Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
made_in_sarajevo
#31076 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da li je zeljo stimao utakmice, sirokom centra nije presao od kupa dvije utakmice pa preko lige, a protiv veleza na glavu padali
izdali bosnjake, prodali se skutorima, zavalili bosnjacki klub 
- Plavo-bijeli
#31077 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kazes ne mogu parirati ni devetom ali godinama grade ekipu za PL... pa ako ne mogu parirati devetom onda nemaju sta u prvoj ligi raditi..ali eto volio bih i ja, ako nista zbog lijepe price..steta sto nisu iz nekog veceg mjesta..bude mi krivo sto nasi svi gradovi nemaju vise ljudi pa da bude sve posjecenije...studeni76 wrote: ↑25/05/2025 21:35Glupost svojstvena našem savezu. Napravili pravila tako da ako na pozicijama 9 i 10 budu ekipe iz istog entiteta onda 9i ne ispada direktno već razigrava sa prvakom Prve lige iz svog entiteta. Tu je zavaljena ekipa iz Prve lige jer kvalitetom ne mogu parirati premijerligasu, pa bila to i 9a ekipa. Ljudi u Olovu godinama grade ekipu za PL i sada su zavaljeni!Mate_Miso_Kovac wrote: ↑25/05/2025 20:21 Koji je uopce rezon iza tog doigravanja (ulijecem kao padobranac, nisam detaljno citao temu)?
- Logovan
#31078 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ovo je možda čak najveća glupost otkako se lopta zakotrljala na ovim prostorima. Završiš prvi i ne ulaziš direktno u viši rang. Pa jebo te.studeni76 wrote: ↑25/05/2025 21:35Glupost svojstvena našem savezu. Napravili pravila tako da ako na pozicijama 9 i 10 budu ekipe iz istog entiteta onda 9i ne ispada direktno već razigrava sa prvakom Prve lige iz svog entiteta. Tu je zavaljena ekipa iz Prve lige jer kvalitetom ne mogu parirati premijerligasu, pa bila to i 9a ekipa. Ljudi u Olovu godinama grade ekipu za PL i sada su zavaljeni!Mate_Miso_Kovac wrote: ↑25/05/2025 20:21 Koji je uopce rezon iza tog doigravanja (ulijecem kao padobranac, nisam detaljno citao temu)?
- Mate_Miso_Kovac
#31079 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Mislim, haha, trudim se svojski da nadjem ikakav smisao i ne ide mi. Ispadaju dva tima iz federacije, i sad ovaj drugi treba razigravati s timom iz druge federalne zasto? Kako god okrenes to je "federalno" mjesto, popunit ce ga "federalni" klub, zasto ga ne dati osvajace druge lige. Kako je neko uopce mogao sjesti i smisliti ovo i dokučiti da sluzi nekoj svrsi
svašta 
- studeni76
#31080 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kažem da ljudi idu korak po korak. Nisu od onih uprava sto iskesiraju lovu i hoće rezultat odmah u prvoj sezoni. Ovi su rasli polako, od doba kada ih je Amar ismijavao do ovog sada da su na pragu PLa.Plavo-bijeli wrote: ↑25/05/2025 22:36Kazes ne mogu parirati ni devetom ali godinama grade ekipu za PL... pa ako ne mogu parirati devetom onda nemaju sta u prvoj ligi raditi..ali eto volio bih i ja, ako nista zbog lijepe price..steta sto nisu iz nekog veceg mjesta..bude mi krivo sto nasi svi gradovi nemaju vise ljudi pa da bude sve posjecenije...studeni76 wrote: ↑25/05/2025 21:35Glupost svojstvena našem savezu. Napravili pravila tako da ako na pozicijama 9 i 10 budu ekipe iz istog entiteta onda 9i ne ispada direktno već razigrava sa prvakom Prve lige iz svog entiteta. Tu je zavaljena ekipa iz Prve lige jer kvalitetom ne mogu parirati premijerligasu, pa bila to i 9a ekipa. Ljudi u Olovu godinama grade ekipu za PL i sada su zavaljeni!Mate_Miso_Kovac wrote: ↑25/05/2025 20:21 Koji je uopce rezon iza tog doigravanja (ulijecem kao padobranac, nisam detaljno citao temu)?
