Svi nabrojani su jednako protiv države.Stabilizator wrote: ↑19/05/2025 11:51Stranke ti je lako zaključiti. Ako bas hoces Evo ti onda lista:KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:39A gdje je nacrt, plan, analiza aerodroma Bihać? Istu ne rade političari, a mogu uraditi stranci. Da li ista uopće postoji? Što su rekli na istu u Direktoratu?Stabilizator wrote: ↑19/05/2025 11:07
Svi oni koji se ne bore protiv drzave BiH. Oni koji nisu za secesiju, za raspad, za treći entitet. Oni kojima BiH nije prioritet vec interes Srbije i Hrvatske.
Iz tvog ćumeza, primjer političara kojima nije interes da Bihać dobije aerodrom, kojima nije interes da se bori protiv komsija koji mu ostavljaju nuklearni otpad na granici, koji mu kradu elektricnu energiju, koji blokiraju odluke oko drzavne imovine BiH na jadranu i jos mnogo toga.
Opet, ni imena, ni stranke probosanske orijentacije. Imam utisak, da većina vas nije sigurna u vezi istih.
Probosanske stranke su trojka, SDA, df, SBIH itd. Ovi ostali manje vise rade protiv drzave
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
KraljicaIzJajca
#31576 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Sanjarko
#31577 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nego sta da su bolji. Neplaniraju genocide, UZP-te, razne zlocine i slicna razna zla. Meni je on iz Nicaze pravo valjao, jos tad je se tek gurao na politicku scenu ovdje u Nicaze i ZDK, tako da se nije morao jos bakcati i sa mnom i mojim problemom tadasnjim.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:40A probosanski orijentani su samo mrvicu bolji?
- drug_profi
#31578 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A to ti je agenda?KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:51A vidimo tu mrvica politiku.![]()
Zašto dati govnima glas? Svakako će nečije govno pobjediti.
E pa ti nemoj glasati tamo gdje živiš.
JA ću da glasam redovno, jer mislim da među ponuđenim ima neko ko će uraditi nešto dobro i za mene ili za budućnost ove zemlje.
Druge domovine nemam. Za ovu sam se borio i boriću se do kraja.
I jeste, mrvicu je bolje kad nema SDA i kad Dodo moli za razgovore, kad Dragan izlazi iz ormara...
Jeste bolje, mrvicu.
Pa lagano.
Last edited by drug_profi on 19/05/2025 11:56, edited 1 time in total.
-
Hakiz
#31579 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Svi.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:41I probosanci ?
I probosanstvo košta, platićeš ga. Ništa nema besplatno.
- Point.
#31580 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nećemo se tako igrati kraljice.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 10:36Aeee, a stipendije nisu odbijene od Bošnjaka.Point. wrote: ↑19/05/2025 08:38Ja, i? Gdje se to kod Bošnjaka javno i pompno obilježava sjećanje na Handžar Diviziju kao Blajburg?KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 07:37
Pff, Austrija je davala stipendije u Beč svima kojim su u porodici imali osobu iz Handzar Divizije.
Političarima je posao biti licemjeran.
Dragan nije samo licemjeran, one je lažov 1/1 pa zavisno od vremena i prostora može zanoćiti kao veležovac i jugosloven koji se potpisuje čirilicom a ustati kao najveći uznik, Hrvat da ga nema većeg i zrinjevac. I da takva spodoba preispituje nekakvu legitimnost i hrvatsvo Željka Komšića npr?
Netje da može.
Francuzi su im dali ulicu, pročitaj gornji tekst/link.
Jbg, prisilno su regrutovani većina, pročitaj gornji tekst/link.
Političari i stranci su sjebali BiH, jel' to teško vama Bošnjacima priznati?
