Istina o Bogu
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
#326 Re: Istina o Bogu
Abrahamske religije propagiraju sadizam. Samo przenje u vatri, kuhanje ljudi u loncu, cisto psihopatsko stanje tvoraca navedenih svetih knjiga. Sve je to jedno beskrajno sranje, kao i vjerovanje u vise bice. Mentalne pizdarije.
- MehmedPasaMoric
#327 Re: Istina o Bogu
I stigmatiziraju seksualnost sto je u potpunosti suprotno ljudskoj prirodi, pored toga sto su zestoko misgonisticke... Znaci kad to nadodas na sadizam vrlo je jasan psiholoski profil ljudi koji su izmisljali abrahamske sekte, antisocijalni djevci 30+ kojima je bilo krivo sto svi umacu a samo oni ne mogu pa su ubijedili ljude da se za umakanje ide u pakao. Isti profil ljudi koji u danasnje vrijeme udje sa automatskom puskom u skolu i pobije 20 nasumicno odabranih ucenika
-
teodati
#328 Re: Istina o Bogu
Jahve u Starom zavjetu jeste opasan za ljude, ali to je zato jer ljudi moraju školu proći za vječni život, u Novom pak zavjetu Jahve je pun ljubavi i daje život svoj za ljude, i daje obećanje da će život poslije ovoga biti bez smrti, patnje i boli, zato budite realni, uzmite oba zavjeta u obzir a ne samo prvi, pa će vam biti jasno zašto postoji zlo a ne samo dobro na Zemlji, eto.
-
teodati
#329 Re: Istina o Bogu
Koliko ja znam, seksa će u vječnom životu bilo i previše, to i Bogovi koju su nas napravili vole raditi dapače.MehmedPasaMoric wrote: ↑31/05/2025 13:03 I stigmatiziraju seksualnost sto je u potpunosti suprotno ljudskoj prirodi, pored toga sto su zestoko misgonisticke... Znaci kad to nadodas na sadizam vrlo je jasan psiholoski profil ljudi koji su izmisljali abrahamske sekte, antisocijalni djevci 30+ kojima je bilo krivo sto svi umacu a samo oni ne mogu pa su ubijedili ljude da se za umakanje ide u pakao. Isti profil ljudi koji u danasnje vrijeme udje sa automatskom puskom u skolu i pobije 20 nasumicno odabranih ucenika
- TojoOptics
#330 Re: Istina o Bogu
Znaci, naguzit ces se u vjecnosti. Blago tebi. Dapace.

-
teodati
#331 Re: Istina o Bogu
Volim seks ovdje a još više u budućem životu, zašto ne ako nešto takvo lijepo postoji!
Isus je lijepo rekao, da svatko tko se bilo čega odrekne zbog vječnog života, da će tisuću puta to nadoknaditi, dakle nema ni djevica a ni djevaca u raju, već samo iskusnih ljubavnika, garant. Mislim, može netko doći kao djevac ili djevica u vječni život, u raj, ali neće dugo takav ostati, dapače.
Zamislite da vodite ljubav sa nekom Vansvemirkom, ili Vansvemircem, koji su stari nekoliko bilijuna zemaljskih godina, a imaju savršeno tijelo, što ti sve znaju, ne možemo ni zamisliti, e da!
Last edited by teodati on 31/05/2025 16:27, edited 2 times in total.
-
teodati
#332 Re: Istina o Bogu
Kada smo već kod seksa, poza 69 nije slučajno nastala, nema priroda ništa s time ali zato imaju Bogovi, koji su prvi probali, i rekli da je to dobro! 
- TojoOptics
#333 Re: Istina o Bogu
Znaci, sex machina i ovdje i za vjecnost. Kako je i Isus rekal: Idite i jebite se do besvjesti.
-
teodati
#334 Re: Istina o Bogu
Bog je rekao, plodite se i množite se, po domaćem to znači jebite se, ali ne treba to samo radi razmnožavanja, u vječnosti se nećemo razmnožavati, već samo uživati u seksu, zato tko želi imati djecu, mora to na Zemlji obaviti, samo kažem.TojoOptics wrote: ↑31/05/2025 16:19 Znaci, sex machina i ovdje i za vjecnost. Kako je i Isus rekal: Idite i jebite se do besvjesti.
- TojoOptics
#335 Re: Istina o Bogu
I zajebavas ovdje ove religiozne klocove, a u stvari trolas k'o tulumba. 'Ajd, dobro.
-
teodati
#336 Re: Istina o Bogu
Ma jok, govorim istinu, kada dođeš u vječni život i vidiš upravo to što sam sada tvrdio, sjeti me se.TojoOptics wrote: ↑31/05/2025 16:49 I zajebavas ovdje ove religiozne klocove, a u stvari trolas k'o tulumba. 'Ajd, dobro.
Bogovi koji su nas napravili vole sve dobro isto kao i mi, ne piše bez veze da su nas napravili slične Njima, dakle isto vole dobro pojesti, dobro popiti, i sve ostale lijepe stvari, naravno loše ni Oni ne žele, nitko ne želi patiti ili mučiti se, ali to je put do vječnosti, nema drugoga.
Ja se inače ne zezam, ni sa čime što pišem, krajnje sam ozbiljan, pa še kak.
- Dozer
#337 Re: Istina o Bogu
Mislis, rekli su drugi da je to rekao Isus?teodati wrote: ↑31/05/2025 16:13Volim seks ovdje a još više u budućem životu, zašto ne ako nešto takvo lijepo postoji!
