Intersesantno je da je ima vrhunski glas,da je najljepsa na estradi,najkulturnija i da nema skandala oko nje. I onda tabloidi iz Srbije pocnu izmisljati vijesti i vi se na to palite. Pa cim to izmisli zuta stampa,odmah znas koliko je sati.
Usto izbacuje i dobre pjesme,ima svoju publiku vec a tek su joj 23 godine. Evo za mjesec zavrsava i fakultet.
I logicno da ce je neobrazovana krezuba masa uzeti na zub,jer je sve suprotno od njih.
Neki dan na Fbu ,na neku vijest o njoj,poce je napadati neka zbljoha,djevojka oko 30ak godina,kako su joj bezveze pjesme,kako ona nije cemu,a na ovu zbljohu ne bi biciklo naslonio. Tipican primjer zenske ljubomore. Vecinom je i napadaju zene.
Sto se mene tice,Dzejla je trenutno nasa najbolja pjevacica i ambasadorica,nigdje nas nije osramotila,bas suprotno,gdje god se pojavi,zadivi ljude.
A to je li u vezi,nije,sa kim,musko/zensko...mene to ne zanima ni da znam sa kim je,to je njeno privatno,sta koga boli k za tim?
Ali obzirom da sam malo pratio njenu porodicu,da su vjernici ,mislim da nema sanse da je ona homo,cak ni 1%. Mislim da je to zato i pogadja,da neko o njoj iz takve porodice moze tako nesto napisati. Ne ide djevojci u glavu to a ne ide ni meni.