Istina o Bogu

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
TojoOptics
Grijem se na: Sunce
Vozim: bicikl

#351 Re: Istina o Bogu

Post by TojoOptics »

teodati wrote: 01/06/2025 12:23 Eto odgovora zašto što se Biblije tiče nema jedinstva u svijetu, ovdje na forumu nas nema puno, a svatko Bibliju po svome tumači, ista stvar i u cijelom svijetu, ali Biblija ipak ima samo jednu istinu, koju?
Ja je ne tumacim, ja se samo smijem u sta ljudi vjeruju.

Magarac je morao obvezno biti spomenut i uklesan u kamenu ploču sa Deset zapovjedi!
"Ne poželi žene bližnjega svoga; ni roba njegova, ni ropkinje njegove, ni vola njegova, ni magarca njegova, niti išta što je bližnjega tvoga!" (Naravno, to se ne odnosi na one koji ne ispunjavaju Prvu od 10 Zapovjedi: "Vjeruj samo u Jahvu, Boga svoga ! Nemaj drugih Bogova." Ako netko vjeruje u kakvog drugog Boga: Ubij ga! Pokradi! Opljačkaj! Poželi i otmi njegovu ženu, robove i magarce!)

Magareća čeljust je univerzalno, ubojito oružje: Samson: "Magarećom čeljusti gomile prebih, Magarećom čeljusti tisuću pobih."

Ugledni suci su imali puno sinova i magaraca i gradova:
"Jair Gileađanin, koji je bio sudac Izraelu dvadeset i dvije godine. Imao je trideset sinova koji su jahali na tridesetero magaradi i imali trideset gradova. Poslije njega sudac u Izraelu bijaše Abdon, sin Hilela iz Pireatona. On je imao četrdeset sinova i trideset unuka koji su jahali na sedamdesetero magaradi."

Magarica vidi Anđela i progovara:
"Ustane Bileam ujutro, osamari svoju magaricu i ode s moapskim knezovima. Anđeo Jahvin stade na put da ga spriječi. Kad magarica opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s isukanim mačem u ruci, skrene sa staze i pođe preko polja. Bileam pobjesni i poče tući magaricu štapom. Tada Jahve otvori usta magarici te ona progovori Bileamu: "Što sam ti učinila da si me tukao tri puta?"
"Zar ja nisam tvoja magarica na kojoj si jahao svega svoga vijeka do danas? Jesam li ti običavala ovako?" - "Nisi!" - odgovori on. Tada Jahve otvori oči Bileamu i on opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s golim mačem u ruci. Pognu on glavu i pade ničice. Onda će mu anđeo Jahvin: Magarica me opazila i preda mnom se uklonila sva tri puta. Da mi se nije uklanjala, već bih te ubio, a nju ostavio na životu."
Knjiga Brojeva 22, 28

Grohtom se smijem.
Dozer

#352 Re: Istina o Bogu

Post by Dozer »

teodati wrote: 01/06/2025 11:30
Dozer wrote: 31/05/2025 21:35
teodati wrote: 31/05/2025 16:13

Volim seks ovdje a još više u budućem životu, zašto ne ako nešto takvo lijepo postoji! :thumbup:

Isus je lijepo rekao, da svatko tko se bilo čega odrekne zbog vječnog života, da će tisuću puta to nadoknaditi, dakle nema ni djevica a ni djevaca u raju, već samo iskusnih ljubavnika, garant. Mislim, može netko doći kao djevac ili djevica u vječni život, u raj, ali neće dugo takav ostati, dapače.

Zamislite da vodite ljubav sa nekom Vansvemirkom, ili Vansvemircem, koji su stari nekoliko bilijuna zemaljskih godina, a imaju savršeno tijelo, što ti sve znaju, ne možemo ni zamisliti, e da!
Mislis, rekli su drugi da je to rekao Isus? :mrgreen:
Pouzdano znamo da on nista nije zapisao, kao i da je sve o njemu receno i napisano nakon njega, tako da....baljezgas.