Isus je lijepo rekao, da svatko tko se bilo čega odrekne zbog vječnog života, da će tisuću puta to nadoknaditi, dakle nema ni djevica a ni djevaca u raju, već samo iskusnih ljubavnika, garant. Mislim, može netko doći kao djevac ili djevica u vječni život, u raj, ali neće dugo takav ostati, dapače.
Zamislite da vodite ljubav sa nekom Vansvemirkom, ili Vansvemircem, koji su stari nekoliko bilijuna zemaljskih godina, a imaju savršeno tijelo, što ti sve znaju, ne možemo ni zamisliti, e da!
Pouzdano znamo da on nista nije zapisao, kao i da je sve o njemu receno i napisano nakon njega, tako da....baljezgas.
Al' eto...sretno s vansvemirkama
Budi bar jaran pa nam javi kako je mota
A ti vanzemaljci koji su nas napravili, oni su upravo ono sto mi nazivamo bogom ili bogovima. Jedino sto oni to nisu zaista, nego ih samo mi , tj. vi vjernici pogresno percipirate kao takve, jer u dato vrijeme ljudi nisu imali dovoljno mozga da to prepoznaju i shvate kako treba.
- TojoOptics
#338 Re: Istina o Bogu
postojanje Benjamina Spahovića sahranjuje svaku religiju u nano sekundi.
- Dozer
#339 Re: Istina o Bogu
Ne postoji vise.
Sto bi vjernici rekli - bog vrati najcesce na djeci.
Sto bi vjernici rekli - bog vrati najcesce na djeci.
- MehmedPasaMoric
#340 Re: Istina o Bogu
Meni su gori ovi vjernici koji mu zele dzenet i nazivaju ga nekakvim gazijom i sta sve ne, ne bi me cudilo i da ga posthumno proglase sehidom jer ne bi bio prvi put da neki nidze veze lik postane sehid. E zbog takvih ja imam veci animozitet prema vjernicima nego prema religiji. Iz religije i gomile gluposti koje ona propagira bi se jos i moglo izvuci nesto pozitivno, budi posten, nemoj varati, lagati, pomozi gdje mozes itd., a iz ponasanja vjernika u svakodnevnom zivotu bas nista dobro nema da se vidi
- Dozer
#341 Re: Istina o Bogu
Mislim da "gaziji" Danisov sin, ni Danis i majka nisu niti ce ikad halalit.... za onaj svijet dovoljno.
-
teodati
#342 Re: Istina o Bogu
Nije Isus zapisao, više puta sam naveo razloge, neću ponavljati, ali su to zato zapisali kasniji učenici na osnovu usmene predaje Apostola, koji su s Njime živjeli, u čemu je onda problem, ako kada je to zapisano je bilo još živih svjedoka svega toga, samih Apostola, malo razmisli o tome, a ne samo tvrdiš nešto bez dokaza.Dozer wrote: ↑31/05/2025 21:35Mislis, rekli su drugi da je to rekao Isus?teodati wrote: ↑31/05/2025 16:13Volim seks ovdje a još više u budućem životu, zašto ne ako nešto takvo lijepo postoji!
Zamislite da vodite ljubav sa nekom Vansvemirkom, ili Vansvemircem, koji su stari nekoliko bilijuna zemaljskih godina, a imaju savršeno tijelo, što ti sve znaju, ne možemo ni zamisliti, e da!![]()
Pouzdano znamo da on nista nije zapisao, kao i da je sve o njemu receno i napisano nakon njega, tako da....baljezgas.
Al' eto...sretno s vansvemirkama![]()
Budi bar jaran pa nam javi kako je mota
A ti vanzemaljci koji su nas napravili, oni su upravo ono sto mi nazivamo bogom ili bogovima. Jedino sto oni to nisu zaista, nego ih samo mi , tj. vi vjernici pogresno percipirate kao takve, jer u dato vrijeme ljudi nisu imali dovoljno mozga da to prepoznaju i shvate kako treba.
- TojoOptics
#343 Re: Istina o Bogu
Zaboravio si zastitni znak na kraju izlaganja: dapace.
-
teodati
#344 Re: Istina o Bogu
Kada već govorimo o Isusu Kristu, On je Boga zvao svojim osobnim Ocem, kao nitko drugi, nazvao se i Sinom Božjim, i to ne u smislu kako smo to i mi ljudi, nego jedinim Sinom Božjim, shvatili su to Židovi da se pravi samim Bogom, zato su Ga i osudili.
E sada, pitanje je da li je po pitanju toga Bog zbilja osobni Otac Isusov, ili to ima simbolično značenje, i da li je titula Sin Božji, jedinstvena samo za jedno biće, ili se svi možemo tako zvati?
Što točno Biblija o tome govori?
E sada, pitanje je da li je po pitanju toga Bog zbilja osobni Otac Isusov, ili to ima simbolično značenje, i da li je titula Sin Božji, jedinstvena samo za jedno biće, ili se svi možemo tako zvati?
Što točno Biblija o tome govori?
Last edited by teodati on 01/06/2025 12:17, edited 2 times in total.
-
teodati
#345 Re: Istina o Bogu
E da!
- TojoOptics
-
teodati
#347 Re: Istina o Bogu
Moj te mota oko plota!
Last edited by teodati on 01/06/2025 12:24, edited 1 time in total.
- TojoOptics
#348 Re: Istina o Bogu
Ima i ona zlatna apostolska: "napasao mi se muda na mudinim poljima"
-
teodati
#349 Re: Istina o Bogu
Eto odgovora zašto što se Biblije tiče nema jedinstva u svijetu, ovdje na forumu nas nema puno, a svatko Bibliju po svome tumači, ista stvar i u cijelom svijetu, ali Biblija ipak ima samo jednu istinu, koju?
-
Hakiz
#350 Re: Istina o Bogu
Nije seveda?