Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
suad-sarajevo wrote: ↑21/05/2025 12:10
Ovaj EON light duo paket sadrži cisco modem (EPC3928s) i d3 mini receiver. Da li to tako mora ili se može tražiti bolji modem od ovog cisco-a obzirom da ne može pružiti 5GHz brzinu? A da se vežem kablom u 2025 za modem...
Zdravo @suad-sarajevo,
Hvala Vam na obraćanju. Budući da u arhivi pronalazimo korisničke podatke na kojima je evidentirana druga oprema od one koju navodite ljubazno ćemo zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora na koji se odnosi Vaš upit kako bismo Vam mogli pružiti više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
suad-sarajevo wrote: ↑21/05/2025 12:10
Ovaj EON light duo paket sadrži cisco modem (EPC3928s) i d3 mini receiver. Da li to tako mora ili se može tražiti bolji modem od ovog cisco-a obzirom da ne može pružiti 5GHz brzinu? A da se vežem kablom u 2025 za modem...
Zdravo @suad-sarajevo,
Hvala Vam na obraćanju. Budući da u arhivi pronalazimo korisničke podatke na kojima je evidentirana druga oprema od one koju navodite ljubazno ćemo zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora na koji se odnosi Vaš upit kako bismo Vam mogli pružiti više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Da, u pravu ste. Ovo se odnosi na Ugovor na drugoj adresi koji je na mojoj supruzi ali obzirom da uvijek sve ide preko mene... Javim se preko PP. Hvala.
Je li odlepršalo devet kanala sa analogne?
Kod mene Samsung televizori, pa sam samo skenirao digitalu. Ako jeste, neka je sa srećom, pa da se i ubaci šta fino
Aferim!
Koliko sad analogna broji kanala? Oko 20?
chakany wrote: ↑21/05/2025 16:54
Kod mene Samsung televizori, pa sam samo skenirao digitalu. Ako jeste, neka je sa srećom, pa da se i ubaci šta fino
Aferim!
chakany wrote: ↑21/05/2025 16:54
Aferim!
FTA kanala ima more na DVB-C, trebalo bi da je tu jednaka shema za sve regione. Ako neko baš nema TV sa DVB-C tjunerom, može besplatnu digitalizaciju da odradi.
Hahaha ja TV upalim jednom u sto godina. I haj nedavno ukinem box (sumnjao na njega da mi prouzrokuje prekide neta) i instaliram eon app na tv. Pogledam, fkt isto sve, isto radi, prebacim se u muziku, kad vidim nema dole ispod informativnih jedne grupe
Već duže vrijeme me nervira ova EON Android mobilna aplikacija. Zaštopa slika u potpunosti a zvuk vrati nekoliko sekundi unazad i kada zvuk stigne sliku onda krene i slika, to se dešava baš duže vrijeme. Nije do telefona, on ne zaštopa, a ima više nego dovoljno snage da bez problema gura aplikaciju(Octa core procesor i 6GB RAM memorije), a nije ni do interneta, kada je do interneta stane i slika i zvuk i prikaže onaj krug(kao reload). Brisao sam cache i ništa. Sada sam je reinstalirao i ako ovo ne pomogne onda joj nema pomoći, ionako ima 3.3/5 ocjenu na Google Play Store, jasno je da i drugi imaju nekih problema.
Edit: 20 minuta nakon reinstalacije nije niti jednom zaštopalo, dok je prije znalo čak i po dva puta u roku minutu, baš je bilo iritirajuce i užasno. Nadam se da će biti uredu
Odjutros, opet ista situacija, zastane slika, vrati nekoliko sekundi zvuka i ponovi i kada zvuk stigne sliku onda krene i slika, nekada prođe 5 minuta bez da se to desi, a nekada ne može ni minuta, baš je iritirajuce i užasno nervira.
Mehemed wrote: ↑26/05/2025 23:23
Već duže vrijeme me nervira ova EON Android mobilna aplikacija. Zaštopa slika u potpunosti a zvuk vrati nekoliko sekundi unazad i kada zvuk stigne sliku onda krene i slika, to se dešava baš duže vrijeme. Nije do telefona, on ne zaštopa, a ima više nego dovoljno snage da bez problema gura aplikaciju(Octa core procesor i 6GB RAM memorije), a nije ni do interneta, kada je do interneta stane i slika i zvuk i prikaže onaj krug(kao reload). Brisao sam cache i ništa. Sada sam je reinstalirao i ako ovo ne pomogne onda joj nema pomoći, ionako ima 3.3/5 ocjenu na Google Play Store, jasno je da i drugi imaju nekih problema.
Edit: 20 minuta nakon reinstalacije nije niti jednom zaštopalo, dok je prije znalo čak i po dva puta u roku minutu, baš je bilo iritirajuce i užasno. Nadam se da će biti uredu
Zdravo @Mehemed,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Ljubazno ćemo zamoliti za povratnu informaciju, da li je dolazilo do novih poteškoća u radu EON aplikacije? Stojimo Vam na raspolaganju.