Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑15/05/2025 13:14
Za njega bi volio da ostane
Isto mislim, neka ostane.
A vidi ovo
MVP! MVP! MVP!
Jarrod West is the 2025 NLB #ABALiga2 playoff MVP!
He put up a stellar run to help get KK BOSNA to glory!
Congratulations!
Pa dobro cinjenica je da je West statisticki i valorizaciono najjaci igrac Bosne mada je po meni sezonu odigrao poprilicno lose. Ja bas nisam shvatio da li je on MVP samo finala ili sve tri utakmice. Ako je sve tri onda OK a ako je samo finala onda je to Delalic.
hrasno38 wrote: ↑15/05/2025 13:30
Pa dobro cinjenica je da je West statisticki i valorizaciono najjaci igrac Bosne mada je po meni sezonu odigrao poprilicno lose. Ja bas nisam shvatio da li je on MVP samo finala ili sve tri utakmice. Ako je sve tri onda OK a ako je samo finala onda je to Delalic.
Playoff MVP, utakmice protiv Vojvodine i Ilirije.
JoseMujica wrote: ↑15/05/2025 13:41
joooo zločinče, ne spominji marinkovića u ovim sretnim momentima
A morao sam šta ću, jeste da je pravo loš ali eto svejedno mi je drago zbog njega
hrasno38 wrote: ↑15/05/2025 13:30
Playoff MVP, utakmice protiv Vojvodine i Ilirije.
JoseMujica wrote: ↑15/05/2025 13:41
joooo zločinče, ne spominji marinkovića u ovim sretnim momentima
A morao sam šta ću, jeste da je pravo loš ali eto svejedno mi je drago zbog njega
ma ja sam šokiran đe nađoše nakog parmaka
a kaže mi neki čovjek sinoć na tekmi da je lik igrao u Partizanu
Messier wrote: ↑14/05/2025 22:36
Samo u skole kosarku vratiti.
Imas ko u Litvaniji, tjelesni i kosarku
Aha. A ko ce ih uciti. Priuceni nastavnici tjelesnog. Kosarkaski klubovi u Sarajevu su puni takvih. Uzimaju samo clanarinu.
I do opste kulture je mnogo. Istina, od OS pocinje edukacija djece.
Ja sam odrastao u BiH. I u mojoj sredini se znalo ko igra basketa, a ko nogomet.
Onda kao student dođem u Slo i veoma brzo uvidim kako ovdje decki forsiraju jedno, al su bili veoma dobri i u drugom. Mnogi i u trecem sportu, tipa rukomet ili odbojka.
Thorgerson wrote: ↑14/05/2025 22:55
Koliko kosta posrani LED ekran. Gledam onu skenderiju, pa jbmu jel toliki problem je malo srediti da lici na nesto. Barem ovaj dio koji se koristi, malo zamaskirati. Katastrofa je na sta ono lici. Ko da je rat tek zavrsio.
Kako njih nije stid pustiti ekipe da ugoste ljude u onakvoj dvorani.
Al nek su se glavuse od politicara poredale u prvi red.
Za Bosnu bravo. Momci su se borili. Svaka cast za ovaj uspjeh.
Vidi mozda nije napucana ali ima neopisivi smek
Kakav ba smek?
Puca te nostalgija. To nije smek.
Sjedim na onim daskama i gledam okolo, pa ne do bog da bude neko sranje, idioti su ostavili jedan izlaz. Hej. Jedan izlaz covjece da izadje cca 1500 ljudi. Evo samo taj detalj.
Naravno, ti ces reci kad se to igdje desilo. Pa nije. Jer se misli o tome. Kod nas se ne misli. A kad se desi, bice kasno.
Meni je skenderija draga. Al bilo mi je drago i prvo auto, pa sam ga prodao jbt. Ne znam, 25 godina onakvo stanje imati i nista ne uraditi. Sramota za vlast.
Thorgerson wrote: ↑14/05/2025 22:55
Koliko kosta posrani LED ekran. Gledam onu skenderiju, pa jbmu jel toliki problem je malo srediti da lici na nesto. Barem ovaj dio koji se koristi, malo zamaskirati. Katastrofa je na sta ono lici. Ko da je rat tek zavrsio.
Kako njih nije stid pustiti ekipe da ugoste ljude u onakvoj dvorani.
Al nek su se glavuse od politicara poredale u prvi red.
Za Bosnu bravo. Momci su se borili. Svaka cast za ovaj uspjeh.
Vidi mozda nije napucana ali ima neopisivi smek
Kakav ba smek?
Puca te nostalgija. To nije smek.
Sjedim na onim daskama i gledam okolo, pa ne do bog da bude neko sranje, idioti su ostavili jedan izlaz. Hej. Jedan izlaz covjece da izadje cca 1500 ljudi. Evo samo taj detalj.
Naravno, ti ces reci kad se to igdje desilo. Pa nije. Jer se misli o tome. Kod nas se ne misli. A kad se desi, bice kasno.
Meni je skenderija draga. Al bilo mi je drago i prvo auto, pa sam ga prodao jbt. Ne znam, 25 godina onakvo stanje imati i nista ne uraditi. Sramota za vlast.
Odlican komentar, sigurnosno je Skenderija na veoma niskom nivou, kao vecina nasih dvorana.
Odlican komentar, sigurnosno je Skenderija na veoma niskom nivou, kao vecina nasih dvorana.
Ma jasno je kao dan da se Skenderija mora renovirati. Zamazivanje ociju nekim sminkanjem je jos gora stvar.
Altsa wrote: ↑21/05/2025 19:30
Ne mogu vjerovati. Utakmica u Skendriji tece a oni nam puste zagrijavanje ovih u BL. I koji ce nam q ova utakmica iz BL.
To ti je rad naseg saveza i organizacija obe utakmice u isto vrijeme. Inace Damjanovic je rasturio izvrsnu igru Bosne u prvoj cetvrtini izmjenama. Mrka je ovo kapa za Bosnu ako na kraju ne bude najmanje 10 razlike.
Utakmica u kojoj je Damjanovic pokazao svoju trenersku limitiranost i mislim da ce Pecara biti puna ko sipak i da Bosna tamo tesko da ima sta da trazi sa ovakvom igrom