Nisu stranci činili genocid, uzp, masovne grobnice, silovanja, granatiranje civila, opsadu Sarajeva, srušili pola Mostara i Stari Most, prijetili o istrebljenju najmnogoljudbijeg naroda u BiH. Danas ti derivati, najviše u kożi SNSD i HDZ, nastavljaju to razjebavanje.
Zovimo stvari pravim imenom, kaj ne.
-
KraljicaIzJajca
#31581 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne planiraju nešto što bi trebali, dakle, planiraju jedno veliko NIŠTA. Misterija ostaje što ti nevidljivi probosanski orijentani uopće žele bez pomoći stranaca.Sanjarko wrote: ↑19/05/2025 11:53Nego sta da su bolji. Neplaniraju genocide, UZP-te, razne zlocine i slicna razna zla. Meni je on iz Nicaze pravo valjao, jos tad je se tek gurao na politicku scenu ovdje u Nicaze i ZDK, tako da se nije morao jos bakcati i sa mnom i mojim problemom tadasnjim.
-
Hakiz
-
KraljicaIzJajca
#31583 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pustimo tu patetiku jer to je 30 godina priča što Bošnjaci nisu uradili. To svi znamo. No Bošnjaci nisu ništa uradili nakon rata.Point. wrote: ↑19/05/2025 11:56Nećemo se tako igrati kraljice.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 10:36Aeee, a stipendije nisu odbijene od Bošnjaka.Point. wrote: ↑19/05/2025 08:38
Ja, i? Gdje se to kod Bošnjaka javno i pompno obilježava sjećanje na Handžar Diviziju kao Blajburg?
Dragan nije samo licemjeran, one je lažov 1/1 pa zavisno od vremena i prostora može zanoćiti kao veležovac i jugosloven koji se potpisuje čirilicom a ustati kao najveći uznik, Hrvat da ga nema većeg i zrinjevac. I da takva spodoba preispituje nekakvu legitimnost i hrvatsvo Željka Komšića npr?
Netje da može.
Francuzi su im dali ulicu, pročitaj gornji tekst/link.
Jbg, prisilno su regrutovani većina, pročitaj gornji tekst/link.
Političari i stranci su sjebali BiH, jel' to teško vama Bošnjacima priznati?
Nisu stranci činili genocid, uzp, masovne grobnice, silovanja, granatiranje civila, opsadu Sarajeva, srušili pola Mostara i Stari Most, prijetili o istrebljenju najmnogoljudbijeg naroda u BiH. Danas ti derivati, najviše u kożi SNSD i HDZ, nastavljaju to razjebavanje.
Zovimo stvari pravim imenom, kaj ne.
-
KraljicaIzJajca
#31584 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Drugi forumaš je napisao da je SDA probosanska!?drug_profi wrote: ↑19/05/2025 11:54A to ti je agenda?KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:51A vidimo tu mrvica politiku.![]()
Zašto dati govnima glas? Svakako će nečije govno pobjediti.
JA ću da glasam redovno, jer mislim da među ponuđenim ima neko ko će uraditi nešto dobro i za mene ili za budućnost ove zemlje.
I jeste, mrvicu je bolje kad nema SDA i kad Dodo moli za razgovore, kad Dragan izlazi iz ormara...
Jeste bolje, mrvicu.
Pa lagano.
Ja mislim da Bošnjaci imaju internu podjelu u vezi probosanskih stranaka koje još nisu spomenute.
- Sanjarko
#31585 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Moja sestra glasala jbga i drugih razloga za nekoga za koga nije trebala glasati, ja i stara smo apstinenti, jer misli stara nema se za koga glasati, ja htio za njega ko mi je valjao u zivotu, i sestra je trebala glasati za onoga ko nam je valjao tada, u korona sranju kad nam niko nije htio pomoci, a bile su sestra i stara u govnima do guse.drug_profi wrote: ↑19/05/2025 11:54 A to ti je agenda?