Al' eto...sretno s vansvemirkama :izet:
Budi bar jaran pa nam javi kako je mota :D

A ti vanzemaljci koji su nas napravili, oni su upravo ono sto mi nazivamo bogom ili bogovima. Jedino sto oni to nisu zaista, nego ih samo mi , tj. vi vjernici pogresno percipirate kao takve, jer u dato vrijeme ljudi nisu imali dovoljno mozga da to prepoznaju i shvate kako treba.
Nije Isus zapisao, više puta sam naveo razloge, neću ponavljati, ali su to zato zapisali kasniji učenici na osnovu usmene predaje Apostola, koji su s Njime živjeli, u čemu je onda problem, ako kada je to zapisano je bilo još živih svjedoka svega toga, samih Apostola, malo razmisli o tome, a ne samo tvrdiš nešto bez dokaza.
Ja nikad u zivotu necije prepricavanje o necemu ili nekome drugom ne uzimam kao 100% tacno i istinito. I ovo ovako radi svaki iole racionalan i logican covjek.
Razlog - jednostavan. Svako nesto vidi, razumije i shvati na drugaciji nacin. Zasto bi onda biblijski zapisi bili drugaciji?
Eto, ti znas 100% da je to sto je nekakav tamo famozni apostol zapisao o Isusu 100% tacno.
Jes' al' u q..... Mozda u tvojoj glavu, ali realnost je najcesce dosta drugacija, nekad i dijametralno.
skupljac_zeljeza

#353 Re: Istina o Bogu

Post by skupljac_zeljeza »

Budućnost je na mladima. Vjera se živi i u njoj se uživa. Pričati o njoj je kao pričati o receptima, a nikada ne napraviti kolače.

Image

Image
TojoOptics

#354 Re: Istina o Bogu

Post by TojoOptics »

^ Zlocin protiv covjecnosti
teodati

#355 Re: Istina o Bogu

Post by teodati »

Dozer wrote: 01/06/2025 15:30
teodati wrote: 01/06/2025 11:30
Dozer wrote: 31/05/2025 21:35
Mislis, rekli su drugi da je to rekao Isus? :mrgreen:
Pouzdano znamo da on nista nije zapisao, kao i da je sve o njemu receno i napisano nakon njega, tako da....baljezgas.

Al' eto...sretno s vansvemirkama :izet:
Budi bar jaran pa nam javi kako je mota :D

A ti vanzemaljci koji su nas napravili, oni su upravo ono sto mi nazivamo bogom ili bogovima. Jedino sto oni to nisu zaista, nego ih samo mi , tj. vi vjernici pogresno percipirate kao takve, jer u dato vrijeme ljudi nisu imali dovoljno mozga da to prepoznaju i shvate kako treba.
Nije Isus zapisao, više puta sam naveo razloge, neću ponavljati, ali su to zato zapisali kasniji učenici na osnovu usmene predaje Apostola, koji su s Njime živjeli, u čemu je onda problem, ako kada je to zapisano je bilo još živih svjedoka svega toga, samih Apostola, malo razmisli o tome, a ne samo tvrdiš nešto bez dokaza.
Ja nikad u zivotu necije prepricavanje o necemu ili nekome drugom ne uzimam kao 100% tacno i istinito. I ovo ovako radi svaki iole racionalan i logican covjek.
Razlog - jednostavan. Svako nesto vidi, razumije i shvati na drugaciji nacin. Zasto bi onda biblijski zapisi bili drugaciji?
Eto, ti znas 100% da je to sto je nekakav tamo famozni apostol zapisao o Isusu 100% tacno.
Jes' al' u q..... Mozda u tvojoj glavu, ali realnost je najcesce dosta drugacija, nekad i dijametralno.
Pa ni ja ne uzimam nečije prepričavanje kao 100% točno i istinito, ali može biti da jeste tako, a ako je ovo drugo, o čemu onda to govori, o tome pričamo, eto.
teodati

#356 Re: Istina o Bogu

Post by teodati »

TojoOptics wrote: 01/06/2025 12:44
teodati wrote: 01/06/2025 12:23 Eto odgovora zašto što se Biblije tiče nema jedinstva u svijetu, ovdje na forumu nas nema puno, a svatko Bibliju po svome tumači, ista stvar i u cijelom svijetu, ali Biblija ipak ima samo jednu istinu, koju?
Ja je ne tumacim, ja se samo smijem u sta ljudi vjeruju.

