Chmoljo wrote: ↑26/05/2025 14:38
Naslovnica wrote: ↑26/05/2025 13:53
JoseMujica wrote: ↑26/05/2025 13:40
o tome kako se hinjski krivica za loš rad komunalnih službi sada prebacuje na građane...ne plaća Rad građane, već građani plaćaju Rad, a Rad kontroliše vlast, a ne građani
dok je Don Neonkova kamarila vedrila i oblačila bila je kriva vlast...sad kad vedri i oblači Trojkina kamarila odjednom krivi građani
za ove stvari je uvijek kriva vlast i tačka...sve mimo toga je jeftin pokušaj skidanja odgovornosti s onih koji imaju poluge u rukama da sistem učine boljim...sasvim nebitno jel ta vlast SDA, DF, SBiH, NES, SDP, NiP, NS itd. slobodno nastavi niz
ja sam dobar...kako si ti?
Ja još uvijek čekam da se identifikuje onaj štand sa jagodama za koji je @Chmoljo neki dan rekao da je izvor epidemije, pa da svi nastavimo sa normalnim životom.
Cekamo da iko nadje zarisnu tacku, ali ona kao i uvijek ostaje u zoni nagadjanja. Al bitno je da si ti siguran da nije to
Ja jos uvijek stojim iza napisanog jer znam sta se oduzimalo i slalo na unistenje upravo zbog oboljelih na KCUSu.
Nema veze sto je savjetovano da se ne jede neispravna hrana

i nema veze sto je cijeli grad prljav. Samo je dobrinja podlozna prljavstini. Ostali valjda navikli.
Jarane, Sarajevo je samo za sebe jedna žarišna tačka.
Jučer sam išao do Fojnice, pa do Kaonika i nazad, Lepenica.
Prolaziš kroz sela sa većinski hrvatskim pučanstvom, to sve pod konac, trava pokošena, lijepe okućnice, milina.
Uđeš u dio sa većinski bošnjačkim življem, ispred obavezno stara kada i veš mašina ili makar bubanj, štrik sa hrkama, fasade uglavnom nema ili je gelerisana itd.
Nemojte mi samo govoriti da je do para, povratnici, ovo-ono.
Do mentaliteta je.