Al generalno kao i u svim drugim zemljama, ipak je velika razlika u kvalitetu izmedju 2 ranga. Znaš to i ti samo se praviš pametan. U Njemačkoj kada se igra relegacija u većini slučajeva ekipa iz višeg ranga ostaje
-
Dead Man Walking
#31081 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
E fino ga komsije zavukose Stupcanici i osigurase Borcu jos 12 boba za narednu sezonu. 
- luckylaka
#31082 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Danas smo pokazali kako se posteno igra.Dakle rodzeni sledece sezone ako dodjete u situaciju za ostanak u ligi trazite sanse na Kosevu,tu je najeftinije
-
palermo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#31084 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa bolan nebio Siroki je kroz citavu sezonu dobijao Zelju i kad se nije znalo ko ce ispadati. Razvalio nas je u kupu, dva puta nas dobili u prvenstvu i onda ti pises kako smo im pustili??? Stvarno ovo kmecanje velezovih navijaca pocinje biti smarajuce. Daj mi jedan razlog sto bi Zeljo recimo vama poklonio bodove. Jeste li vi prosle sezone Zelji poklonili bodove??? Niste i neka niste. Uvijek trazite razloge u nekome drugom a ponajmanje u sebi. Pa htjeli ste Manijake u Vrapcicima smjestiti u kavez kao zivotinje nakon sto vam je pruzeno izvanredno gostoprimstvo na Grbavici i oko nje kad ste igrali Evropu. Pa da ne pricam o onoj sramnoj paroli o izjednacavanju sa cetnicima na Grbavici itd itd. Koliko je vama u interesu da ne ispadnete toliko je i Zelji da bude treci mada cisto sumnjam da ce se desiti i jedno i drugo. Eto sami o sebi odlucujete u zadnjem kolu na svom stadionu.
-
palermo
#31085 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Druze Htasno pa ro ti I govorim...sa Sirokim je sigurnije I bolje, em su jak ( eto i sam.kazes, biju vas gdje stignu)i, em kad zagusti pokazu najbolje od sebe....jednosta no kroz jednu kvalitetnu suradnju uciti od njih...nije to nikakva stamota...hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 10:38Pa bolan nebio Siroki je kroz citavu sezonu dobijao Zelju i kad se nije znalo ko ce ispadati. Razvalio nas je u kupu, dva puta nas dobili u prvenstvu i onda ti pises kako smo im pustili??? Stvarno ovo kmecanje velezovih navijaca pocinje biti smarajuce. Daj mi jedan razlog sto bi Zeljo recimo vama poklonio bodove. Jeste li vi prosle sezone Zelji poklonili bodove??? Niste i neka niste. Uvijek trazite razloge u nekome drugom a ponajmanje u sebi. Pa htjeli ste Manijake u Vrapcicima smjestiti u kavez kao zivotinje nakon sto vam je pruzeno izvanredno gostoprimstvo na Grbavici i oko nje kad ste igrali Evropu. Pa da ne pricam o onoj sramnoj paroli o izjednacavanju sa cetnicima na Grbavici itd itd. Koliko je vama u interesu da ne ispadnete toliko je i Zelji da bude treci mada cisto sumnjam da ce se desiti i jedno i drugo. Eto sami o sebi odlucujete u zadnjem kolu na svom stadionu.
A ovo ostalo sto si napisao manje vise, tekao bih svako nek vodi svoju politiki.
P.S gdje ti vidis kmecanje ???