Prvi, koji je meni valjao ne znam da ima mrlju uopste bilo kakvu, kazem poznat je raji iz Nicaze, a drugi je mutan, necu reci nesto drugo, ali jest to drugo ali nam je valjao, i on je veoma poznat raji iz Nicaze i ne vole ga bas mnogi, mozda i vecina.
PS Apstinenti smo jer su se stara i rahmetli stari davno opekli pred rat na izborima, ustvari stara jest, za rahmetli starog nisam siguran.
- drug_profi
#31586 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Neki su još u zabludi.
-
palermo
#31587 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa glasas za HDZ, on sigurno nije isti.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 10:38Za koga glasati, jer su svi isti?drug_profi wrote: ↑19/05/2025 09:15 Narod dobije vlast kakvu zaslužuje.
Ostali, koji ne glasaju za takvu, su na kraju kolateral.
P.S Jel mora ma svakoj stranici biti tvojih deset postova ???
- Sanjarko
#31588 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zele kao i mi, MIR. Opet si krenula kao prije? Ako ti MIR nije dovoljan, ne znam sta ti jeste onda?KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 11:56Ne planiraju nešto što bi trebali, dakle, planiraju jedno veliko NIŠTA. Misterija ostaje što ti nevidljivi probosanski orijentani uopće žele bez pomoći stranaca.
-
KraljicaIzJajca
#31589 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hvala na tvojoj iskrenost, ali Bošnjaci prvo moraju riješiti što i koga žele. Kod hrvatskih i srpskih BiH glasača se zna stav.
Meni je žao što ti kao borac ARBiH doživljavaš današnje političko ludilo od svih, posebno svojih političara.
Osobno, mislim da Bošnjaci lutaju, pišem o političarima, jer oni jedino znaju praviti koalicije i kukati strancima.
-
KraljicaIzJajca
#31590 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa svi me citirate, ljubazno odgovaram.palermo wrote: ↑19/05/2025 12:05Pa glasas za HDZ, on sigurno nije isti.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 10:38Za koga glasati, jer su svi isti?drug_profi wrote: ↑19/05/2025 09:15 Narod dobije vlast kakvu zaslužuje.
Ostali, koji ne glasaju za takvu, su na kraju kolateral.
P.S Jel mora ma svakoj stranici biti tvojih deset postova ???
-
4L0n3
#31591 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Politicki pluralizam je znak zdravog drustva. Ne vidim potrebu za omasovljavanjem citavog bosnjackog korpusa pred jednom strankom, takve stvari rade oni koji se necega boje. S druge strane, za pozelit je istu situaciju srpskim i hrvatskim glasacima, ne bi li i njima sta svanulo.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 12:07Hvala na tvojoj iskrenost, ali Bošnjaci prvo moraju riješiti što i koga žele. Kod hrvatskih i srpskih BiH glasača se zna stav.
Meni je žao što ti kao borac ARBiH doživljavaš današnje političko ludilo od svih, posebno svojih političara.
Osobno, mislim da Bošnjaci lutaju, pišem o političarima, jer oni jedino znaju praviti koalicije i kukati strancima.
-
vernes81
#31592 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Previse su zatucani za pluralizam4L0n3 wrote: ↑19/05/2025 12:10Politicki pluralizam je znak zdravog drustva. Ne vidim potrebu za omasovljavanjem citavog bosnjackog korpusa pred jednom strankom, takve stvari rade oni koji se necega boje. S druge strane, za pozelit je istu situaciju srpskim i hrvatskim glasacima, ne bi li i njima sta svanulo.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 12:07Hvala na tvojoj iskrenost, ali Bošnjaci prvo moraju riješiti što i koga žele. Kod hrvatskih i srpskih BiH glasača se zna stav.
