tech demo. Nakon Cyberpunka, CDPR bi trebao manje obecavati a vise raditi na nekim stvarima, ali vidim da i dalje isto mantraju. "Look at how dynamic our world is" a pokazuje skriptovane animacije.
Bice to solidno, ali par godina nakon sto izadje, sto znaci nekad 2030.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#50539 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ni meni nije jasna onanija, već viđeno sve u xy igara 
- vaučer
#50540 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Deffo nije igra koju namjeravam igrati unutar prve godine nakon izdavanja. Nek se to malo pokrpi prvo, bit će sigurno i ambiciozno ali i buggy.
- Tito_i_Partija
#50541 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma može i narodna verzija, može Para, može GOG, kako hoćeš ba, nije poenta Gamepass jeb'o ga ti.Chmoljo wrote: ↑03/06/2025 17:11Sta ce mi gamepass?Tito_i_Partija wrote: ↑03/06/2025 14:58Zato što vožnja bagera može samo od Zmaja napravit' ovisnika. Od tebe slabo.![]()
Znam ja šta tebi treba. Ako imaš Game Pass, počni Clair Obscur il' Avowed, i zaboravićeš da imaš i ženu i djecu.![]()
Nema te nešto više u Arpidži svijetu, a nekad si prednjačio u tom fahu na ovoj temi, pa sam se zabrin'o.
- Chmoljo
#50542 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bice brt. RPG me proguta. Neću ja zaboraviti na Pathfinder sasvim sigurno. Ova 33 mi se cini zaista interesantna. Oblivion nemam namjeru igrati. Igrao sam, nemam toliko vremena da se izdrkavam na ljepsoj grafici.Tito_i_Partija wrote: ↑03/06/2025 19:30Ma može i narodna verzija, može Para, može GOG, kako hoćeš ba, nije poenta Gamepass jeb'o ga ti.Chmoljo wrote: ↑03/06/2025 17:11Sta ce mi gamepass?Tito_i_Partija wrote: ↑03/06/2025 14:58
Zato što vožnja bagera može samo od Zmaja napravit' ovisnika. Od tebe slabo.![]()
![]()
Nema te nešto više u Arpidži svijetu, a nekad si prednjačio u tom fahu na ovoj temi, pa sam se zabrin'o.![]()
Malo, zahtjevno dijete, pa me poprilicno iscrpi. Lako je Zmaju, kažu poslije trećeg, sama odgajaju. A kod mene je sto bi se fudbalski rječnikom reklo: 2-0 je najopasniji rezultat.
Zasad Roadcraft I The precinct hocu da zavrsim. U stvari, za ovu drugu ne znam ni koliko je duga uopste. Imam osjećaj da nije previše.
- Tito_i_Partija
#50543 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Familija je uvijek na prvom mjestu.
Ni ja nemam namjeru igrat' Oblivion. Nikako ne volim Bethesdin leveling sistem, a njihov scaling jedostavno prezirem. Nekad davno počeo igrat' original i nije mi se nikad dalo da ga završim.
Ni ja nemam namjeru igrat' Oblivion. Nikako ne volim Bethesdin leveling sistem, a njihov scaling jedostavno prezirem. Nekad davno počeo igrat' original i nije mi se nikad dalo da ga završim.
- Chmoljo
#50544 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E meni je oblivion drag. Za razliku od Skyrima koji ima antiklimaktican završetak glavne price, što sa Alduinom, što sa građanskim ratom, finale u oblivionu mi je spektakularno.
Stvarno mi je taj kraj bez nekog kvalitetnog završetka ko kihanje dok svršavaš. Nit si se olakšao dok si kihno, nit si se olakšao ovako... A namučio se dok dodjes do toga, i jednog i drugog.
To primjetim kod AC igara. Konkretno Origins i Odyssey. Odjednom kraj. Tjt. Obezglavljeni Pompej i indijska sapunica na ivici stijene u Sparti.