- hrasno38
#31086 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjestopalermo wrote: ↑26/05/2025 11:44Druze Htasno pa ro ti I govorim...sa Sirokim je sigurnije I bolje, em su jak ( eto i sam.kazes, biju vas gdje stignu)i, em kad zagusti pokazu najbolje od sebe....jednosta no kroz jednu kvalitetnu suradnju uciti od njih...nije to nikakva stamota...hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 10:38Pa bolan nebio Siroki je kroz citavu sezonu dobijao Zelju i kad se nije znalo ko ce ispadati. Razvalio nas je u kupu, dva puta nas dobili u prvenstvu i onda ti pises kako smo im pustili??? Stvarno ovo kmecanje velezovih navijaca pocinje biti smarajuce. Daj mi jedan razlog sto bi Zeljo recimo vama poklonio bodove. Jeste li vi prosle sezone Zelji poklonili bodove??? Niste i neka niste. Uvijek trazite razloge u nekome drugom a ponajmanje u sebi. Pa htjeli ste Manijake u Vrapcicima smjestiti u kavez kao zivotinje nakon sto vam je pruzeno izvanredno gostoprimstvo na Grbavici i oko nje kad ste igrali Evropu. Pa da ne pricam o onoj sramnoj paroli o izjednacavanju sa cetnicima na Grbavici itd itd. Koliko je vama u interesu da ne ispadnete toliko je i Zelji da bude treci mada cisto sumnjam da ce se desiti i jedno i drugo. Eto sami o sebi odlucujete u zadnjem kolu na svom stadionu.
A ovo ostalo sto si napisao manje vise, tekao bih svako nek vodi svoju politiki.
-
palermo
#31087 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 11:56Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjestopalermo wrote: ↑26/05/2025 11:44Druze Htasno pa ro ti I govorim...sa Sirokim je sigurnije I bolje, em su jak ( eto i sam.kazes, biju vas gdje stignu)i, em kad zagusti pokazu najbolje od sebe....jednosta no kroz jednu kvalitetnu suradnju uciti od njih...nije to nikakva stamota...hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 10:38
Pa bolan nebio Siroki je kroz citavu sezonu dobijao Zelju i kad se nije znalo ko ce ispadati. Razvalio nas je u kupu, dva puta nas dobili u prvenstvu i onda ti pises kako smo im pustili??? Stvarno ovo kmecanje velezovih navijaca pocinje biti smarajuce. Daj mi jedan razlog sto bi Zeljo recimo vama poklonio bodove. Jeste li vi prosle sezone Zelji poklonili bodove??? Niste i neka niste. Uvijek trazite razloge u nekome drugom a ponajmanje u sebi. Pa htjeli ste Manijake u Vrapcicima smjestiti u kavez kao zivotinje nakon sto vam je pruzeno izvanredno gostoprimstvo na Grbavici i oko nje kad ste igrali Evropu. Pa da ne pricam o onoj sramnoj paroli o izjednacavanju sa cetnicima na Grbavici itd itd. Koliko je vama u interesu da ne ispadnete toliko je i Zelji da bude treci mada cisto sumnjam da ce se desiti i jedno i drugo. Eto sami o sebi odlucujete u zadnjem kolu na svom stadionu.
Uopste ne sumnjam u pobjedu Zelje nad Tadnikom. Jes doduse da Radniku nizasya ne treba, al ne sumnjam da bi bilo tako I da im treba
- hrasno38
#31088 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vidi ja sam ovdje pisao nekoliko puta da mi je poslije Zelje Velez najdrazi klub ali to ne znaci bezuvjetno stajanje u odbranu. Nisu Velez u ovu situaciju doveli ni Zeljo ni Sarajevo nego neki drugi iz Velza i neki druge utakmice. Vrlo ruzno je citati sta pisu pojedini navijaci Veleza prema Zelji koji ih je ugostio domacinski i na stadiona ali i raja zagotivila van stadiona kada su igrali evropske utakmice i kada smo navijali za uspjehe Veleza. Isto kao i Zelji prosle godine koji se borio za opstanak i najveca krivica bila u vlastitim redovima tako je ove godine i Velezupalermo wrote: ↑26/05/2025 12:03Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 11:56Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjestopalermo wrote: ↑26/05/2025 11:44
Druze Htasno pa ro ti I govorim...sa Sirokim je sigurnije I bolje, em su jak ( eto i sam.kazes, biju vas gdje stignu)i, em kad zagusti pokazu najbolje od sebe....jednosta no kroz jednu kvalitetnu suradnju uciti od njih...nije to nikakva stamota...
