Kad se sjetim komentara na početku sezone.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#34001 Re: Real Madrid C.F.
Kakvo trpanje ove sezone
- drugtito2011
- Logovan
#34003 Re: Real Madrid C.F.
Tako je.
- ultima_palabra
#34004 Re: Real Madrid C.F.
Kakva utakmica Mbappea... one man army.
Sa onakvim bekovima nije bilo sanse da se dobije ova utakmica.
Sa onakvim bekovima nije bilo sanse da se dobije ova utakmica.
- Logovan
#34005 Re: Real Madrid C.F.
𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Carlo Ancelotti is the first foreign manager in history of Brazil. DEAL SIGNED
- B6Redhell
#34006 Re: Real Madrid C.F.
Carlo. Zadrti madridista. Vjerujem da ce imati fin ispracaj. Jebiga puno se toga prelamalo preko njegovih ledja. Pogotovo komplet zadnja linija van stroja. Alaba. Militao. Carvahal prvotimci. Rüdriger igrao povrijedjen cijele sezone. I da bih dobio malo vremena mahsuz scenu napravio sa kantaloncima i sudijom da bi bio suspendovan za operacije. Sezona se igrala bez odbrane i bekova. Sredina i kreacija tanka Luka u 40’-tim. Ceballos i camavinga povreda iza povrede. Arda i Ibrahim jednu igraju 3 ne.. i tako u krug.
Nazalost carlovo umjece adaptiranja neke drugacije igre ili taktike ne postoji. Onaj fiksni sistem s kojim je igrao prije 10 godina (s boljim igracima ) i dalje koristi..
zato je sezona i zavrsila kako je zavrsila. Ali to je real. Nemozes bez pehara..
Carlo je vidno umoran.. Godina dvije da se sabere. Ali eto. Brazil ne ceka…
Sretno carlitu ….
Nazalost carlovo umjece adaptiranja neke drugacije igre ili taktike ne postoji. Onaj fiksni sistem s kojim je igrao prije 10 godina (s boljim igracima ) i dalje koristi..
zato je sezona i zavrsila kako je zavrsila. Ali to je real. Nemozes bez pehara..
Carlo je vidno umoran.. Godina dvije da se sabere. Ali eto. Brazil ne ceka…
Sretno carlitu ….
-
Crvena Tifoza
#34007 Re: Real Madrid C.F.
"Zadrti madridista"

-
kory_galaktikos
#34008 Re: Real Madrid C.F.
Sa ovakvom havarijom od povreda tesko da bi iko izvukao vise.
Ostaje zal jer yebeni martinez, fermin i rafinja izgledaju kao wc igraci i ovako suvereno uzese titulu.
Jedva cekam da vidim Madrid pod Xabiem.
Spanac na klupi, 3-4 nova igraca pa da vidimo.
Ostaje zal jer yebeni martinez, fermin i rafinja izgledaju kao wc igraci i ovako suvereno uzese titulu.
Jedva cekam da vidim Madrid pod Xabiem.
Spanac na klupi, 3-4 nova igraca pa da vidimo.
- ultima_palabra
#34009 Re: Real Madrid C.F.
Ma realno nije to dobro izgledalo ni kad su svi bili spremni. Ne pamtim da je neko izdrzao 4 pune sezone na klupi RM i sad se vidi i zasto.
Odbrana potpuni remont, ostatak tima mozda i ne treba nikakve promjene. Eventualno neki klasni veznjak ako se moze dovesti.
Odbrana potpuni remont, ostatak tima mozda i ne treba nikakve promjene. Eventualno neki klasni veznjak ako se moze dovesti.
- B6Redhell
#34010 Re: Real Madrid C.F.
Nisu svi bili spremni komplet sezonu.
Odbrana u augustu prosle godine pocela se kruniti i za mjesec dana svi vani stroja. Rudriger povrjedjen igrao
Bekovi su potrebni pod hitno. AA dolazi ali treba i drugi. Carvahal, u godinama i istrosen.
Odbrana prica za sebe. Militao i alaba nikad nece biti vise na nivou. Alaba zreo za peMzije
Alonso je inteligentan tip. Pero u uprava popustili i ima
Donekle odrjesenu kesu za neka pojacanja..