-
KraljicaIzJajca
#31593 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
BiH društvo je katastrofalno, nezdravo!4L0n3 wrote: ↑19/05/2025 12:10Politicki pluralizam je znak zdravog drustva. Ne vidim potrebu za omasovljavanjem citavog bosnjackog korpusa pred jednom strankom, takve stvari rade oni koji se necega boje. S druge strane, za pozelit je istu situaciju srpskim i hrvatskim glasacima, ne bi li i njima sta svanulo.KraljicaIzJajca wrote: ↑19/05/2025 12:07Hvala na tvojoj iskrenost, ali Bošnjaci prvo moraju riješiti što i koga žele. Kod hrvatskih i srpskih BiH glasača se zna stav.
Realno, Bošnjaci su u najvećem sranju, oni su u ni tam' , ni vam' poziciji sa Srbima i Hrvatima.
- drug_profi
#31594 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hrvatsko glasačko tijelo je prvo došlo do pluralizma, odmah početkom ovog stoljeća.
I onda se desilo nešto što je taj pluralizam ugušilo.
Neka prijetnja.
Nećemo se složiti šta je razlog, jer svako od nas ima svoje mišljenje, ali uglavnom - dok se taj razlog ne ukloni, pluralizma teško da će ponovo biti.
I onda se desilo nešto što je taj pluralizam ugušilo.
Neka prijetnja.
Nećemo se složiti šta je razlog, jer svako od nas ima svoje mišljenje, ali uglavnom - dok se taj razlog ne ukloni, pluralizma teško da će ponovo biti.
- Janjicar
#31595 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kamenjarski srbi stvarno misle da su na cijeni
- Danguba
#31596 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Alo Trojka, cujemo li se. Imate tri bjegunca od pravde koji svakim danom ponizavaju drzavu i njene institucije.
Imate li namjeru da ih hapsite ili se drzite one ''najbolje se praviti mrtav'' ili mozda cekate SDA, DF, SBiH...ili do slijedecih izbora pa neka to neko drugi rjesava.
Recite da ne mozete. Zovite ambasadore zemalja garanata pa im saopstite da Dejtona vise nema jer nemate kontrolu na 49%zemlje.
Imate li namjeru da ih hapsite ili se drzite one ''najbolje se praviti mrtav'' ili mozda cekate SDA, DF, SBiH...ili do slijedecih izbora pa neka to neko drugi rjesava.
Recite da ne mozete. Zovite ambasadore zemalja garanata pa im saopstite da Dejtona vise nema jer nemate kontrolu na 49%zemlje.
- Janjicar
#31597 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta ih briga ima zakon od Marin Dvora do Bascarsije…Danguba wrote: ↑19/05/2025 12:19 Alo Trojka, cujemo li se. Imate tri bjegunca od pravde koji svakim danom ponizavaju drzavu i njene institucije.
- Janjicar
#31598 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
TamaN koliko Kifli treba
- Prpa.ba
#31599 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakve sve gluposti valjaju ovi drugovi na "krscanski" pogon, ovo prelazi sve granice. 
Naslo pricati o nositeljima pluralistickih vrijednosti..
Uostalom, koga briga jesu li svi pod jednom strankom ili razlomljeni na 50, svi imaju iste ciljeve i upravljani su sa istog mjesta. Na volju im.
Naslo pricati o nositeljima pluralistickih vrijednosti..
Uostalom, koga briga jesu li svi pod jednom strankom ili razlomljeni na 50, svi imaju iste ciljeve i upravljani su sa istog mjesta. Na volju im.
-
palermo
#31600 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Davlu malo.Janjicar wrote: ↑19/05/2025 12:21Sta ih briga ima zakon od Marin Dvora do Bascarsije…Danguba wrote: ↑19/05/2025 12:19 Alo Trojka, cujemo li se. Imate tri bjegunca od pravde koji svakim danom ponizavaju drzavu i njene institucije.
A I Komsic ce.uskoro sici sa vlasti pa ce poceti pluralizacija unutar hrvatskog glasackog korpusa.
Sto bi rekao jedan nas istaknuti forumas, sve lijeze na rudu