A da ima puste milione, pretpostavljam da bi se skucio negdje na Poljinama, ne u onoj ruznoj dvorac kuci u Berkusi. Ruznija samo ona dvije kuce iznad njega, kakva je ovo arhitektura i zasto na krovu ima svapski bunker iz 1942.

hajd,zaboravi.Crvene_brigade wrote: ↑29/05/2025 23:08Ovo za općinske poslovne prostore nije istina. On zvanično nije formalni korisnik (Ugovor o zakupu sa Općinom Stari Grad Sarajevo) niti jednog općinskog prostora.Messier wrote: ↑29/05/2025 23:00nije ,ovo je drugacije.dječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2025 22:55 Pa jasno, ista prica ko Smrk, neciji. Podijeljene zone uticaja.
Jel se sjeca neko ikakvog sukoba Smrka i Spahovica, i zasto ne![]()
zavrsava se rat,Izo poklapa 20 do 50 prostora na rentu.
on preentava prava,menadjer iz sda
opstina naplacuje 250 km,on uzima milju,pa milju i pol,pa sad 3 il 4 il 8
on je korisnik prostora,odavno,iz 96te
smrk dila drogu i moze pasti,ovaj ne moze pasti,on i puskar
Budimo realni. To je lako provjerljiva informacija, i nemojte iznositi dezinformacije u javnost.
Boldirano je bitno: Prilikom izvršenja prekršajne radnje, vozilo vozača "napada" motociklist, udara ga, sudara se s njim jureći prevelikom brzinom. Nije automehaničar doveo svoje vozilo u udar motocikla, to je uradio motociklist. Vozač Passata odgovoran je za prekršajno prelaženje preko pune linije, ali za udarac u njegov automobil, oštećenje automobila, svoju tešku povredu i smrt odgovoran je motociklist.emko1234 wrote: ↑29/05/2025 23:04
U idealnom svijetu, svi bi postovali zakon. Ali ne zivimo u idealnom svijetu. Svako od nas svaki dan prekrsi taj isti zakon milion puta. Razlika je sto nismo uhvaceni ili sto nase krsenje zakona nije ( do sada ) preuzrokovalo nesrecu ove vrste. Voznja preko ogranicenja i 10 na sat je krsenje zakona. Svi to radimo, svi uzmemo telefon u ruku, svi smo nekad oduzeli pravo prvenstva, zavrsili preticanje na punoj i slicno. Vecina ljudi na ovoj temi konkretno je pausalna a pritom ne znaju osnove a da ne pricamo o faktima. 90% price o ovoj nezgodi je rekla - kazala.
Niko nece da prihvati cinjenicu da je nesreca nastala u momentu kad vozac passata pravi prekrsaj. Hajmo benju benjamina bengelea na kratko odvojiti od svega. Vozac passata zapocinje neregularnu radnju s odredjenim ciljem. Prilikom vrsenja te radnje dolazi u kontakt s drugim motornim vozilom. To motorno vozilo vozi nn osoba. Ta nn osoba izgubi zivot. Okolnosti nastanka nezgode kazu slijedece : vozac vozila a izaziva nezgodu vrseci nedozvoljenu radnju. On je pocinilac. Vozac vozila b, ne bi nastradao da vozac vozila a nije uradio to sto je uradio. Oklonosti i nacin voznje osobe b padaju u drugi plan. Pretpostavka je da bi vozac vozila b bezbjedno nastavio voznju da vozac vozila a nije napravio nedozvoljeni manevar. STA I GDJE VAM NIJE JASNO?
Sto se zabrane tice, nije mi poznata mjera kojom se vozacu koji skrivi udes s odredjenom kategorijom mogu oduzeti sve ostale kategorije. Mozda grijesim, ali prvi put cujem. Mada, moje misljenje je da on vjerovatno nikad nije ni polozio za motor.
basum sagosumlast mohicans wrote: ↑29/05/2025 23:26 Eno oglasio se buraz na storiju. Sve su učinili, oni i doktori, Allah je tako htio da ga uzme. Volio bi da je njega uzeo a ne Benju, ali valjda je Allahu drazi, pa ga sebi uzeo. Sve dzenetske bašće i nagrade mu želi, srest će se na boljem mjestu, bla, bla.. Oni koji su ga poznavali samo znaju kakav je bio čovjek. A tek kakva neman ha stavlja na storije, nekakav štrkljo iz Konjica se kune da neće biti zaboravljen, da je vječno s nama itd.
Hajmo sad ozbiljno, svako žali rođenog da je crni cigan, ali šta nam je ezdea donijela, samo oni i niko više, da je krasti, otimati, vrijeđati, reketariti, dilati, mlatiti, ubijati, ojaditi slabijeg, klanjati beš vakat, pa se okladiti, zalomiti vikednom, Bajramom, a sve Allah ti dao, selam alejk i demokratija. Mislim da smo kao društvo tu bitku izgubili. Pričao sam sa više omladinaca na ovu temu, iz finih porodica, koji su odgojeni i u vjeri, ne bave se lošima stvarima, ali im je sve ovo gore pobrojano uredu, brat, bruda itd. Ne podržavaju svi ove pošasti, ali velikom broju njih je ovo sve normala, šta fali.. Zemljo, otvori se, da svi propadnemo.
dobro ti kopcas i drag si mi, neki si zandar s kosevskog.dječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2025 23:35 Meni je interesantno da je kriminalcima Bog non stop u ustima.