Odbrana u augustu prosle godine pocela se kruniti i za mjesec dana svi vani stroja. Rudriger povrjedjen igrao
Bekovi su potrebni pod hitno. AA dolazi ali treba i drugi. Carvahal, u godinama i istrosen.
Odbrana prica za sebe. Militao i alaba nikad nece biti vise na nivou. Alaba zreo za peMzije
Alonso je inteligentan tip. Pero u uprava popustili i ima
Donekle odrjesenu kesu za neka pojacanja..
- Tito_i_Partija
#34011 Re: Real Madrid C.F.
Pa gdje bi "zvijer" u prošloj utakmici? Sigurno jedan od najgorih igrača na terenu.ultima_palabra wrote: ↑04/05/2025 15:13 Arda zvijer u sredini. Dvije godine trebale Carlu da skonta.
Baj de vej, ode vam Rodrygo. Mislim da je velika šteta, valj'o vam je on puno.
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#34012 Re: Real Madrid C.F.
https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2025-05-14Tito_i_Partija wrote: ↑14/05/2025 15:04
Baj de vej, ode vam Rodrygo. Mislim da je velika šteta, valj'o vam je on puno.
- Tito_i_Partija
#34013 Re: Real Madrid C.F.
Damage control od strane kluba. Što je nezadovoljniji igrač i glasniji u medijama, to mu je jeftinija cijena.
Al' previše je bilo buke u zadnjih nekoliko sedmica da se to može jednim člankom smirit'.
Al' previše je bilo buke u zadnjih nekoliko sedmica da se to može jednim člankom smirit'.
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#34014 Re: Real Madrid C.F.
Pa šta se zaista dešava (ako se i dešava) iza zavjese , samo nekolicina može znati.
Pisalo i špekuliralo se svašta a činjenica je da su i Carlo a evo i sam Rodrygo ugasili tu temu.
Da li je samo dim ili ima i vatre ostaje da se vidi..
Pisalo i špekuliralo se svašta a činjenica je da su i Carlo a evo i sam Rodrygo ugasili tu temu.
Da li je samo dim ili ima i vatre ostaje da se vidi..
- Logovan
#34015 Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid players who are OUT of tonight's game against Mallorca:
- Lunin
- Lucas Vazquez
- Carvajal
- Alaba
- Militão
- Rüdiger
- Mendy
- Tchouaméni
- Camavinga
- Vini Jr
- Rodrygo
- Brahim Diaz
- Lunin
- Lucas Vazquez
- Carvajal
- Alaba
- Militão
- Rüdiger
- Mendy
- Tchouaméni
- Camavinga
- Vini Jr
- Rodrygo
- Brahim Diaz
- B6Redhell
#34016 Re: Real Madrid C.F.
Skoro komplet tim.
Ovako je bilo vecinu sezone…
Ako je iko gurao rodryiga u prvi plan to je ancelloti. I nikakvih tu nema nesuglasica. Rodrygo prolazi kroz neke svoje psihicke i fizicke probleme, to se vidjelo na utakmicama u kojim je igrao. Ali zato su tu lesinari/novinari da izmisljaju price i sire lazi..
i ako ga real proda. To ce sigurno biti na obostrano zadovoljstvo..
Ovako je bilo vecinu sezone…
Ako je iko gurao rodryiga u prvi plan to je ancelloti. I nikakvih tu nema nesuglasica. Rodrygo prolazi kroz neke svoje psihicke i fizicke probleme, to se vidjelo na utakmicama u kojim je igrao. Ali zato su tu lesinari/novinari da izmisljaju price i sire lazi..
i ako ga real proda. To ce sigurno biti na obostrano zadovoljstvo..
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#34017 Re: Real Madrid C.F.
jucerasnji rezultat izgleda kao i sve utakmice ove sezone, ali ko je gledao utakmicu
kakva statistika 
- Logovan
#34018 Re: Real Madrid C.F.
Huijsen novi igrač izgleda, ganja se Carreras iz Benfice
-
kory_galaktikos
- MarlboroGold
#34020 Re: Real Madrid C.F.
