Nije loš…Citrus, more, omekšivač za veš. Ali nije ni nešto wow, obzirom da sam ga dobio za siću ok je, ono prskat ću ga do Arbysa, na posao i sl. Da li bi opet ga kupio? Ne.
Moderator: anex
Ne isplati se kod nas uzimati u radnjama.Tito_i_Partija wrote: ↑16/05/2025 18:07![]()
![]()
Pa vjerovatno zato što parfemi nisu toliko skupi ovde, a i član sam jedne kanadske facebook grupe u kojoj ljudi regularno prodaju i razmjenjuju sve moguće designer i niche parfeme, dekante, uzorke, šta god ti treba. Sve je original i sve je poprilično jeftino. Tako da sam uspio probat' masu parfema za relativno malo para, al' imam sad toliko flašica da ne znam ni sam šta sve imam. Nit' više imam mjesta da ih ostavljam. Žena hoće da pobudali.![]()
Ja doš'o u BiH prošle godine i gled'o malo cijene po radnjama, i nisam mog'o da vjerujem koliko je sve skupo. Ne samo imena, već i arapski klonovi. Strašno.![]()
nista specijalno, samo logo_BataZiv_0809 wrote: ↑16/05/2025 18:34Ralf je meni bog stila
Dzemperi
Jakne
Tu je nenadyebiv
Ali parfemi teski flop
Ma ono dobio sam ga za $10. Kontam ako ništa do parka i pekare potrošit ću ga. A inače ne bi mi bilo prvi put da se zaletim i kupim na osnovu komentara a kad ga pomirišem nedo Bog nikom al etonauticamid wrote: ↑16/05/2025 22:18Kazu da je deep blue dobar, pa prvo isprobaj i onda kupuj ako valja![]()
Da, meni su majice i djemperi npr vrh i dizajnom i kvalitetom.Nisamsdaali wrote: ↑17/05/2025 02:12 Imam nekoliko majica RL i stvarno se osjeti razlika u odnosu na ove standardne, ozbiljan brend
A šta sve ovamo nose ne bi vjerovao…
Koji ti brend gnjetes?
Eto i ja izletih za ovaj BOSS 20 i koji dolar kod nas u bingu i još dobro prošaoRugafet wrote: ↑17/05/2025 03:29Ma ono dobio sam ga za $10. Kontam ako ništa do parka i pekare potrošit ću ga. A inače ne bi mi bilo prvi put da se zaletim i kupim na osnovu komentara a kad ga pomirišem nedo Bog nikom al etonauticamid wrote: ↑16/05/2025 22:18Kazu da je deep blue dobar, pa prvo isprobaj i onda kupuj ako valja![]()
I meni isto, ne volim da se puno špricam, jer i meni smeta a kamoli drugima. Samo po 1 ili 2 spreja na lijevu i desnu stranu vrata, i to je to. Na odjeću ne volim prskat' jer se čuje i posle pranja, neki su toliko jaki da ga nemereš skinut' s košulje da si pita._BataZiv_0809 wrote: ↑16/05/2025 18:33Ne isplati se kod nas uzimati u radnjama.Tito_i_Partija wrote: ↑16/05/2025 18:07![]()
![]()
Pa vjerovatno zato što parfemi nisu toliko skupi ovde, a i član sam jedne kanadske facebook grupe u kojoj ljudi regularno prodaju i razmjenjuju sve moguće designer i niche parfeme, dekante, uzorke, šta god ti treba. Sve je original i sve je poprilično jeftino. Tako da sam uspio probat' masu parfema za relativno malo para, al' imam sad toliko flašica da ne znam ni sam šta sve imam. Nit' više imam mjesta da ih ostavljam. Žena hoće da pobudali.![]()
Ja doš'o u BiH prošle godine i gled'o malo cijene po radnjama, i nisam mog'o da vjerujem koliko je sve skupo. Ne samo imena, već i arapski klonovi. Strašno.![]()
Imaju ovi sto tuse po olxu i imas dekante ovako kao sto ja uzimam ako volis eksperimentirati.
Mada meni veci dekant moze dugo potrajati jer se vrlo malo prskam
Kupio ženi Rouge EDP, sviđa joj se pravo, a i kaže da dugo traje:
Imam ga par mjeseci, nikako ne osjetim taj klasični citrusni miris. Po meni je ok parfem, trajnost iznenađujuće dobra.tramvajtrojka wrote: ↑17/05/2025 22:26 dobar sunrise iz zare postojanost mu fkt dobra jest otvaranje citrusno kao da ti neko saspe limun u oči, al kad se malo slegne tonbe![]()
Ni ja ne osjetim citrus,...previse, fino je to otvaranje poprilicno, nista ne vristi previse. Za onu cijenu, moze se reci odlican uradak iz zare.Leon16v wrote: ↑17/05/2025 23:33Imam ga par mjeseci, nikako ne osjetim taj klasični citrusni miris. Po meni je ok parfem, trajnost iznenađujuće dobra.tramvajtrojka wrote: ↑17/05/2025 22:26 dobar sunrise iz zare postojanost mu fkt dobra jest otvaranje citrusno kao da ti neko saspe limun u oči, al kad se malo slegne tonbe![]()
Ako LV Imagination miriše "isto", ne bih da ni blizu para koliko taj LV i košta
Ja ti volim ove alternativne brendove..replay, g star row, pepe jeans, superdry. Ja ti nisam za eleganciju previse, i najvise sto pridjem njima je ponesto od CK, tommy hilfigera, Hugo na mrtvim snizenjima..a u principu ne patim od imena,..kupim u waikikiju kad mi se nesto svidi, zara redovno..