Uopste ne sumnjam u pobjedu Zelje nad Tadnikom. Jes doduse da Radniku nizasya ne treba, al ne sumnjam da bi bilo tako I da im treba
-
palermo
#31089 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Meni je drago cuti koliko ima.ljudi kojima je Velez najdtazi drugi klub.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 12:07Vidi ja sam ovdje pisao nekoliko puta da mi je poslije Zelje Velez najdrazi klub ali to ne znaci bezuvjetno stajanje u odbranu. Nisu Velez u ovu situaciju doveli ni Zeljo ni Sarajevo nego neki drugi iz Velza i neki druge utakmice. Vrlo ruzno je citati sta pisu pojedini navijaci Veleza prema Zelji koji ih je ugostio domacinski i na stadiona ali i raja zagotivila van stadiona kada su igrali evropske utakmice i kada smo navijali za uspjehe Veleza. Isto kao i Zelji prosle godine koji se borio za opstanak i najveca krivica bila u vlastitim redovima tako je ove godine i Velezupalermo wrote: ↑26/05/2025 12:03Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 11:56
Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjesto
To ti ga ono dodje kao nit si muz niti si ljubavnik, niti jebac, nego drug kojem se isiplace na ramenu kad ti je tesko.
- ultima_palabra
#31090 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Steta sto ne mogu pijacari u cvajtu, od Sloge ko nije trazio nije ni dobio. Da se nadju u barazu mislim da bi ih Stupcanica dobila.
-
18mn97
#31091 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
To vi najbolje znate.ultima_palabra wrote: ↑26/05/2025 14:27 Steta sto ne mogu pijacari u cvajtu, od Sloge ko nije trazio nije ni dobio. Da se nadju u barazu mislim da bi ih Stupcanica dobila.
-
palermo
#31092 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Steta. Al haj, nije sva nada izgubljena.ultima_palabra wrote: ↑26/05/2025 14:27 Steta sto ne mogu pijacari u cvajtu, od Sloge ko nije trazio nije ni dobio. Da se nadju u barazu mislim da bi ih Stupcanica dobila.
Mada, u pravu si za Slogu, oni k'o stara kurava, ko god pita, oni daju.
Za razliku od , primjera radi, sarajevskih klubova, koji imaju I kriterije I standarde I daju samo onima koje begenisu.
-
mond
#31093 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne znam čemu tolika ogorčenost. Ko te povrijedio bebo?
-
palermo
- ultima_palabra
#31095 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako je neko posteno odigrao, to je Zeljo. Izbili smo Borcu titulu bez ikakve dobiti za sebe, od tada svaku utakmicu je penal protiv nas.palermo wrote: ↑26/05/2025 18:01Steta. Al haj, nije sva nada izgubljena.ultima_palabra wrote: ↑26/05/2025 14:27 Steta sto ne mogu pijacari u cvajtu, od Sloge ko nije trazio nije ni dobio. Da se nadju u barazu mislim da bi ih Stupcanica dobila.
Za razliku od , primjera radi, sarajevskih klubova, koji imaju I kriterije I standarde I daju samo onima koje begenisu.
Protiv Klafurica mi ne znamo igrati i kad je ulog puno veci.
- tramvajtrojka
#31096 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jebiga mi sa širokim brijegom imamo najbolje odnose u ligi pravi športski prijatelji smo, nikada belaja i uvijek tekme sa njima budu vrhunske posebno na Grbavici gdje uvijek dodju da se nadigravaju i sa maksimalnim respektom prema klubupalermo wrote: ↑26/05/2025 12:03Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 11:56Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjestopalermo wrote: ↑26/05/2025 11:44
Druze Htasno pa ro ti I govorim...sa Sirokim je sigurnije I bolje, em su jak ( eto i sam.kazes, biju vas gdje stignu)i, em kad zagusti pokazu najbolje od sebe....jednosta no kroz jednu kvalitetnu suradnju uciti od njih...nije to nikakva stamota...

