Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CHR mi nekako vise futuristicno izgleda od Yaris crossa. Mada ne znam zasto imaju toliko varijanti istog segmenta, imas corolla cross, yarris cross i CHR What's the point
Last edited by Pandakonda on 28/05/2025 20:28, edited 1 time in total.
Pandakonda wrote: ↑28/05/2025 20:27
CHR mi nekako vise futuristicno izgleda od Yaris crossa. Mada ne znam zasto imaju toliko varijanti istog segmenta, imas corolla cross, yarris cross i CHR What's the point
Jer idu ko halva, tojota je i u evropi dosla do tog da moze prodati bilo kakvo govno.
House wrote: ↑28/05/2025 20:31
samo ulje i filter i vozi.... to je toyota.
zato je yaris cross najprodavaniji auto u evropi. TOYOTA!
Jasno je zasto je Toyota kao brend pozeljan, samo mi nije jasno ovo razvodnjavanje istog segmenta. Imas Corollu i Yaris Cross + CHR koji barem po meni idu u isti koš. Ali ocigledno ljudi vide neku razliku cim se isplati prodavati. Inace ostala auta imaju dosta manje, i pretezno samo jednu varijantu istog segmenta
House wrote: ↑28/05/2025 20:31
samo ulje i filter i vozi.... to je toyota.
zato je yaris cross najprodavaniji auto u evropi. TOYOTA!
Jasno je zasto je Toyota kao brend pozeljan, samo mi nije jasno ovo razvodnjavanje istog segmenta. Imas Corollu i Yaris Cross + CHR koji barem po meni idu u isti koš. Ali ocigledno ljudi vide neku razliku cim se isplati prodavati. Inace ostala auta imaju dosta manje, i pretezno samo jednu varijantu istog segmenta
ma ne idu u istu koš. yaris cross je b segment SUV, corolla cross C segment. Kao da porediš VW T cross-a i T-Roc-a
kontaš. corolla je corolla SUV. ista unutra i tačka (ista kao obična corolla). izdužili karoseriju i tako...