Stvarno mi je taj kraj bez nekog kvalitetnog završetka ko kihanje dok svršavaš. Nit si se olakšao dok si kihno, nit si se olakšao ovako... A namučio se dok dodjes do toga, i jednog i drugog.
To primjetim kod AC igara. Konkretno Origins i Odyssey. Odjednom kraj. Tjt. Obezglavljeni Pompej i indijska sapunica na ivici stijene u Sparti.
- Tito_i_Partija
#50545 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je kraj AC Originsa bio tako glup jbt. Ostavi žena Bayeka k'o da je krvav uložak, ode ona u Rim a ti se Muzafere kupaj.
Kraj Odysseya isto, ako nije još i gori, svi su oni skupa one big happy family na kraju, lafo obiteljski doručak, a ovamo brat (il' sestra, zavisi koga nisi igr'o), pokl'o pola Grčke uzduž i poprijeko. Hehe ma nije on ba, njemu su oprali mozak, dobar je on k'o pudlica.
Al' onda zato oko tridesetak ljudi napusti tu usranu kompaniju i napravi jednu od najboljih igara svih vremena.
Kraj Odysseya isto, ako nije još i gori, svi su oni skupa one big happy family na kraju, lafo obiteljski doručak, a ovamo brat (il' sestra, zavisi koga nisi igr'o), pokl'o pola Grčke uzduž i poprijeko. Hehe ma nije on ba, njemu su oprali mozak, dobar je on k'o pudlica.
Al' onda zato oko tridesetak ljudi napusti tu usranu kompaniju i napravi jednu od najboljih igara svih vremena.
- Chmoljo
#50546 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma meni je najgore sto se ja jesam zabavio. Pogotovo sa Odyssey. Tako da im je trebalo samo malo kreativnosti da zavrse priču. Isto ko da jes serije pa u petoj sezoni ne znaju kud ce vise.
Bolje da su proradili na zadovoljavajućem finišu, gdje se moze pratiti neki logican slijed koji doveo change of heart, nego bruka tupavih bespotrebnih side questova.
Aaa osto mi muž na otoku idi po njega. Bruku muževa trazio.
- Tito_i_Partija
#50547 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma AC gameplay jest' zabavan, to je i jedino što me privlači. Interesantno mi je pobit' cijeli kamp vojnika bez alarma. Al' nekako mi brzo i dosadi, pa onda ide speed rush da što prije završim igru. Ne znam kakva je ova nova u Japanu, nadam se da je malo sabranija, al' priče su im generalno jedna duga linija klišeja koja nije nimalo uzbudljiva.
U njih ti je k'o što je i onaj Bethesdin hilmo govorio za story i quest design: "keep it simple, stupid." Zato je najbolja Bethesdina Fallout igra New Vegas, baš zato jer je nisu oni pravili.
U njih ti je k'o što je i onaj Bethesdin hilmo govorio za story i quest design: "keep it simple, stupid." Zato je najbolja Bethesdina Fallout igra New Vegas, baš zato jer je nisu oni pravili.
- Chmoljo
- geralt
#50549 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U Valhalli je obratno. Odlican zavrsetak (posebno dio sa Odinom i "Valhallom") ali ces se poprilicno smoriti dok do njega dodjes. Igra bi bila duplo bolja da su neke regione ucinili opcionim umjesto obaveznim dijelom igre.Chmoljo wrote: ↑04/06/2025 11:30![]()
Ma meni je najgore sto se ja jesam zabavio. Pogotovo sa Odyssey. Tako da im je trebalo samo malo kreativnosti da zavrse priču. Isto ko da jes serije pa u petoj sezoni ne znaju kud ce vise.
Bolje da su proradili na zadovoljavajućem finišu, gdje se moze pratiti neki logican slijed koji doveo change of heart, nego bruka tupavih bespotrebnih side questova.
Aaa osto mi muž na otoku idi po njega. Bruku muževa trazio.
Last edited by geralt on 04/06/2025 19:56, edited 1 time in total.
-
Bosnian Dragon1