Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ubio je svaki smisao tog auta, ne znam sto nije uzeo corvettu i stavio turbinu
sta kaze, uniatio motor, vjerovatno kvalitetan tuning uradjen, mosmislit, ta ej25 serija fabricki ne voli los tuning i puno pritiska od turbine, al ne kontaju to ovakvi...
najbolji motor za ovakve je ej20 zatvorenog tipa s pocetka 90tih
Throttle wrote: ↑19/05/2025 10:36
Pare ne moraju biti jedini razlog ali su jedan od razloga. D ati neko kaze da ces tamo isto zaradjivat a vece troskove imat, kurko bi otisao. Al eto, tjesite se da idete radi sredine. Ja tesko da bih bolje zivio na zapadu, a ni rahatnije. A vidim i kako zivi dobar dio nasih jer sam im, kroz posao, bio u kucama, stanovima. Ovdje zivot ima dosta minusa, pogotovo zbog politickih sranja kojima nas pritiscu i raznoraznih kauboja koji rade sta im je volja ali se moze srediti zivot u nekoj mjeri u kojoj je zadovoljavajuce ako nemas snove o milionima. Na kraju, svako sebi izabere. Al ono, iz golfa cetvorke u skoro nov c220 cdi uleti i kaze nije otisao zbog para
kljucno sam ti obiljezio.
tvoja ucmalost u zoni komfora je tebi dokaz da si samo ti u pravu i da svi ostali lazu
Zasto je ubio. Pa ovaj LS je bolji. Izdrzljiviji. Kvalitetniji od svih subarovih motora zajedno. (I to nisko teziste, bokser motor ne pije nikakve vode 99% pri normalnoj i brzoj voznji, na sprem ostalih motora)
Ja ne znam kako subaru i sad funkcionise kao firma koliko su motora zamijenili u garanciji. Ja mislim da su apsolutni rekorderi. Ja nekad odem na ove skupove. Ni jedan ama bas ni jedan nema orginalan motor..
Zasto je ubio. Pa ovaj LS je bolji. Izdrzljiviji. Kvalitetniji od svih subarovih motora zajedno. (I to nisko teziste, bokser motor ne pije nikakve vode 99% pri normalnoj i brzoj voznji, na sprem ostalih motora)
Ja ne znam kako subaru i sad funkcionise kao firma koliko su motora zamijenili u garanciji. Ja mislim da su apsolutni rekorderi. Ja nekad odem na ove skupove. Ni jedan ama bas ni jedan nema orginalan motor..
de bolan, kakav ls, i nije vise 4x4 nego zadnji pogon, kazem gubi svaki smisao kad se to izvadi iz subarua
ne znam sta je, ili je do ljudi ili do ulja pretankog ili ih toyota pokusava srozat na dno dna..
a tjuneri su posebna prica, misle da je cobb svemoguc i slicno
Koje je ovo smece od auta postalo, nedavno sam gledao lamele sa kompresor/ supercharger za xc90. Svaka cast kako su napravili izbiju ti vecu svotu iz dzepa