Magarac je morao obvezno biti spomenut i uklesan u kamenu ploču sa Deset zapovjedi!
"Ne poželi žene bližnjega svoga; ni roba njegova, ni ropkinje njegove, ni vola njegova, ni magarca njegova, niti išta što je bližnjega tvoga!" (Naravno, to se ne odnosi na one koji ne ispunjavaju Prvu od 10 Zapovjedi: "Vjeruj samo u Jahvu, Boga svoga ! Nemaj drugih Bogova." Ako netko vjeruje u kakvog drugog Boga: Ubij ga! Pokradi! Opljačkaj! Poželi i otmi njegovu ženu, robove i magarce!)

Magareća čeljust je univerzalno, ubojito oružje: Samson: "Magarećom čeljusti gomile prebih, Magarećom čeljusti tisuću pobih."

Ugledni suci su imali puno sinova i magaraca i gradova:
"Jair Gileađanin, koji je bio sudac Izraelu dvadeset i dvije godine. Imao je trideset sinova koji su jahali na tridesetero magaradi i imali trideset gradova. Poslije njega sudac u Izraelu bijaše Abdon, sin Hilela iz Pireatona. On je imao četrdeset sinova i trideset unuka koji su jahali na sedamdesetero magaradi."

Magarica vidi Anđela i progovara:
"Ustane Bileam ujutro, osamari svoju magaricu i ode s moapskim knezovima. Anđeo Jahvin stade na put da ga spriječi. Kad magarica opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s isukanim mačem u ruci, skrene sa staze i pođe preko polja. Bileam pobjesni i poče tući magaricu štapom. Tada Jahve otvori usta magarici te ona progovori Bileamu: "Što sam ti učinila da si me tukao tri puta?"
"Zar ja nisam tvoja magarica na kojoj si jahao svega svoga vijeka do danas? Jesam li ti običavala ovako?" - "Nisi!" - odgovori on. Tada Jahve otvori oči Bileamu i on opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s golim mačem u ruci. Pognu on glavu i pade ničice. Onda će mu anđeo Jahvin: Magarica me opazila i preda mnom se uklonila sva tri puta. Da mi se nije uklanjala, već bih te ubio, a nju ostavio na životu."
Knjiga Brojeva 22, 28

Grohtom se smijem.
Vidiš, a meni to nije smiješno, već je pouka, da Jahve Stvoritelj može progovoriti i preko kamenja a ne samo preko neke životinje ako hoće, jer je izmislio govor, kao i sve ostalo materijalno, ti uopće znaš kako govoriš, koliko je to složen proces, nije to slučajno nastalo niti se slučajno događaju sve one radnje da bi ti mogao govoriti, i to svojim ili nekim drugim jezikom, eto ukratko.
Hakiz

#357 Re: Istina o Bogu

Post by Hakiz »

skupljac_zeljeza wrote: 01/06/2025 15:37 Budućnost je na mladima. Vjera se živi i u njoj se uživa. Pričati o njoj je kao pričati o receptima, a nikada ne napraviti kolače.

Image

Image
Jadna djeca :(

Odluku o promjeni spola i odluku o pripadnosti religiji treba zabraniti do punoljetstva. Roditelji koji insistiraju da djeca počnu praktikovati neku religiju, ili bilo koju drugu ideologiju, tebaju da budu optuženi za zlostavljanje.

Kada odraste, neka svako kako hoće.
TojoOptics

#358 Re: Istina o Bogu

Post by TojoOptics »

Retardirani od starta
Dozer

#359 Re: Istina o Bogu

Post by Dozer »

Slazem se 100%.
Primjer mog sina.
1. razred, dobio papir za izjasnjavanje na koji vjeronauk da ide. Reko', sine jel' hoces na to? Tata svi ce.
OK, na koji hoces? - Svi ce na islamski. - OK, zaokruzeno. Krenulo dijete na vjeronauk.
2. razred, sve isto.
3. razred, sve isto.
4. razred, dobio papir, dosao kuci, kaze - Tata, ja ne bih vise na ovo ako ne moram.
- Ne moras, sine, ali moras onda na ovaj famozni DKR. - OK, na to cu kad bas moram.

5 dana kasnije dolazi, kaze - pitao me vjeroucitelj zasto ne dolazim na vjeronauk, rekao da moramo popricati.
E, tu se vec aktivira alarm, i fino djetetu kazem da sljedeci put kad mu vjeroucitelj tako kaze, on samo pita kada, i kaze da ce doci tata.
Vec sutradan ga ovaj opet presreo na stepenistu i sin mu rekao kako sam rekao da kaze. Nikad vise mu se vjeroucitelj nije obratio.
Danas je sin, i to sam od sebe, mozda cak i rigidan protivnik religija. Djetetu je vec s 10-11 g. sve to bilo besmisleno.

