Belfy bolan koljes li se sa ukucanima ovako?
Msm jesi vako konfliktan i asocijacijalan i u reali bgti?
Fenomen lik definitivno hljebami
Moderators: _BataZiv_0809, anex
cuj koljem li se sa ukucanima... prvo cega se sjecam k'o danas kad je babo Atif otis'o od nas... pa su oni preostali bili prva kolateralna steta. ko im je kriv sto ne znaju za forum, pa jel?
cemu se ti smijes? jel ti to istekla kazna, pa su ti sada i narkomani dragi, jer se lakse sa njima moze lakse krivotvoriti? no, to na stranu - jesi li i ti za druzenje i upoznavanje druze procelavi ili ces odbiti kao sto ocekujem da ce i ovaj prethodni? mada, ako se dogovorite (dogovorimo) mozemo se i zajedno naci (ono, cisto da je manje nekog besmislenog straha). ja placam i potrudit cu se da nam bude lijepo. mjesto biramo zajedno koncenzusom k'o Predsjednistvo. dogovoreno?
Pa jedini dobar izvor energije a da je čist su Nuklearke sve ostalo je sviranje kurcukuglanje_ze wrote: ↑18/05/2025 10:41 Ti baš nisi čula za "zelenu tranziciju" pri čemu se tu ne misli na povratak SDA na vlast.
Do 2030 godine nema više uglja u Evropi, nema proizvodnje struje u termoelektranama, do 2050 nema vozila na gorivo, sve na struju i slično.
EU zacrtala, svi moraju da provedu, ako neće da budu dio afričkih plemena.
Tako da će rudnici svi biti zatvoreni, termoelektrane ugašene. Sad se treba prebaciti na obnovljive izvore, hidro, solari, vjetar.
EU nije prvi put da je nešto zacrtala pa odcrtalakuglanje_ze wrote: ↑18/05/2025 10:41 Ti baš nisi čula za "zelenu tranziciju" pri čemu se tu ne misli na povratak SDA na vlast.
Do 2030 godine nema više uglja u Evropi, nema proizvodnje struje u termoelektranama, do 2050 nema vozila na gorivo, sve na struju i slično.
Tako da će rudnici svi biti zatvoreni, termoelektrane ugašene. Sad se treba prebaciti na obnovljive izvore, hidro, solari, vjetar.
Da, ali nema svako tu tehnologiju.xPaco1337 wrote: ↑18/05/2025 10:49Pa jedini dobar izvor energije a da je čist su Nuklearke sve ostalo je sviranje kurcukuglanje_ze wrote: ↑18/05/2025 10:41 Ti baš nisi čula za "zelenu tranziciju" pri čemu se tu ne misli na povratak SDA na vlast.
Ne može se u jami kopati "pomalo".
a cuj druze nadrogirani mladac - tebi nisam pricao o komsijama, niti sve ostalo sto navodis poslije. opet citas (izmisljas) nesto o cemu nismo razgovarali. isto tako sto si ti mene prvi prozvao asocijalnim, pa ti ja opbjasnio zasto si u krivu... a sto se poziva na susret tice vec sam napisao i kako ces odgovoriti i prije nego si dao odgovor. cisto naci neko opravdanje. mada si iznasao mozda i najjeftinije. ono - ti biras zene, pa onda, valjda (