Najgore od svega je što oni ništa ne rade.
Selo gori a baba se češlja ili najbolje se praviti mrtav dok ovo ne prodaje.
Imaju bjegunca od pravosudna, propusne granice, nemaju kontrolu nad ministarstvima i agencijama...uglavnom vladaju saopštenjima.
Najgore od svega je što oni ništa ne rade.
Naravno, o tome se pise danima, a ljudi sa strane citaju i spominju danima. Kada se desi problem u USK ili u Tuzli preko dana se predje preko toga._BataZiv_0809 wrote: ↑29/05/2025 09:35To ce sigurno uticati na rezultat u KS.
A sta mislis da nekog u Cazinu, Kalesiji ili Zepcu to interesuje?
Nemoj tako pisati jer ćeš biti targetiran kao Din(o) -dušman i napisaće ti da sereš ( kao meni prije sat pa pobrisali).
Taman tako!Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 12:25 Na rezultat trojke utice to sto se nije odmah izabran gradonacelnik pozicija protokolarnog karaktera.
Na rezultat SDA skoro da nije uticalo objavljen video zapis kako se ta pozicija silji Skaki. Zamalo da covjek opet bude izabran, ali je uspio zajebati izbor Bogicevica.
Samo da vidimo gdje smo i sta smo.
šta je tačno pogrešno napisano komšija?PM72 wrote: ↑29/05/2025 12:26Nemoj tako pisati jer ćeš biti targetiran kao Din(o) -dušman i napisaće ti da sereš ( kao meni prije sat pa pobrisali).
Trebaš pisati-polako,ide naprijed,uhodavaju se...
Moze to I krace._BataZiv_0809 wrote: ↑29/05/2025 12:46Taman tako!Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 12:25 Na rezultat trojke utice to sto se nije odmah izabran gradonacelnik pozicija protokolarnog karaktera.
Na rezultat SDA skoro da nije uticalo objavljen video zapis kako se ta pozicija silji Skaki. Zamalo da covjek opet bude izabran, ali je uspio zajebati izbor Bogicevica.
Tu je sustinska kulturoloska, svjetonazorska i svaka druga razlika.
da ne govorimo da je na toj snimci navedeno nekoliko krivičnih djela._BataZiv_0809 wrote: ↑29/05/2025 12:46Taman tako!Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 12:25 Na rezultat trojke utice to sto se nije odmah izabran gradonacelnik pozicija protokolarnog karaktera.
Tu je sustinska kulturoloska, svjetonazorska i svaka druga razlika.
Zamoliću te da me zaobilaziš.Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 12:49šta je tačno pogrešno napisano komšija?
nisi pričao da šine nikada doći neće?
nisi pričao da će prije metro u begoradu nego rekonstrukcija?
nisi govorio da neće pruga do hrasnice?
evo neću ti ja reći da sereš. neka to ostali zaključe.![]()
Sarajevski kanton i jeste vodilja, ali je velika ljubomora prema KS. Zbog toga i ide ta negativna kampanja, kao da smo mi svi slijepi pa ne vidimo ociglednu razliku u gradu u odnosu na unazad 7-8 godina. Grad je stagnirao 20-25 godina i sada kada se konacno krenulo, ne valja, ne ide brzinom svjetlosti.sumirprimus wrote: ↑29/05/2025 13:01 cinjenica je fakat, da bi trebal da manje politiziraju oko nekih stvari i da pokazu da su zaista u koaliciji, a ne svak za se da vec gleda naredne izbore.
sarajevski kanton bi tebao biti vodilja ostalim kantonima u federaciji kako se treba raditi. ali onda vidimo izbore za direktora klinickog centra,gradonacelnika, i stakore i jebga zeleni ubiru jeftine poene na kritici.
Standardno. Lupis glupost i glumis uvrijedjenu mladu. Ako ces da te zaobilazim nemoj komentarisati tamo gdje ti se moze odgovoriti.PM72 wrote: ↑29/05/2025 12:54Zamoliću te da me zaobilaziš.
ma jebte koja ba ljubomora, ne zajebaji, sarajevo je jedini al fakat jedini pokusaj grada kako je to na zapadu, naravno nije to metropola, ali je urbanija sredina od svih ostalih u bih. tacka. i ako u najurbanijojj sredini nece biti primjer ostalim kako rade,da je trojka stvarna alternativa sdfa matrici, u se na se i podase. nego primjer za argumentovanu kritiku jebga imamo problem. treba da svi vide da se moze kad se hoce, i kad se sredstva svih nas okrenu ka necemu korisnom za zajednicu,(primjer tramvaja) i a ne samo za vlastite dzepove, i hirove, kako to rade inace lokalni serifi, a zbog cega najvise krivim sda.Styling wrote: ↑29/05/2025 13:05Sarajevski kanton i jeste vodilja, ali je velika ljubomora prema KS. Zbog toga i ide ta negativna kampanja, kao da smo mi svi slijepi pa ne vidimo ociglednu razliku u gradu u odnosu na unazad 7-8 godina. Grad je stagnirao 20-25 godina i sada kada se konacno krenulo, ne valja, ne ide brzinom svjetlosti.sumirprimus wrote: ↑29/05/2025 13:01 cinjenica je fakat, da bi trebal da manje politiziraju oko nekih stvari i da pokazu da su zaista u koaliciji, a ne svak za se da vec gleda naredne izbore.
sarajevski kanton bi tebao biti vodilja ostalim kantonima u federaciji kako se treba raditi. ali onda vidimo izbore za direktora klinickog centra,gradonacelnika, i stakore i jebga zeleni ubiru jeftine poene na kritici.
Pokaži malo više respekta i kućnog odgoja.Meni nećeš govoriti da serem što sam nešto napisao kontra tvojih simpatizera.Vrlo jednostavno da te ne pošaljem ...Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 13:07Standardno. Lupis glupost i glumis uvrijedjenu mladu. Ako ces da te zaobilazim nemoj komentarisati tamo gdje ti se moze odgovoriti.
Do tad imam pravo komentarisati sve sto napises, kao sto i drugi mogu moje.
Vrlo jednostavno.
Posalji, nisam ja vaginaleta da glumim uvrijedjenu mladu jer je neko skontao da lupetam.PM72 wrote: ↑29/05/2025 13:13Pokaži malo više respekta i kućnog odgoja.Meni nećeš govoriti da serem što sam nešto napisao kontra tvojih simpatizera.Vrlo jednostavno da te ne pošaljem ...
Nema vlasti koja nece usrati s kadroviranjem u javnim preduzecima. Samo je pitanje koliko ce usrati. Vrlo malo sposobnih ljudi uopce zeli raditi u javnom sektoru. Zasto bi? Zasto bih ja kao elektroinzenjer radio u EP recimo kad imam izbora da radim u normalnim (svjetskim, čak) firmama i ne zaglupljujem u ovoj našoj žabokrečini, za manje para?
Kad su obećali početak i završetak pruge?Chmoljo wrote: ↑29/05/2025 13:16Posalji, nisam ja vaginaleta da glumim uvrijedjenu mladu jer je neko skontao da lupetam.
Fin izgovor da ne odgovoris na ono sto si napisao. Stani iza svojih rijeci. Ti si ono sve pisao, niko te nije tjerao.
misliš ono kada se izgradnja prvog lota miješala sa izgradnjom cijele?