E hajde da pocnu pripreme, da im jebemo kosti odmah!
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#84827 Re: Liverpool FC
Po svemu sudeci i njega zavrsavaju u narednih 7-8 dana. Nije ni kraj sezone, a oni ce imati zavrsena oba beka. Nema sta, vrhunski posao!

- ismar2215
#84828 Re: Liverpool FC
Ma lako cemo uvalit Kostasa. Ne vjerujem da cemo traziti vise od 15-20 miliona. Treba zavrsavati ove ocigledne poslove sto prije dok nije neko uletio. Mislim da bi se po stopera moglo svakako. Ocekujem da ce ici ili Joe ili Quansah.
- drug_profi
#84829 Re: Liverpool FC
Joe je igrac kojeg treba svaki tim pa i Liverpul.
Spreman da bude u drugom planu, pokriva tri pozicije... ja ga ne bih dao.
A Tsimi bi valjda trebao biti zamjena za Kerkeza, nije valjda da se Robo još planira gurat?
A Tsimi bi valjda trebao biti zamjena za Kerkeza, nije valjda da se Robo još planira gurat?
- BHF_Manijak
#84830 Re: Liverpool FC
Pa mislim da prije Kerkez moze nauciti stosta od Robertsona, nego od Tsimikasa, cisto iz tog razloga prije da ce njega ostaviti nego Tsimikasa. Iako je dao svoje najbolje godine, Robertson barem kroz treninga dosta moze nauciti Milosa, uletiti kao backup u kupovima, pred kraj utakmice itd.drug_profi wrote: ↑19/05/2025 11:36 Joe je igrac kojeg treba svaki tim pa i Liverpul.
Tsimikas nikad nista vise od rezerve nije bio, nije to taj kvalitet, a moze se na njemu prije zaradit nego na Robertsonu.
- ismar2215
#84833 Re: Liverpool FC
E cuj igramo jos. Ja uveliko u glavi u pola prelaznog roka. 
- AmiĐa_Idriz
#84834 Re: Liverpool FC
Ocekivano, znaci mi ili Bayern…
70:30 mi je to i dalje za Minhen.
- drug_profi
#84835 Re: Liverpool FC
Bayern mora nekog prodati da bi mogao ovog kupiti, a Leverkusen će im još zavrnut cijenu.
- AmiĐa_Idriz
#84836 Re: Liverpool FC
Tome se nasi i nadaju. Leverkusen i Voller prije bas zajebavaju Bayern u tom smislu, sjecam se one frke oko Havertza, cini mi se da je Chelsea nudio manje od Bayerna ali su ga radije poslali u London nego njima.drug_profi wrote: ↑19/05/2025 16:05 Bayern mora nekog prodati da bi mogao ovog kupiti, a Leverkusen će im još zavrnut cijenu.
- drug_profi
#84837 Re: Liverpool FC
Ako Excel i Slot misle da je to-to. Nek ga plate koliko treba i da završimo.
- BHF_Manijak
#84838 Re: Liverpool FC
Zaboravljamo samo svi kvaku, najvazniju - gdje igrac hoce. Ako Florian bude insistirao na Bayernu, mozemo mi svi kolektivno kurcu svirati. Nadam se samo da nije neki Bayern freak.
A da bi ovo boom bio i da bi legao kao budali samar, to nije upitno. Onda bi mi tu bila upitna uloga Dominika, sta sa njim?
Neke ludosti pokusavati i Wirtza gurati na laznu 9-ku to bi bilo unistavanje talenta, iskreno. Nije to niti ce biti. Tako su i Havertza razjebali.
A da bi ovo boom bio i da bi legao kao budali samar, to nije upitno. Onda bi mi tu bila upitna uloga Dominika, sta sa njim?
Neke ludosti pokusavati i Wirtza gurati na laznu 9-ku to bi bilo unistavanje talenta, iskreno. Nije to niti ce biti. Tako su i Havertza razjebali.
- vaučer
#84841 Re: Liverpool FC
Znam da se svi kuliramo kako ide u Bayern i sve to.
Previše puta smo se hajpali pa naučiš da si to ne radiš.
Ali dan te jebo ako ovo nekako odradimo.
Da. Te. Jebo.
Previše puta smo se hajpali pa naučiš da si to ne radiš.
Ali dan te jebo ako ovo nekako odradimo.
Da. Te. Jebo.
- Capajebo
#84842 Re: Liverpool FC
Najprije mislim da bi mogao lijevo igrati, a da bi se Diaz prodao.BHF_Manijak wrote: ↑19/05/2025 16:16 Zaboravljamo samo svi kvaku, najvazniju - gdje igrac hoce. Ako Florian bude insistirao na Bayernu, mozemo mi svi kolektivno kurcu svirati. Nadam se samo da nije neki Bayern freak.
U svakom slucaju generacijski talenat, ofanzivno cak i bolji od Bellinghama
- Pandakonda
#84843 Re: Liverpool FC
Ma nema sta ocigledno je da nam je za Wirtza jedina konkurencija Bayern, odnosno sam Wirtz. Ako se dobro sjecam davno nekad se vrtila prica da je i on od malena navijac Bayerna i da mu familija također navija za Bayern. Plus pritisak da svabo igra za top njemacki tim. Omjer nam je realno 70-30 u korist Bayerna osim ako uprava nije bas uradila strasan posao da ga nagovore da dođe i da on sam ima veliku zelju da se oproba u drugoj ligi.