dok klubu sa magistrale pokraj Mostara zelim drugu ligu pa se haverisite i dalje sa nasim konama
-
palermo
#31097 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
tramvajtrojka wrote: ↑26/05/2025 18:37Jebiga mi sa širokim brijegom imamo najbolje odnose u ligi pravi športski prijatelji smo, nikada belaja i uvijek tekme sa njima budu vrhunske posebno na Grbavici gdje uvijek dodju da se nadigravaju i sa maksimalnim respektom prema klubupalermo wrote: ↑26/05/2025 12:03Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.hrasno38 wrote: ↑26/05/2025 11:56
Pa po FB-u, portalima a i ovdje je prica da su se Sarajevo i Zeljo nasiljili na Veleza a niko ne razmislja o tome da mozda Sarajevo i Zeljo bez obzira trebalo im ili ne vode bitku za to trece mjesto koje nista ne mijenja u biti osim statistike gradskog rivalstva. Zeljo a cisto sumnjam i Sarajevo da su pustili ikoga ove godine ali ljudi moji to su prosjecne ekipe koje mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Pa Zeljo je naguzio Borac i eno i trener Zrinjskog se zahvaljuje Zelji i onda ne vidim zasto bi pustio Velezu. Na kraju krajeva Velez jucer promasi penal Zeljo dobi 10 zutih kartona pa sta je trebalo jos da sjednu na travu i da se napadaci Veleza usetaju u gol. Zeljo ce i protiv Radnika igrati na pobjedu ili tacnije za to trece mjesto
dok klubu sa magistrale pokraj Mostara zelim drugu ligu pa se haverisite i dalje sa nasim konama![]()
![]()
A pijacari, kako ih od.milja zovu u Sarajevu I rubnim.dijelovima Mostara, ce vec zavrsiti gdje zasluze.
-
palermo
#31098 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da, zajeban je Klafuric...ultima_palabra wrote: ↑26/05/2025 18:34Ako je neko posteno odigrao, to je Zeljo. Izbili smo Borcu titulu bez ikakve dobiti za sebe, od tada svaku utakmicu je penal protiv nas.palermo wrote: ↑26/05/2025 18:01Steta. Al haj, nije sva nada izgubljena.ultima_palabra wrote: ↑26/05/2025 14:27 Steta sto ne mogu pijacari u cvajtu, od Sloge ko nije trazio nije ni dobio. Da se nadju u barazu mislim da bi ih Stupcanica dobila.
Protiv Klafurica mi ne znamo igrati i kad je ulog puno veci.
- tramvajtrojka
#31099 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vise puta padne snijeg u Mostaru u jednom drsetljecu nego sto dobijete vlastite komsije, malo to promijenite pa onda kukajte prema nama iz Sarajeva do tada zeljina kaznena ekspedicija ce sve po esnafu vracati jbg ne zaboravlja se ono slavlje bice zeljo racku sampion kad ste horski u glas pjevali i slavili titulu svojih sugrađana preko rijekepalermo wrote: ↑26/05/2025 18:42tramvajtrojka wrote: ↑26/05/2025 18:37Jebiga mi sa širokim brijegom imamo najbolje odnose u ligi pravi športski prijatelji smo, nikada belaja i uvijek tekme sa njima budu vrhunske posebno na Grbavici gdje uvijek dodju da se nadigravaju i sa maksimalnim respektom prema klubupalermo wrote: ↑26/05/2025 12:03
Pa dobro, razvidno je da I Zeljo I Satajevo protiv svakog igraju na pobjedu. Zato je uspjeh Sirokog i veci. Kad Im je doslo dur guzici oni mobilisu sve snage I mlatnu I Zelju I Satajevo. Uciti.
dok klubu sa magistrale pokraj Mostara zelim drugu ligu pa se haverisite i dalje sa nasim konama![]()
![]()
lijepo je cuti da jos uvijek postoji prijateljeljstvo I sportski duh.
A pijacari, kako ih od.milja zovu u Sarajevu I rubnim.dijelovima Mostara, ce vec zavrsiti gdje zasluze.
- insaneinthebrain
#31100 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
tad su se prodali svinjskom za sva vremena. draza im titula ustaskom svinjskom, eto vam je pa proslavite zajednotramvajtrojka wrote: ↑26/05/2025 18:46
Vise puta padne snijeg u Mostaru u jednom drsetljecu nego sto dobijete vlastite komsije, malo to promijenite pa onda kukajte prema nama iz Sarajeva do tada zeljina kaznena ekspedicija ce sve po esnafu vracati jbg ne zaboravlja se ono slavlje bice zeljo racku sampion kad ste horski u glas pjevali i slavili titulu svojih sugrađana preko rijeke