Znači definitivno ništa od Salibe. Dobro je za nas.
- TinNBANFL
#34021 Re: Real Madrid C.F.
Povest Schika sa sobomkory_galaktikos wrote: ↑15/05/2025 21:59Mirise na dobar prelazni rok. Jos da Xabi zagrmi i zatrazi nekog drugo klasnog napadaca ala Joselu.
- Logovan
#34022 Re: Real Madrid C.F.
𝐑𝐄𝐕𝐄𝐀𝐋𝐄𝐃: Dean Huijsen is undergoing his MEDICAL AS REAL MADRID PLAYER RIGHT NOW, in London.
- tzipiripi
#34023 Re: Real Madrid C.F.
Najmanji problem Reala su imena. Xabi će prije svega morati grmiti zbog ovoga. Prvi gol Barce u kupu, snimljena reakcija Judea i Rodryga iz najboljeg ugla i primjer tog problema. I objavljeni podatak da su Realovi igrači u zadnjem El Clasicu u 24 minute, od svog drugog gola pretrčali 10 kilometara manje od protivnika, kao i podatak da su daleko najmanje trčali od svih ekipa u četvrtfinalu. U današnjem fudbalu su zvijezde manje utjecajne nego ikad prije, i manja je razlika između njih i onih manje razvikanih. Mogu biti prevaga ali samo u ekipi u kojoj većina trči, eventualno je jedan nešto slobodijij od drugih.kory_galaktikos wrote: ↑15/05/2025 21:59Mirise na dobar prelazni rok. Jos da Xabi zagrmi i zatrazi nekog drugo klasnog napadaca ala Joselu.
Ja da sam mu trener sljedeću utakmicu bi mi gledao s tribina, plus novčana kazna
Edit, video počinje od par sekundi prije i Yamalova reakcija na Viniciusa
https://m.youtube.com/watch?v=T0BGkaADm ... ACAQ%3D%3D
- vaučer
#34024 Re: Real Madrid C.F.
Trener koji to napravi neće dugo u Realu, jer imaju publiku i upravu koja hoće da gledaju zvijezde. U timu zato uvijek imaju par hamala da kompenziraju i trče za dvojicu - ali zvijezde moraju igrati.
-
kory_galaktikos
#34025 Re: Real Madrid C.F.
tzipiripi wrote: ↑17/05/2025 09:24Najmanji problem Reala su imena. Xabi će prije svega morati grmiti zbog ovoga. Prvi gol Barce u kupu, snimljena reakcija Judea i Rodryga iz najboljeg ugla i primjer tog problema. I objavljeni podatak da su Realovi igrači u zadnjem El Clasicu u 24 minute, od svog drugog gola pretrčali 10 kilometara manje od protivnika, kao i podatak da su daleko najmanje trčali od svih ekipa u četvrtfinalu. U današnjem fudbalu su zvijezde manje utjecajne nego ikad prije, i manja je razlika između njih i onih manje razvikanih. Mogu biti prevaga ali samo u ekipi u kojoj većina trči, eventualno je jedan nešto slobodijij od drugih.kory_galaktikos wrote: ↑15/05/2025 21:59Mirise na dobar prelazni rok. Jos da Xabi zagrmi i zatrazi nekog drugo klasnog napadaca ala Joselu.
Ja da sam mu trener sljedeću utakmicu bi mi gledao s tribina, plus novčana kazna
Edit, video počinje od par sekundi prije i Yamalova reakcija na Viniciusa
https://m.youtube.com/watch?v=T0BGkaADm ... ACAQ%3D%3D
Ma u potpunosti si u pravu. Ja sam pisao da mi se svidja transfer rok zbog pozicija koje se ganjaju nebitno o imenima. Evo svi koji se spekulisu i nisu neka imena, sto je meni super.
To za trcanje je ove sezone bas ocigledno. Ocito manje trce a povrede ih satrale.
Nije to sve tako crno. Nema ekipe na svijetu koja moze nadoknadit komplet povrijedjenu odbranu u jednoj sezoni. Plus Kros Modric.
Jbg evo neka se sad dovedu u red. Ja ocekujem drugi Madrid zbog pristupa i nacina igre.