Nisi pomislio da glorifikovanjam ovakvih bolida činimo samo štetu našoj djeci i indirektno stvaramo neke nove Benje, Ize,Puške.. Plus sto usrane društvene mreže svakoj budali sa dvije čiste u glavi nude prostor i širinu, da.ovakve oplakuju, prizivaju dzenet i Božiju nagradu. Sizifov trud roditelji trebaju uložiti da bi doprli do svoje djece pričom, pričom i samo pričom. A neki ni to ne rade, ne uspijevaju, onda kad se sranje desi, svi se fatamo za glavu. Jako teško je vrijeme, kako za djecu, tako i za roditelje. Nek nam je Bog na pomoći.Messier wrote: ↑29/05/2025 23:34 ma mi se jos nismo rijesili rata, i to priznam.
nisu se rijesile mame mojih prijatelja rodjenih 77 , ogroman je teret rata koji nas nosi.
sta da radimo dalje?
to je jebeno glavno pitanje,klinci su nam 2000 plus godiste?
kako njima napraviti bolje drustvo sa ovako nama ludima?
jebe mi se za vas.sta ce biti sa njima?
Kud ćeš šta više kad eno i CH emotivno i romantizirano veli:Tomo smogao snage oglasiti se, MMA zvijezda, bio mu rođeni brat, brat se hrabro borio do zadnjeg trena.... A druge vrlo lako operu. Tačno je da neki ezeda otpad stoji iza onog profila. Mi smo društvo koje je odavno otišlo u klinac.
A dok on zapocinje tu radnju drugi ucesnik nesrece nije uopste u istom naselju a kamoli u vidokrugu.
Ne dolazi u kontakt nego ga udara to drugo vozilo.
Niti bi nastradao da nije uradio to sto je on licno uradio, tj. stvorio se na mjestu sudara sa Skenderije u 4-5 sekundi.
Pretpostavka je i da bi vozac vozila a bezbjedno nastavio svoj put da sa Skenderije nije doletjela raketa i udarila ga. Sta ti tu nije jasno?
Hajde ba sta se ibretis, da je socijalizam bio bi Tito i partija (ne mislim na kolegu forumaša).....dječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2025 23:35 Meni je interesantno da je kriminalcima Bog non stop u ustima.
hajde mi objasni,koje ja to bolide glorifikujem?last mohicans wrote: ↑29/05/2025 23:44Nisi pomislio da glorifikovanjam ovakvih bolida činimo samo štetu našoj djeci i indirektno stvaramo neke nove Benje, Ize,Puške.. Plus sto usrane društvene mreže svakoj budali sa dvije čiste u glavi nude prostor i širinu, da.ovakve oplakuju, prizivaju dzenet i Božiju nagradu. Sizifov trud roditelji trebaju uložiti da bi doprli do svoje djece pričom, pričom i samo pričom. A neki ni to ne rade, ne uspijevaju, onda kad se sranje desi, svi se fatamo za glavu. Jako teško je vrijeme, kako za djecu, tako i za roditelje. Nek nam je Bog na pomoći.Messier wrote: ↑29/05/2025 23:34 ma mi se jos nismo rijesili rata, i to priznam.
nisu se rijesile mame mojih prijatelja rodjenih 77 , ogroman je teret rata koji nas nosi.
sta da radimo dalje?
to je jebeno glavno pitanje,klinci su nam 2000 plus godiste?
kako njima napraviti bolje drustvo sa ovako nama ludima?
jebe mi se za vas.sta ce biti sa njima?
Nije mi jasno zasto ljudi kao ti imaju ista, ustavom zagarantovana prava kao i normalni ljudi. Za veliku vecinu ljudi na ovom forumu, test inteligencije bi trebao biti mandatoran.Dead Man Walking wrote: ↑30/05/2025 00:09A dok on zapocinje tu radnju drugi ucesnik nesrece nije uopste u istom naselju a kamoli u vidokrugu.
Niti bi nastradao da nije uradio to sto je on licno uradio, tj. stvorio se na mjestu sudara sa Skenderije u 4-5 sekundi.
Pretpostavka je i da bi vozac vozila a bezbjedno nastavio svoj put da sa Skenderije nije doletjela raketa i udarila ga. Sta ti tu nije jasno?
Za tebe ne bi, jer bismo onda bili uskraceni za tvoje bravure.emko1234 wrote: ↑30/05/2025 00:24Nije mi jasno zasto ljudi kao ti imaju ista, ustavom zagarantovana prava kao i normalni ljudi. Za veliku vecinu ljudi na ovom forumu, test inteligencije bi trebao biti mandatoran.Dead Man Walking wrote: ↑30/05/2025 00:09A dok on zapocinje tu radnju drugi ucesnik nesrece nije uopste u istom naselju a kamoli u vidokrugu.