A vjeroucitelj....Mrs se u 3 pm. To sto ih je SDA nakamarala kroz debilnu indoktrinaciju, pa nemaju posla i trpaju ih gdje stignu, vala nece preko mojih i ledja moje djece. Vidim da toga danas ne manjka ni na jednoj strani, a meni to samo pokazuje stanje svijesti i roditelja i te djece. Neka se ljuti ko hoce, ali zalosno.
teodati

#360 Re: Istina o Bogu

Post by teodati »

Dozer wrote: 01/06/2025 19:23 Slazem se 100%.
Primjer mog sina.
1. razred, dobio papir za izjasnjavanje na koji vjeronauk da ide. Reko', sine jel' hoces na to? Tata svi ce.
OK, na koji hoces? - Svi ce na islamski. - OK, zaokruzeno. Krenulo dijete na vjeronauk.
2. razred, sve isto.
3. razred, sve isto.
4. razred, dobio papir, dosao kuci, kaze - Tata, ja ne bih vise na ovo ako ne moram.
- Ne moras, sine, ali moras onda na ovaj famozni DKR. - OK, na to cu kad bas moram.

5 dana kasnije dolazi, kaze - pitao me vjeroucitelj zasto ne dolazim na vjeronauk, rekao da moramo popricati.
E, tu se vec aktivira alarm, i fino djetetu kazem da sljedeci put kad mu vjeroucitelj tako kaze, on samo pita kada, i kaze da ce doci tata.
Vec sutradan ga ovaj opet presreo na stepenistu i sin mu rekao kako sam rekao da kaze. Nikad vise mu se vjeroucitelj nije obratio.
Danas je sin, i to sam od sebe, mozda cak i rigidan protivnik religija. Djetetu je vec s 10-11 g. sve to bilo besmisleno.

A vjeroucitelj....Mrs se u 3 pm. To sto ih je SDA nakamarala kroz debilnu indoktrinaciju, pa nemaju posla i trpaju ih gdje stignu, vala nece preko mojih i ledja moje djece. Vidim da toga danas ne manjka ni na jednoj strani, a meni to samo pokazuje stanje svijesti i roditelja i te djece. Neka se ljuti ko hoce, ali zalosno.
Bilo kojem vjeronauku nije mjesto u školama, samo kažem, postoje crkve i hramovi gdje mogu učiti svoj vjeronauk, a jedino bi se moglo govoriti na jednom predmetu u školi o povijesti religija, pošto ima jako puno različitih vjernika, da bi se educirali o tome tko u što vjeruje, osnovne stvari, da ne bi imali samo znanje o svojoj vjeri u kojoj su rođeni, nego da bi znali cijeniti i poštivati i drugačije mišljenje i vjerovanje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#361 Re: Istina o Bogu

Post by Truba »

Vjeronauku je mjesto u skolama ne 1 sat tjedno nego kao hrvatski makar 4 sata tjedno
Plus zupni vjeronauk za sakramete u 4 i 8 i 9 razredu subotom
Kao i vjeronauk na sklapanje braka kasnije

Svima onima kojima se to ne svidja imaju kubu kinu vijetnam i svjevernu koreju pa tamo mogu uzivati u slobodama ateizma
MehmedPasaMoric

#362 Re: Istina o Bogu

Post by MehmedPasaMoric »

Ne kontam bas ovu sliku, pomislih da su u pitanju maturanti medrese a onda vidjoh da se radi o maloj djeci :? Mislim djeca nemaju pojma, stavio ti njoj tu maramu i pricao o Alahu ili joj stavio sesir iz Hogwartsa i pricao o Harry Potteru njoj ce biti podjednako zanimljivo; krivim roditelje koji su, pretpostavljam rodjeni pred rat ili tokom rata, dakle potomci izbjeglica iz ruralnih sredina. Lijepo su se asimilirali u urbanu sekularnu sredinu, nema sta
TojoOptics

#363 Re: Istina o Bogu

Post by TojoOptics »

:run:
Last edited by TojoOptics on 01/06/2025 22:49, edited 1 time in total.
Truba

#364 Re: Istina o Bogu

Post by Truba »

To je ta kultura :sax: :bih:

Vjeronauk je potreba nije sve u brojevima ima nesto i u dusi
Kome se to ne svidja moze da mi pise uvredljive poruke
Truba

#365 Re: Istina o Bogu

Post by Truba »

skupljac_zeljeza wrote: 01/06/2025 15:37 Budućnost je na mladima. Vjera se živi i u njoj se uživa. Pričati o njoj je kao pričati o receptima, a nikada ne napraviti kolače.

