Slazem da treba sire gledati... neko je odlucio da u odnosu na proslu sezonu umjesto Kroosa ubaci Mbappea. Naravno da ce trpiti ucinak svih ostalih naprijed, pogotovo Judea koji je povucen skroz nazad. Onda su tu povrede u odbrani, generalna zasicenost trenerom.Osmi Socrates wrote: ↑26/05/2025 16:49 Bio je on ubitačan i u PSG, pa niko taj tim nije uzimao zaozbiljno dok on nije otišao.
Ne sporim mu date golove, ali treba gledati i šire. Koliko se smanjio učinak Rodryga, Vinija i Bellinghama otkad je on došao? Kemija u timu?
Rekao sam jednom za Haalanda, pa da ponovim i za Mbappea. Da su obojica zdravi i da ih imam na raspolaganju, i da sve ostale faktore ne uzimam u obzir, Isak bi mi uvijek bio starter prije Mbappea. Ili Benzema u najboljoj formi, recimo.
Doduše, Realu uvijek sezona skoro isklljučivo zavisi od toga kako igraju protiv Barce. A tu su ove sezone bili opšta katastrofa. A prošle sezone (bez Mbappea) dominirali.
Mbappe je dao 5 od 7 golova koje je RM dao u Clasicima. Isak sto moze s loptom, Mbappe moze sa narandzom.