Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
inflames wrote: ↑24/05/2025 11:42
Mene na kraju F1 Asymmetric 6 izašao 160 po komadu u 18". Za nešto što će služiti nekoliko sezona sa dobrim performansama je ništa.
Tako da ova tema itekako ima smisla. Vjerovatno bih uzeo nešto deseto za slične pare da nisam ovdje pitao.
E sad što je nekima problem što se na forumu piše o ljetnim gumama u temi ljetne gume to je već drugi par opanaka.
Za moju dimenziju GY je 294 KM komad
A PS5 je 329 KM
Falken je bio 220 KM
a guma je 17"
Nije malo
Zato je najbolje kupit zimske i prvu godinu (ne sezonu) ih voziti na prednjoj osovini.
Drugu godinu kupit 2 nove koje idu naprijed a te sa prednje na zadnju osovinu.
Nakon toga ove sa zadnje osovine idu na pik za 50 posto cijene.
I tako ukrug.
Svake godine imas nove gume na pogonu a na autu max 2 god stare.
inflames wrote: ↑24/05/2025 11:42
Mene na kraju F1 Asymmetric 6 izašao 160 po komadu u 18". Za nešto što će služiti nekoliko sezona sa dobrim performansama je ništa.
Tako da ova tema itekako ima smisla. Vjerovatno bih uzeo nešto deseto za slične pare da nisam ovdje pitao.
E sad što je nekima problem što se na forumu piše o ljetnim gumama u temi ljetne gume to je već drugi par opanaka.
Za moju dimenziju GY je 294 KM komad
A PS5 je 329 KM
Falken je bio 220 KM
a guma je 17"
Nije malo
I sa falkenom je kraj nakon 2,5 sezone a GY bi isao 4 lagano, pa skontaj sta je jeftinije.
Optimist wrote: ↑24/05/2025 12:59
Zato je najbolje kupit zimske i prvu godinu (ne sezonu) ih voziti na prednjoj osovini.
Drugu godinu kupit 2 nove koje idu naprijed a te sa prednje na zadnju osovinu.
Nakon toga ove sa zadnje osovine idu na pik za 50 posto cijene.
I tako ukrug.
Svake godine imas nove gume na pogonu a na autu max 2 god stare.
Zar ne bi dvije nove gume trebalo postaviti nazad, a dvije stare naprijed?
Kakva je ljetna guma 94W N-F ACRO XL LJETNA LEAO 205/55R16 ?
Kineski proizvođač.
Ima li neko iskustva?
Na tyrest.com od hiljadu recenzija korisnika dobila je 4 zvjezdice što je visoko i veoma su zadovoljni.
nikeze wrote: ↑27/05/2025 11:25
Kineski proizvođač.
Ima li neko iskustva?
Na tyrest.com od hiljadu recenzija korisnika dobila je 4 zvjezdice što je visoko i veoma su zadovoljni.
Kineski proizvođač.
Ima li neko iskustva?
laik1981 wrote: ↑27/05/2025 11:37
Ma vjerovatno su to ok gume sve dok ne vide brda i krivine na prvoj kisi, a onda ko na ledu, ali, do duse, i mnoge premiumke zakazu na tom polju.
Kineski proizvođač.
Ima li neko iskustva?