Image

Image
Predivna slika nase mladje brace u monoteistickoj vjeri
Hakiz

#366 Re: Istina o Bogu

Post by Hakiz »

Truba wrote: 01/06/2025 21:52 Vjeronauku je mjesto u skolama ne 1 sat tjedno nego kao hrvatski makar 4 sata tjedno
Plus zupni vjeronauk za sakramete u 4 i 8 i 9 razredu subotom
Kao i vjeronauk na sklapanje braka kasnije

Svima onima kojima se to ne svidja imaju kubu kinu vijetnam i svjevernu koreju pa tamo mogu uzivati u slobodama ateizma
Allaha ti? Vishnua? Wahaegurua? Yu-Huanga? Amaterasu? Nirvane ti?
Truba

#367 Re: Istina o Bogu

Post by Truba »

Na forumu najvise ateista i sekularista
U realnosti ih bas malo ima
Valjda stid strah il odgovaraju neradni blagdani
Dozer

#368 Re: Istina o Bogu

Post by Dozer »

Truba wrote: 01/06/2025 22:01 To je ta kultura :sax: :bih:

Vjeronauk je potreba nije sve u brojevima ima nesto i u dusi
Kome se to ne svidja moze da mi pise uvredljive poruke
Vjeronauk je ubleha. Kakva ba crna potreba...? Evo, po popisu imamo preko 90% vjernika u drzavi. Istovremeno nikad vise droge, svakog moguceg kriminala, lazi, svih mogucih prevara, itd.
Drustvene norme na minimumu, ako uopste i postoje.
Jel' to ono cemu nas religije i vjeronauk "uce"?

Dzehennem/pakao ce biti krcat vjernicima :lol:

Ti svoje dijete slobodno zakaci za zvono u crkvi ili neka trckara oko vrha munare, ali zaobidji ostale sa svojim ubjedjivanjima.
Dozer

#369 Re: Istina o Bogu

Post by Dozer »

Truba wrote: 01/06/2025 22:36 Na forumu najvise ateista i sekularista
U realnosti ih bas malo ima
Valjda stid strah il odgovaraju neradni blagdani
U realnosti je 90% laznih, tj. deklarativnih tj. licemjernih vjernika.
Mi ateisti smo bar otvoreni i jasni, ne krijemo se iza vjere kako bi se nekome svidjeli ili uklopili u nekakav mentalni mainstream.
Preciznije - nismo licemjerni lazovi.
konami666

#370 Re: Istina o Bogu

Post by konami666 »

Dozer wrote: 01/06/2025 19:23 Slazem se 100%.
Primjer mog sina.
2. razred, sve isto.
3. razred, sve isto.

Svaka ti čast :thumbup: kad bi barem 25% ljudi tako razmišljali mislim da bi Bosna bila dosta razvijenija zemlja.
Religija je opijum za mase, hrana za sirotinju i zadnja nada za narkomane. Tradicija je jedna stvar ali da neki staronja pametuje djeci o bilo kojoj vjeri je van pameti. Ne znam kako je u Bosni da li je religija obavezna ili šta već, to mi je nekako van pameti ako je.
Karikaturist

#371 Re: Istina o Bogu

Post by Karikaturist »

Joj naotrcanija fraza ikad religija opijum za mase :lol:
skupljac_zeljeza

#372 Re: Istina o Bogu

Dozer wrote: 01/06/2025 19:23

A vjeroucitelj....Mrs se u 3 pm.
Ja nisam stvarno i fokusirano bio vjernik do srednje škole. Tek tada sam ozbiljno počeo i razmišljati o duhovnosti, a da dijete 10 godina već ima dovršen svjetonazor je vrlo zanimljivo. Ako si očekivao da će ga vjeroučitelj načiniti vjernikom ili nevjernikom i tu si se zeznuo, a to ti je objasnio istomišljenik da si ti to uradio....

Image

A da je nastavio ići na vjeronaulku u 5. razred učio bi između ostalog...

