*Gospodin DM Bingo SC Tuzla. Srebrenik GRAD i dalje bez DM marketa
Moderator: anex

Polako, da podoje ovi sto su zivisnijeg_led wrote: ↑22/05/2025 02:01 Moze li neko od vas dvojice poslati na pp gdje mogu dati prilog za ove mace
ej ova se vratila jutros,sasvim je i savrseno OK.snijeg_led wrote: ↑22/05/2025 03:12 Pa sad si i mene zadeverao, ko hrani mačiče kad mama maca nije tu?
Javi se obavezno
sad sam skopcao,a da ti prikazem situaciju.snijeg_led wrote: ↑22/05/2025 03:12 Pa sad si i mene zadeverao, ko hrani mačiče kad mama maca nije tu?
Javi se obavezno
ma joooookMessier wrote: ↑23/05/2025 00:57sad sam skopcao,a da ti prikazem situaciju.snijeg_led wrote: ↑22/05/2025 03:12 Pa sad si i mene zadeverao, ko hrani mačiče kad mama maca nije tu?
Javi se obavezno
tri macke se poradjaju u 10 dana.
prvo troje,sve ok,kod komsije,a sve su nase macke.
jucer u noci,kod mene jedna,izgubi njih 5,i ode trauma neka sta li,vrati se jutros,ona je ok.mama
u isto vrijeme,jucer oko 12,krene lijevo jos jedan okot,svi zdravi,necu da ih diram,i klinkama od komsije sam rekao ne dirajte ih par dana,mirisi,ovo ono,mozete samo glupost napraviti,pusti majku s njom,i vidim slusaju me.
uglavnom,konto sam,da ova neki problem ima,sto je rodila ove mrtve,jer je jedina prezivjela nekad prije 2 godine, 4 mrtva i ona ziva jedina pahulja.
i vratila se,nije iznijela trudnocu i idemo dalje.
jesam li previse detaljan?![]()
Evo umrla maloprije.snijeg_led wrote: ↑23/05/2025 23:31ma joooookMessier wrote: ↑23/05/2025 00:57sad sam skopcao,a da ti prikazem situaciju.snijeg_led wrote: ↑22/05/2025 03:12 Pa sad si i mene zadeverao, ko hrani mačiče kad mama maca nije tu?
Javi se obavezno
tri macke se poradjaju u 10 dana.
prvo troje,sve ok,kod komsije,a sve su nase macke.
jucer u noci,kod mene jedna,izgubi njih 5,i ode trauma neka sta li,vrati se jutros,ona je ok.mama
u isto vrijeme,jucer oko 12,krene lijevo jos jedan okot,svi zdravi,necu da ih diram,i klinkama od komsije sam rekao ne dirajte ih par dana,mirisi,ovo ono,mozete samo glupost napraviti,pusti majku s njom,i vidim slusaju me.
uglavnom,konto sam,da ova neki problem ima,sto je rodila ove mrtve,jer je jedina prezivjela nekad prije 2 godine, 4 mrtva i ona ziva jedina pahulja.
i vratila se,nije iznijela trudnocu i idemo dalje.
jesam li previse detaljan?![]()
odlicno si sve objasnio, tako sad znam koja maca gdje i kako
ova sto je izgubila macice, moguce da je udarena ili nesto se razbolila i omacila se prerano
prati sta ce dalje biti pa javi
Jako tuzno, zao mi je maceMessier wrote: ↑26/05/2025 16:01 I ne znam samo, kako klincima da objasnim to.
A 5 ih u kuci sad
I malac moj dolazi za desetak dana, ona ga budila, zimus na skijanje ujutro, nosom od nos.
Lagati skroz vs reci istinu skroz.
Reci, otisla je, nemam pojma gdje je?
Il reci bilo je tako i tako.
Ja sam pobornik opcije 2
Ma da, upravu sisnijeg_led wrote: ↑26/05/2025 23:18Jako tuzno, zao mi je maceMessier wrote: ↑26/05/2025 16:01 I ne znam samo, kako klincima da objasnim to.
A 5 ih u kuci sad
I malac moj dolazi za desetak dana, ona ga budila, zimus na skijanje ujutro, nosom od nos.
Lagati skroz vs reci istinu skroz.
Reci, otisla je, nemam pojma gdje je?
Il reci bilo je tako i tako.
Ja sam pobornik opcije 2
ako mozes ne moras mu reci, izmisli nesto
sta on ima od te lose vijesti, a ne moze pomoci nista
Tek sad vidjeh komentar..