Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/05/2025 19:51
Sta jos preporucujete za probat od Tom Forda
@konektovan
@black
@Tito_i_Partija
Od Tom Forda imam i volim Ébène Fumé, Amber Absolute, Tobacco Oud, Fucking Fabulous, Beau de Jour, Black Violet (Reserve Collection), Tobacco Vanille, Noir Extreme, i Noir de Noir. Ova zadnja tri su mi najdraža.
Nemam Neroli Portofino i Tuscan Leather, al' imam njihove klonove (Al Haramain Neroli Canvas i Rasasi La Yukawam).
Zaboravio sam i da imam TF Italian Cypress i Vanille Fatale. Prvi odličan, drugi onako.
@_BataZiv_0809 ja bi ti prije svega preporučio ovaj:
Ne samo što je najbolje ocjenjen Tom Ford i sigurno najveći people pleaser iz ove kuće, već i što ga je kreirala Sonia Constant, koja je isto kreator Ombre Leather koji toliko voliš.
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/05/2025 23:07
@Tito_i_Partija imam ga u rotaciji. Apsolutni banger!
Uzasan mi je kad ga tek nanesem, ali dok dodjem do auta vec postaje betoncic
Sto ceteres dolara, pa i nije neka pljačka ako je bas dobar…
Gledam koliko nas deru ovdje majku im jebem picku, barem ove Inome, Plaze...
U Inomi Tobacco Vanille 50ml 600 jebenih maraka, a po Ebayu gledam 100ml moze se naci za 160-170$!
Inace parfemcina! Ombre Leather i Tobacco Vanille za top 5 parfema, Cherry Smoke takodjer odlican.
Trajnost malo bolja da im je i bogdu jaca projekcija, Tom Ford bi kralj bio!
Doduse kod Tobacco Vanille nemam zamjerki ni na jedno ni ja drugo.
Ombre Leather bi mogao bolju projekciju imati, kao i Cherry Smoke.
Pogriješio sam za Afnan Supremacy Collector's Edition. Na prvu mi nije bio nešto, al' sam ga našpric'o napolju desetak puta i ostavio mjesec dana u mraku da stoji, jer navodno ti arapski parfemi ne provedu dovoljno vremena u sazrijevanju (il' što bi rekli "maceration" na engleskom).
Danas uzeo za posla, i wow, odličan je. I drži evo sad će 7 sati. Preporuka.
Tito_i_Partija wrote: ↑15/05/2025 20:02
Pogriješio sam za Afnan Supremacy Collector's Edition. Na prvu mi nije bio nešto, al' sam ga našpric'o napolju desetak puta i ostavio mjesec dana u mraku da stoji, jer navodno ti arapski parfemi ne provedu dovoljno vremena u sazrijevanju (il' što bi rekli "maceration" na engleskom).
Svaki je takav, mene je Fakkhar Black tako iznenadio, evo sad imam Afnan isto je dobar mada sam vec pola potrosio
Détour Noir je priča za sebe koliko je jak poslije sazrijevanja, ja danas stavio u teretanu hocu povratit
Tito_i_Partija wrote: ↑15/05/2025 20:02
Svaki je takav, mene je Fakkhar Black tako iznenadio, evo sad imam Afnan isto je dobar mada sam vec pola potrosio
Détour Noir je priča za sebe koliko je jak poslije sazrijevanja, ja danas stavio u teretanu hocu povratit
Fakhar Black sam doslovno bacio jer sam ga zbog hajpa uzeo naslijepo i pokaj'o se. Ne volim taj dnk od YSL Y nikako.
Detour Noir je odličan. Imam original PDM Layton i uporedio sam ih, jako su blizu.
Ma potanka je Parma, moraš probat Xerjoff, Guerlain, MFK, Initio, Nishane, Roja, Frederic Malle...
Al' poderaće te po džepovima samo tako.
Probao Guerlain. Ubio me onaj badem šakama u glavu.
Pretpostavljam da je L'Homme Ideal? Parfum verzija je puno blaža i bolje miješana. Izašla je tek prošle godine, uzeo sam dekant od 10 mL, i fenomenalna mi je.
Ne bih se bas slozio da je Parma potanka. Zavisi na sta naletis, ja imam 3 njihova, performance odlicne (Colonia Leather Eau de Cologne Concentrée i Leather Eau de Parfum), a nije mane ni Essenza di Coloniji, iako je ljetni parfem, dosta citrusan, izgura lagano 5-6 sati sa dobrom projekcijom, kasnije postaje dosta intimniji, uz kozu.
Sto se Guerlaiana tice i L´Homme linije, meni licnoi ubjedljivo najbolji L’Homme Idéal Eau de Parfum, doduse ja bas volim visnju u parfemima, tako da moguce je da nece svima biti "po nosu".