Image
Hakiz

#373 Re: Istina o Bogu

Post by Hakiz »

skupljac_zeljeza wrote: 01/06/2025 23:25
Dozer wrote: 01/06/2025 19:23

A vjeroucitelj....Mrs se u 3 pm.
Ja nisam stvarno i fokusirano bio vjernik do srednje škole. Tek tada sam ozbiljno počeo i razmišljati o duhovnosti, a da dijete 10 godina već ima dovršen svjetonazor je vrlo zanimljivo. Ako si očekivao da će ga vjeroučitelj načiniti vjernikom ili nevjernikom i tu si se zeznuo, a to ti je objasnio istomišljenik da si ti to uradio....

Image

A da je nastavio ići na vjeronaulku u 5. razred učio bi između ostalog...

Image
Oh.

Izlaziš iz tramvaja, oni koji hoće da uđu ne stoje sa strane vrata tako da puste izlazak onima koji žele izaći, pa kada ovi izađu da oni uđu, nego stanu na sredinu vrata, blokiraju izlaz, i čak počnu ulaziti dok još svi koji žele nisu izašli.

Uđu nakon nastave, ili prije nastave, u tramvaj sa ruksacima na leđima, čoporativno, pa kada se počnu okretati sa tim ruksacima na leđima, blokirati prolaz, nastane belaj. Umjesto da ruksake drže u ruci, barem na jednom ramenu, pa čak sa leđa da ih prebace naprijed, i to daje bolju kontrolu nad ruksakom.

Na klupi u parku ne sjednu "normalno", nego sjednu na naslon, a noge stave na sjedalicu klupe.

Puše na stanici i opušak umjesto u kantu bace pored kante. Slično sa ambalažom raznih grickalica itd.

Flomasteri u tramvaju.

Trotoar kojim se jedva mimoiđu dvije osobe, "đes jarane, šima" i stanu poprijeko. Iako se na uskom trotoaru ne bi trebali zaustavljati, ali barem da stanu uzduž, pa jednu "liniju" oslobode da se može poći. Ne, nego poprijeko stanu i blokiraju cijeli trotoar.

I tako dalje.

Onda se to ponašanje prenese na vožnju kada malo poodrastu, pa se parkira na trotoar, blokiraju prolazi invalidskim kolicima, porodično se krene jedno pored drugog umjeto da su djeca ispred a roditelji iza djece, da oslobode trotoar da ih se može mimoići, a da imaju pogled na djecu.

To su sve primjeri sitnog svakodnevnog banalnog ponašanja (i) onih koji u školama pohađaju ili su pohažali vjeronauk, a nisu ni u porodici ni u školi naučili kako se ponaša u urbanoj (manje ili više), ali svakako zajednici. I zbog tih primjera časove vjeronauka u javnim školama treba zamijeniti časovima građanskog vaspitanja. Da je ponašanje tih omladinaca i omladinki koji pohađaju vjeronauk drugačje, pa čak i da oni vaspitavaju svoje roditelje, i nekako. Ali dok nam se omladina ponaša kako se ponaša, prije ih treba učiti bontonu nego tome ko se krsti ili ko šalje selamet slijeva na desno, a ko s desna na lijevo. Uostalom, imaju sjemeništa i medrese za teoretsku i praktičnu vjersku naobrazbu. U javnoj školi djecu treba učiti kako se praktično ponašati u zajednici. Zbog čega treba hodati desnom stranom umjesto "imati slobodu i pravo" pa hodat kao muha bez glave i sudarati se s drugima. Istorija religija je za javnu školu. Vjernauk ne.

Ali, tako nam je kako nam je.
skupljac_zeljeza

#374 Re: Istina o Bogu

Samo si naveo gomilu argumenata zašto neko treba da ih u školi o tome podučava, razvija svijest čuvanja društvenog dobra. Za to nemaju vremena zbog pretrpanog kurikuluma nastavnici i profesori matematike, stranog jezika, muzičkog, hemije, bilogije, informatike.... Evo uzeo sam NPP za peti razred i uče samo jednu kratku suru u cijeloj školskoj godini i tamo gdje imaju godišnje 70 časova. Možeš nagooglati.
mokhac

#375 Re: Istina o Bogu

Post by mokhac »

kako smara ova tema kad vidim kolko je aktivna, kad god udjem top 5, joj
Post Reply