Leverkusen je odradio svoj dio "posla" gdje su rekli da je za Bayern cijena 150 miliona sto je daleko vise od onoga koliko mogu skupiti jer je receno od strane uprave da prodajom moraju namaknuti taj novac
Sto se tice lijevog beka mislim da necemo neka napustanja gledati. Ako planiramo igrati sva 4 fronta onda nam treba i Kerkez i Robertson i Tsimikas radi kvalitetne rotacije. Da ne bude bruka sa djecom kao protiv Plymoutha ove sezone
Leverkusen je odradio svoj dio "posla" gdje su rekli da je za Bayern cijena 150 miliona sto je daleko vise od onoga koliko mogu skupiti jer je receno od strane uprave da prodajom moraju namaknuti taj novac
Ako se odluci za Bayern ostat ce jos jednu sezonu u Leverkusenu dok ne padne cijena transfera, ili u najgorem slucaju jos 2 godine da u Bayern moze dzabe. Tako da sve je do njega kako odluci. A inace Wirtz je skroz drugaciji profil od Havertza i moze igrati laznu devetku. Mislim da nasi idu u tom smjeru svakako jer ne znam kad su nas zadnji put povezali sa nekom klasicnom devetkom. Ili ce igrati krilo a Diaz/Gakpo kroz sredinu.
Sto se tice lijevog beka mislim da necemo neka napustanja gledati. Ako planiramo igrati sva 4 fronta onda nam treba i Kerkez i Robertson i Tsimikas radi kvalitetne rotacije. Da ne bude bruka sa djecom kao protiv Plymoutha ove sezone
- AmiĐa_Idriz
#84844 Re: Liverpool FC
Nema teorije to za bekove.
- ismar2215
#84845 Re: Liverpool FC
Ma sta ce nam tri beka, nema smisla.
- Pandakonda
#84846 Re: Liverpool FC
Ma nemas koga drugog igrat, jednostavno ne vidim opciju da Robertson i Kerkez mogu izdrzati 4 fronta bez da sad bude neke povrede, zutih kartona, ili generalno umora. Robertson je vec spominjao da je svjestan da vise nema taj tempo kao prije, dok ce Tsimikas prije kod nas biti rotacija nego u prvoj postavi neke tamo sklj ekipe. Barem za ove kupove ce biti korisni dok ce Kerkez nositi za ligu i LP
- BHF_Manijak
#84848 Re: Liverpool FC
Ma ja ne mastam o Wirtzu. Ako se desi - predobro, znaci pravis ogroman statement, ali ne zanosim se.
Takav talenat, pritisak Bayerna, da napusti Njemacku - vrlo tesko. Opekli su se na Kroosu, Havertzu, ne vjerujem da ce i sad.
Liverpool je spreman ocito finansijski, cekaju, preferira ocito i Leverkusen tu opciju, kako bi ga iz lige udaljili, ali najvise se tu Wirtz pita.
Ne znam koga preferira, za koga navija, ali sve je to irelevantno, vidjeli smo po Trentu. Bitan je kesh, onda u Bayernu ima siguricu titula, domace trziste, laksa liga itd.
Mislim da je to gotovo, iako je Liverpool prezentovao ocito dobar projekat.
U Bayernu ima sve, sve poznato, u Liverpoolu moze sve izgubit. To je iz perspektive igraca naravno. Dokazivanje, nova liga, jaci puno tempo, govorno podrucje, puno faktora...
A sto spomenuh lijevo krilo, pa ne bi me iznenadilo da Diaza nastavi gurati na 9, iako je to uzasno izgledalo, ali cisto u nedostatku kvalitetnih spiceva na trzistu.
Eintracht recimo za Ekitikea trazi 100mil!

Takav talenat, pritisak Bayerna, da napusti Njemacku - vrlo tesko. Opekli su se na Kroosu, Havertzu, ne vjerujem da ce i sad.
Liverpool je spreman ocito finansijski, cekaju, preferira ocito i Leverkusen tu opciju, kako bi ga iz lige udaljili, ali najvise se tu Wirtz pita.
Ne znam koga preferira, za koga navija, ali sve je to irelevantno, vidjeli smo po Trentu. Bitan je kesh, onda u Bayernu ima siguricu titula, domace trziste, laksa liga itd.
Mislim da je to gotovo, iako je Liverpool prezentovao ocito dobar projekat.
U Bayernu ima sve, sve poznato, u Liverpoolu moze sve izgubit. To je iz perspektive igraca naravno. Dokazivanje, nova liga, jaci puno tempo, govorno podrucje, puno faktora...
A sto spomenuh lijevo krilo, pa ne bi me iznenadilo da Diaza nastavi gurati na 9, iako je to uzasno izgledalo, ali cisto u nedostatku kvalitetnih spiceva na trzistu.
Eintracht recimo za Ekitikea trazi 100mil!
-
Mustang1
#84849 Re: Liverpool FC
Bolje Dzeko nego Diaz u spicu